Verduisterende plisségordijnen

Unieke oplossingen in raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Verduisterende plisségordijnen

Creëer sfeer en privacy

Het is algemeen bekend dat plisségordijnen tegenwoordig veel verschillende functies hebben. Maar als het er op aan komt worden ze het meest gebruikt om een ruimte te verduisteren. Raamdecokunststofkozijnen heeft unieke producten in het assortiment dat je voldoende privacy biedt, sfeer geeft en geheel verduisterend is. De producten die omschreven worden met bovenstaande eigenschappen, noemen wij de Splendid Pliss en Day ’n Night. Unieke en geheel verduisterende plisségordijnen.

Day 'n Night plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Creëer sfeer en privacy

Het is algemeen bekend dat plisségordijnen tegenwoordig veel verschillende functies hebben. Maar als het er op aan komt worden ze het meest gebruikt om een ruimte te verduisteren. Raamdecokunststofkozijnen heeft unieke producten in het assortiment dat je voldoende privacy biedt, sfeer geeft en geheel verduisterend is. De producten die omschreven worden met bovenstaande eigenschappen, noemen wij de Splendid Pliss en Day ’n Night. Unieke en geheel verduisterende plisségordijnen.

Onze sfeervolle verduisterende plisségordijnen

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we verduisterende plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen verduisterend

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Unieke verduisterende plisségordijnen

plisségordijnen verduisterend

Splendid Pliss - Plisségordijnen verduisterend

Het plisségordijn Splendid Pliss is uniek in zijn soort, doordat het product speciaal is ontwikkelt voor de kunststof- en houten kozijnen. Het gordijn is voorzien van een aluminium frame, welke op het kozijn wordt gemonteerd door middel van magneet- en staalband. Het product wordt gemonteerd op de glaslatten van het kozijn, waardoor er een vlak geheel ontstaat. Heb je bijvoorbeeld een draaikiepraam en bieden de meeste gordijnen voor jou geen uitkomst? Met de Splendid Pliss kun je het draaikiepraam in de kiepstand zetten en blijft de vensterbank vrij, op deze manier wordt er meer ruimte gecreëerd. Het unieke touwvergrendelingsysteem zorgt ervoor dat het verduisterende plisségordijn in iedere gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Day 'n Night - afwisselen tussen verduisterend en doorschijnend

Naast de Splendid Pliss heeft Raamdeco nog een ander soort plisségordijn in het assortiment. De Day ’n Night is een plisségordijn dat voorzien is van twee verschillende stoffen. Dit verduisterende plisségordijn is eveneens speciaal ontwikkeld voor de kunststof- en houten kozijnen. Doordat dit plisségordijn de mogelijkheid biedt om twee verschillende stoffen te combineren, is het mogelijk deze helemaal naar wens te maken. Wanneer je bijvoorbeeld overdag privacy wenst en ’s avonds een geheel verduisterende ruimte, biedt de Day ’n Night mogelijkheden. Stel het plisségordijn samen met een decoratieve stof voor overdag en een verduisterende stof voor in de avonduren.

De Day ’n Night is verkrijgbaar in vier stofsoorten: – Decoratief (doorschijnend) – Niet doorschijnend (niet verduisterend – Geheel verduisterend (verduisterend) – DUO stof (doorschijnend). Kies voor een verduisterend plisségordijn dus minstens één keer voor een geheel verduisterende stof.

Verduisterende plisségrodijnen op maat

Is je interesse gewekt door bovenstaande producten, maar heeft jouw kozijn een afwijkende maat? Dat is geen enkel probleem, want bij Raamdeco laat je het plisségordijn eenvoudig op maat maken. Het inmeten van een verduisterend plisségordijn vraagt om aandacht. Eén van onze specialisten komt graag bij je langs om deze zorg bij je weg te nemen. We komen bij je langs met een demo model, stalenkaart en een meetlint om jouw verduisterende plisségordijnen in te meten. Onze inmeetservice is geheel gratis!

Plisségordijnen verduisterend Bij Raamdeco

Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte nadat wij een gratis inmeetopdracht hebben verricht. Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte, starten wij de productie van jouw verduisterende plisségordijnen. Wij leveren de producten keurig bij je af en bieden twee opties voor het monteren. Je kunt ervoor kiezen om de raamdecoratie zelf te monteren of je laat dit over aan één van onze specialisten. Het monteren van de verduisterende plisségordijnen doe je relatief eenvoudig zelf met onze montage-video. Wanneer je het monteren aan ons over laat, berekenen wij hier een prijs van 100 euro inclusief BTW voor.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over verduisterende plisségordijnen of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Een verduisterend plisségordijn is een functionele en stijlvolle raamdecoratie. De verduisterende plisségordijnen van Raamdeco zijn eenvoudig te bedienen met een top-down bottom-up systeem. 

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Onze plisségordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stofsoorten. Maak voor een verduisterend plisségordijn de keuze uit één van de negen kleuren verduisterende stoffen.

Laat je plisségordijn gratis inmeten

Plan een inmeet afspraak met onze specialisten

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.