Verduisterende rolgordijnen op maat

Unieke oplossingen in raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Verduisterende rolgordijnen op maat

Wilt u de lichtkieren in uw slaapkamer tegengaan of uw privacy beschermen? De verduisterende rolgordijnen uit ons assortiment bieden u uitkomst. Een verduisterend rolgordijn zal uw nachtrust tegen goede komen. De verduisterende rolgordijnen hebben aan speciale coating aan de achterkant, waardoor er geen licht door de stof naar binnen kan schijnen. Naast het tegengaan van daglicht en nieuwsgierige blikken, helpen de rolgordijnen de ruimte koel te houden, doordat het zonlicht wordt geblokkeerd.
Splendid Pliss plisségordijn

Verduisterende rolgordijnen op maat

Wilt u de lichtkieren in uw slaapkamer tegengaan of uw privacy beschermen? De verduisterende rolgordijnen uit ons assortiment bieden u uitkomst. Een verduisterend rolgordijn zal uw nachtrust tegen goede komen. De verduisterende rolgordijnen hebben aan speciale coating aan de achterkant, waardoor er geen licht door de stof naar binnen kan schijnen. Naast het tegengaan van daglicht en nieuwsgierige blikken, helpen de rolgordijnen de ruimte koel te houden, doordat het zonlicht wordt geblokkeerd.

Onze unieke verduisterende raambekleding

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Rolgordijn op maat

Verduisterende rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor de slaapkamer. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Voordelen rolgordijnen op maat

Wanneer u kiest voor rolgordijnen van Raamdecokunststofkozijnen.nl, brengt dat een aantal voordelen met zich mee:

  • Geen boren en schroeven
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Speciaal voor kunststof kozijnen
  • In verstek gezaagde hoeken
  • Perfect op maat gemaakt (gratis inmeting)

Rolgordijnen met uw persoonlijke voorkeuren

Het maakt voor ons geen verschil wanneer u op zoek bent naar decoratieve rolgordijnen in een sfeervolle kleur, of praktische en verduisterende rolgordijnen. Wij bieden u een breed assortiment met raamdecoratie. Door de vele mogelijkheden die wij bieden, is het voor u mogelijk een praktisch rolgordijn uit te kiezen in uw eigen stijl. Een rolgordijn is een praktische en sfeervolle toevoeging aan uw interieur en is leverbaar in 10 decoratieve en 10 verduisterende kleuren.

Gratis meetopdracht verduisterende rolgordijnen op maat

Voordat u uw verduisterende rolgordijnen op maat bestelt, zullen uw ramen eerst moeten worden ingemeten. U kunt dit zelf doen en de gewenste maten aan ons online doorgeven, zo kunt u uw raamdecoratie op maat laten maken. Dit is een nauwkeurig werkje en het is belangrijk dat het inmeten goed gebeurt. Laat u dit liever over aan een specialist? Onze vakmensen komen bij u thuis voor een gratis meetopdracht. De maten van uw kozijn worden genoteerd, samen met uw persoonlijke voorkeuren. Zowel de kleur van het frame als stofsoort en stofkleur bepaalt u helemaal zelf. Wij komen bij u thuis met een demo-model, stalenkaart en meetlint om de door u gewenste raamdecoratie in te meten. Op deze manier kunt u uw raamdecoratie op maat laten maken en online bestellen. Het inmeten is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Offerte

Nadat wij een gratis meetopdracht bij u thuis hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een offerte van de opgemeten producten. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag om uw producten te produceren. De raamdecoratie op maat wordt bij u afgeleverd zodat u deze zelf kan monteren. Wilt u graag weten hoe deze moet worden opgehangen? Bekijk dan onze instructievideo voor het ophangen van raamdecoratie. Laat u de montage van uw producten graag aan ons over? Dat is mogelijk, wij berekenen hier een prijs van 100 euro inclusief BTW voor.

Contact en advies

Is uw interesse gewekt voor de roljaloezieën op maat uit het assortiment van Raamdecokunststofkozijnen? Wij helpen u graag verder. Ontvangt u graag meer informatie of laat u zich graag adviseren over de raamdecoratie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Advies en contact

Ontvangt je graag meer informatie over rolgordijnen op maat of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.