Zonwering kunststof kozijnen

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Zonwering kunststof kozijnen

Praktisch en sfeervol

Bent u op zoek naar zonwering voor kunststof kozijnen? Dan bent u bij Raamdecokunststofkozijnen.nl aan het juiste adres. Raamdecoratie heeft tegenwoordig verschillende functie. Zo heeft raamdecoratie niet alleen een zonwerende functie en een privacy beschermende functie, maar ook een decoratieve functie. Met deze producten is er een nieuw product ontwikkeld, namelijk de Splendid Pliss.

Onze unieke zonwering voor kunststof kozijnen

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën voor kunststof kozijnen. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Zonwering voor kunststof kozijnen

Splendid Pliss

De Splendid Pliss is een uniek raamdecoratie product speciaal voor de houten en kunststof kozijnen. Wat dit product zo uniek maakt, is het feit dat dit product te monteren is zonder te boren of te schroeven. Door middel van magneetband wordt dit product bevestigd op de glaslatten van het houten- of kunststof kozijn.

Doordat de Splendid Pliss op de glaslatten wordt gemonteerd sluit het product perfect aan op het houten of kunststof kozijn. Daarnaast blijft u vensterbank vrij waardoor er meer ruimte wordt gecreëerd op het kozijn. Doordat de Splendid Pliss dicht op het kozijn zit, kan het ook als zonwering speciaal voor kunststof kozijnen worden gebruikt. Het schuif-systeem, geïntegreerd in een aluminium frame, zorgt er voor dat uw plissegordijn in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Zonwering voor kunststof kozijnen in verschillende stoffen en kleuren

De Splendid Pliss is een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw interieur. De Splendid Pliss is in 4 verschillende stoffen en 10 verschillende kleuren per stof leverbaar. Deze zijn leverbaar in onderstaande stoffen:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Gratis meetopdracht Splendid Pliss

Ondanks de eenvoudige montage van dit unieke plisségordijn, vergt het inmeten van het product de nodige precisie en aandacht. Om tot een goed eindresultaat te komen, doen wij het inmeten gratis. Eén van onze medewerkers komt bij u thuis met een demo model, stalen kaart en meetlint om de door u gewenste plissegordijn in te meten op uw kozijn.

Benieuwd naar dit unieke raamdecoratie product?

Is uw interesse gewekt naar dit unieke plissegordijn voor kunststof kozijnen? Neem dan een kijkje op de pagina over de Splendid Pliss.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over zonwering voor kunststof kozijnen of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor
zonwering kunststof kozijnen?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor zonwering kunststof kozijnen?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!