Verduisterende plisségordijnen

Unieke oplossingen in raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Verduisterende plisségordijnen

Creëer sfeer en privacy

Het is algemeen bekend dat plisségordijnen tegenwoordig veel verschillende functies hebben. Maar als het er op aan komt worden ze het meest gebruikt om een ruimte te verduisteren. Raamdecokunststofkozijnen heeft unieke producten in het assortiment dat u voldoende privacy biedt, sfeer geeft en geheel verduisterend is. De producten die omschreven worden met bovenstaande eigenschappen, noemen wij de Splendid Pliss en Day ’n Night. Unieke en geheel verduisterende plisségordijnen.
Day 'n Night plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Creëer sfeer en privacy

Het is algemeen bekend dat plisségordijnen tegenwoordig veel verschillende functies hebben. Maar als het er op aan komt worden ze het meest gebruikt om een ruimte te verduisteren. Raamdecokunststofkozijnen heeft unieke producten in het assortiment dat u voldoende privacy biedt, sfeer geeft en geheel verduisterend is. De producten die omschreven worden met bovenstaande eigenschappen, noemen wij de Splendid Pliss en Day ’n Night. Unieke en geheel verduisterende plisségordijnen.

Onze sfeervolle verduisterende plisségordijnen

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we verduisterende plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Unieke verduisterende plisségordijnen

Splendid Pliss - Verduisterende plissegordijnen

Splendid Pliss plisségordijn
Het plisségordijn Splendid Pliss is uniek in zijn soort, doordat het product speciaal is ontwikkelt voor de kunststof- en houten kozijnen. Het gordijn is voorzien van een aluminium frame, welke op het kozijn wordt gemonteerd door middel van magneet- en staalband. Het product wordt gemonteerd op de glaslatten van het kozijn, waardoor er een vlak geheel ontstaat. Heeft u bijvoorbeeld een draaikiepraam en bieden de meeste gordijnen voor u geen uitkomst? Met de Splendid Pliss kunt u uw draaikiepraam in de kiepstand zetten en blijft de vensterbank vrij, op deze manier wordt er meer ruimte gecreëerd. Het unieke touwvergrendelingsysteem van de Splendid Pliss, zorgt ervoor dat het plisségordijn in iedere gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Day 'n Night - afwisselen tussen verduisterend en doorschijnend

Naast de Splendid Pliss heeft Raamdecokunststofkozijnen nog een ander soort plisségordijn in het assortiment. De Day ’n Night is een plisségordijn dat voorzien is van twee verschillende stoffen. De Day ’n Night is net zoals de Splendid Pliss, speciaal ontwikkelt voor de kunststof- en houten kozijnen. Doordat het plisségordijn Day ’n Night de mogelijkheid biedt om twee verschillende stoffen te combineren, is het mogelijk om het plisségordijn helemaal naar uw zin te maken. Wanneer u bijvoorbeeld overdag privacy wenst en ’s avonds een geheel verduisterende ruimte, biedt de Day ’n Night mogelijkheden. Stel het plisségordijn samen met een decoratieve stof voor overdag en een verduisterende stof voor in de avond uren.

De Day ’n Night is verkrijgbaar in vier stofsoorten: – Decoratief (doorschijnend) – Niet doorschijnend (niet verduisterend – Geheel verduisterend (verduisterend – DUO stof (doorschijnend)

Verduisterende plisségrodijnen op maat

Is uw interesse gewekt door bovenstaande producten, maar heeft uw kozijn een afwijkende maat? Dat is geen enkel probleem, want bij Raamdecokunststofkozijnen laat uw plisségordijnen op maat maken. Het inmeten van de plisségordijnen vraagt om aandacht. Eén van onze specialisten komen graag bij u langs om deze zorg bij u weg te nemen. Wij komen bij u thuis met een demo model, stalenkaart en een meetlint om de door u gewenste plisségordijnen in te meten. Raamdecokunststofkozijnen biedt u de mogelijkheid om dit geheel gratis te laten doen, ook zal het inmeten later niet verrekend worden met de uiteindelijke prijs. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte nadat wij een gratis inmeetopdracht hebben verricht. Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, starten wij de productie van uw plisségordijnen. Wij leveren de producten keurig bij u af en bieden u twee opties voor het monteren. U kunt er voor kiezen om de raamdecoratie zelf te monteren, aan de hand van de instructievideo, of u laat dit over aan één van onze specialisten. Wanneer u het monteren aan ons over laat, berekenen wij hier een prijs van 100 euro inclusief BTW voor.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over verduisterende plisségordijnen of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.