Verduisterende rolgordijnen op maat

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Verduisterende rolgordijnen op maat

Creëer privacy en sfeer

Wil je de lichtkieren in jouw slaapkamer tegengaan of je privacy beschermen? Onze verduisterende rolgordijnen op maat bieden de uitkomst. Een verduisterend rolgordijn zal de nachtrust ten goede komen. De verduisterende rolgordijnen hebben aan speciale coating aan de achterkant, waardoor er geen licht door de stof naar binnen kan schijnen. Naast het tegengaan van daglicht en nieuwsgierige blikken, helpen de rolgordijnen de ruimte koel te houden, doordat het zonlicht wordt geblokkeerd.

Onze unieke verduisterende rolgordijnen op maat

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Samen vormt het de verduisterende raambekleding. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Rolgordijn op maat

Verduisterend rolgordijn op maat

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Verduisterende rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor de slaapkamer. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. De ideale verduisterende raambekleding.

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties voor de verduisternde raambekleding.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen als verduisterende raambekleding. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Voordelen verduisterende rolgordijnen op maat

Wanneer je kiest voor verduisterende rolgordijnen op maat van Raamdeco, brengt dat een aantal voordelen met zich mee:

  • Geen boren en schroeven
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Speciaal voor kunststof kozijnen
  • In verstek gezaagde hoeken
  • Perfect op maat gemaakt (gratis inmeting)
  • Volledig verduisterend

Een verduisterend rolgordijn in iedere gewenste maat

Ben je op zoek naar een verduisterend rolgordijn die perfect past? Onze verduisterende rolgordijnen worden tot op de centimeter nauwkeurig voor je op maat gemaakt. Hierdoor vind je altijd een verduisterend rolgordijn dat past in jouw kozijn, ook wanneer deze een bijzondere vorm of afmeting heeft. Zeker bij verduisterende rolgordijnen is het uitermate belangrijk dat deze precies in het kozijn passen. Niet alleen voor optimaal gebruiksgemak, maar ook voor optimale verduistering van de kamer!

Verduisterende rolgordijnen met jouw persoonlijke voorkeuren

Het maakt voor ons geen verschil wanneer je op zoek bent naar decoratieve rolgordijnen in een sfeervolle kleur of praktische en verduisterende rolgordijnen. Wij bieden een breed assortiment met raamdecoratie. Door de vele mogelijkheden die wij bieden, is het voor jou mogelijk een praktisch rolgordijn uit te kiezen in jouw eigen stijl. Een verduisterend rolgordijn is een praktische en sfeervolle toevoeging aan het interieur en is leverbaar in 10 decoratieve en 10 verduisterende kleuren.

Gratis meetopdracht verduisterende rolgordijnen op maat

Voordat je een verduisterend rolgordijn op maat bestelt, zullen de ramen eerst moeten worden ingemeten. Je kunt dit zelf doen en de gewenste maten aan ons online doorgeven, zo kun je de verduisterende rolgordijnen op maat laten maken. Dit is een precieze klus en het is belangrijk dat het inmeten goed gebeurt. Laat je dit liever over aan een specialist? Maak dan gebruik van onze gratis inmeetservice. De maten van het kozijn worden genoteerd, samen met jouw persoonlijke voorkeuren. Zowel de kleur van het frame als stofsoort en stofkleur van het verduisterend rolgordijn bepaal je helemaal zelf. Wij komen bij je thuis met een demo-model, stalenkaart en meetlint om de door gewenste raamdecoratie in te meten. Op deze manier kun je de raamdecoratie op maat laten maken en online bestellen. Het inmeten is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Offerte voor verduisterend rolgordijn op maat

Nadat wij een gratis meetopdracht hebben uitgevoerd, ontvang je van ons een offerte van de opgemeten verduisterende rolgordijnen. Ga je akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag om jouw verduisterende rolgordijnen op maat te produceren. De raamdecoratie op maat wordt bij je thuis afgeleverd zodat je deze zelf kan monteren. Wil je graag weten hoe de verduisterende rolgordijnen moeten worden opgehangen? Bekijk dan onze instructievideo voor het ophangen van raamdecoratie. Laat je de montage van jouw verduisterende rolgordijn graag aan ons over? Dat is mogelijk, wij berekenen hier een prijs van 100 euro inclusief BTW voor.

Contact en advies

Is je interesse gewekt voor de verduisterende rolgordijnen op maat uit het assortiment van Raamdeco? Wij helpen je graag verder. Ontvang je graag meer informatie of wil je graag advies over de raamdecoratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over rolgordijnen op maat of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij je thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar je uit. Na acceptatie van de offerte zullen de verduisterende rolgordijnen op maat in productie worden genomen en naar jou toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze verduisterende rolgordijnen op maat zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Aangezien onze verduisterende rolgordijnen perfect op maat worden gemaakt, passen deze in ieder kozijn. Ook wanneer het kozijn een bijzondere vorm of afmeting heeft! Doordat het verduisterend rolgordijn perfect aansluit op het kozijn, geniet je van optimale zonwering én verduistering van de kamer.

Een verduisterend rolgordijn is een geschikte raamdecoratie voor iedere woonruimte. We zien onze verduisterende rolgordijnen op maat veel terugkomen in de slaapkamer, aangezien hier complete verduistering van de ruimte vaak gewenst is.

Het inmeten van onze verduisterende rolgordijnen op maat is een precieze klus. Je kunt hiervoor onze meetinstructie gebruiken óf gebruik maken van onze inmeetservice.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor verduisterende rolgordijnen op maat?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor verduisterende rolgordijnen op maat?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!