Verduisterende plisségordijnen

De perfecte combinatie van rust en sfeer

Verduisterende plisségordijnen zijn een geweldige manier om een omgeving te creëren om in te rusten en te ontspannen. Ze zijn ontworpen om het licht dat de kamer binnenkomt te blokkeren. Verduisterende plisségordijnen kunnen in vrijwel alle kamers gebruikt worden. Bij Raamdecokunstofkozijnen.nl ben je aan het juiste adres als het gaat om verduisterende plisségordijnen. Wij willen ons daarbij niet alleen focussen op het praktische aspect, maar ook gordijnen creëren die een sfeervolle bijdrage aan je interieur geven. 
Het frame wordt geplaatst zonder boren of schroeven in het kozijn, waardoor deze niet beschadigd wordt. Doordat het frame op de glaslatten van het kozijn gemonteerd wordt, ontstaat er een nagenoeg vlak geheel. De raambekleding vormt hierdoor bijna één geheel met de kozijnen, wat zorgt voor een strakke en stijlvolle afwerking. Deze plisségordijnen op maat zijn uitermate geschikt voor kunststof kozijnen. Tevens kan het op houten en aluminium kozijnen geplaatst worden.

Ontdek onze unieke plisségordijnen op maat

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Splendid Pliss Plisségordijn op maat

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk op het kozijn. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijn op maat

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineren 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt. Wij maken het plissegordijn gratis voor jou op maat. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Verduisterende plisségordijnen kopen

Wij vinden het belangrijk dat jij een passend gordijn kunt vinden voor elke kamer. In een slaapkamer is het gebruik van een verduisterend plisségordijn populair, terwijl je in een keuken misschien liever een lichtdoorlatend plisségordijn hebt hangen. In ons assortiment vind je verschillende stoffen en kleuren. Hierdoor vinden wij de perfecte verduisterende plisségordijnen voor jou! Wij bieden twee verschillende varianten verduisterende plisségordijnen aan: de Splendid Pliss en de Day ’n Night.

Splendid Pliss

De Splendid Pliss is het perfecte verduisterende plisségordijn. Het is makkelijk te plaatsen in een kunststof kozijn en er komen geen boorgaten en schroeven aan te pas. De Splendid Pliss is in een verduisterende stof beschikbaar en in 9 verschillende kleuren. Door de top downbottom up bediening kun je zelf kiezen in welke stand je het verduisterende plisségordijn zet. De kozijnvriendelijke plaatsing van de Splendid Pliss zorgt ervoor dat de vensterbak altijd vrij blijft. Zo bespaar je ook nog eens wat ruimte! 

Day 'n Night

Het Day ’n Night duo-plisségordijn combineert 2 aparte plisségordijnen met elkaar in één frame. Je kunt dus kiezen uit een verduisterend plisségordijn in combinatie met een meer transparante stof bijvoorbeeld. Hierdoor kun je overdag meer zonlicht binnenlaten door het transparante gordijn te gebruiken en de ruimte ’s avonds te verduisteren met het verduisterende gordijn. Voor alle stofcombinaties geldt dat ze in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Per type stof kun je zien welke kleur.  De Day ‘n Night past in aluminium frames en wordt bevestigd met een magneet- en staalband. Na de montage past het verduisterende plisségordijn daarom feilloos in het kozijn. Voor het frame bieden wij 3 standaard kleuren. Heb je toch een voorkeur voor een andere kleur? Dan kan dit ook tegen een meerprijs. 

Zo is de Splendid Pliss in vier verschillende stoffen verkrijgbaar: Een doorschijnende stof, een niet doorschijnende stof, een verduisterende stof en een DUO stof. De DUO stof is doorschijnend en heeft een zonwerende functie door de witte achterzijde van het plisségordijn.

Verduisterende plisségordijnen op maat

Wij nemen het inmeten van de raamdecoratie voor onze rekening. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de verduisterende plisségordijnen precies passen. Daarom doen wij het inmeten gratis. Onze adviseurs komen langs bij jou thuis om de maten op te meten. Vervolgens gaat de productieafdeling aan de slag met het maatwerk. Daarnaast kunnen onze adviseurs tijdens hun bezoek al je vragen beantwoorden en je informeren over de verduisterende plisségordijnen. Zo kun je het stalenboek inzien om de perfecte kleur te vinden. Of je nu kiest voor de Splendid Pliss of de Day ’n Night; bij Raamdecokunstofkozijnen.nl geniet je altijd van de beste service. Wil je meer informatie ontvangen over verduisterende plisségordijnen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag! 

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze plisségordijnen op maat of het inmeten van onze plisségordijnen? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Een plisségordijn op maat brengt vele voordelen met zich mee. De plissé sluit namelijk perfect aan op het kozijn, waardoor het een strakke uitstraling heeft én optimale zonwering biedt.

Het inmeten van een plissé op maat is een precieze klus. Daarom is het verstandig dit aan een professional over te laten. Eén van onze specialisten komt graag kosteloos bij je langs om jouw plissé op maat vakkundig in te meten!

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen. Kies je voor een plissegordijn op maat, is dit zowel geschikt voor houten-, aluminium en kunststof kozijnen. 

Bij Raamdeco heb je keuze uit vier verschillende stoffen voor jouw plisségordijn op maat. Je kunt kiezen voor een doorschijnende stof, een niet doorschijnende stof, een verduisterende stof of een DUO stof.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een plisségordijn op maat?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden voor plisségordijnen op maat, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!