Roljaloezie op maat

Unieke roljaloezieën speciaal voor kunststof kozijnen

Roljaloezieën op maat

Sfeervol en uniek

Voor degenen die op zoek zijn naar roljaloezieën op maat, zijn bij Raamdecokunststofkozijnen.nl aan het juiste adres. Wij bieden u een uniek soort raambekleding met heel praktische functies. Daarnaast laten wij de uitstraling van het product geheel aan u over als het gaat om kleur en afmeting. De roljaloezieën op maat uit onze collectie zijn naast praktisch, een sfeervolle toevoeging voor uw interieur.
Latende jaloezieën in keuken

Sfeervolle roljaloezie op maat

Voor kunststof kozijnen

Voor degenen die op zoek zijn naar roljaloezieën op maat, zijn bij Raamdecokunststofkozijnen.nl aan het juiste adres. Wij bieden u een uniek soort raambekleding praktische functies. Daarnaast laten wij de uitstraling van het product geheel aan u over als het gaat om kleur en afmeting. De roljaloezieën op maat uit onze collectie zijn naast praktisch, een sfeervolle toevoeging voor uw interieur.

Onze unieke roljaloezieën

Latende jaloezieën keuken

Latende Jaloezieën op maat

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Roljaloezieën met verschillende functies

Sfeervol én uniek

Voordat u een roljaloezie op maat aanschaft, is het goed na te denken wat voor u zelf belangrijk is. De roljaloezie op maat uit ons assortiment dienen voornamelijk om minder lichtinval te creëren en om ruimtes te verduisteren. Daarnaast zijn ze zeer geschikt om uw privacy te beschermen. Tenslotte zijn de roljaloezieën verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waardoor de raambekleding gezien wordt als een verrijking van het interieur. De roljaloezieën zijn leverbaar in 14 verschillende lamelkleuren.

Uniek jaloezie voor kunststof kozijnen

De roljaloezieën op maat zijn een unieke soort raambekleding voor de kunststof- en houten kozijnen. Het unieke systeem is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn wat dit product onderscheidt van de rest.

Doordat de Latende wordt vastgemaakt op de glaslatten van uw kozijn, ontstaat er een strak vlak geheel. Bent u bijvoorbeeld van plan om de roljaloezieën op uw draaikiepraam te vestigen? Dan is het mogelijk het raam in kiepstand te zetten, terwijl de vensterbank geheel vrij blijft, wat extra ruimte betekent. De roljaloezieën zijn voorzien van een handgreep op de trekbalk, zo is het voor u mogelijk om uw jaloezieën te positioneren in een door u gewenste stand.

Roljaloezieën gratis laten inmeten

Voordat u de roljaloezieën op maat bestelt, is het nodig om uw ramen eerst in te meten. Het is uiteraard mogelijk om dit zelf te doen, zodat u de maten aan ons doorgeeft. Het inmeten van de raambekleding vergt wat extra aandacht, daarom bieden wij een gratis inmeetopdracht aan. Onze vakmensen komen graag bij u langs om u hierbij te helpen. Een specialist komt bij u thuis voor een gratis meetopdracht. De maten van uw kozijn worden genoteerd, samen met uw persoonlijke wensen. Zowel de kleur van het frame als stofsoort en kleuren bepaalt u helemaal zelf. Wij komen bij u thuis met een demo model, stalenkaart en meetlint om de door u gewenste raamdecoratie in te meten. Het inmeten is vrijblijvend en kosteloos.

Offerte roljaloezieën op maat

Nadat wij een gratis meetopdracht bij u thuis hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een offerte van de roljaloezieën op maat. Zodra u akkoord gaat met de offerte, gaan wij aan de slag om uw producten te produceren. De roljaloezieën op maat worden bij u afgeleverd zodat u deze zelf kan monteren. Wilt u graag weten hoe deze moeten worden opgehangen? Bekijk dan onze instructievideo voor het ophangen van de raamdecoratie. Laat u de montage van uw producten graag aan ons over? Dat is mogelijk, wij berekenen hier een prijs van 100 euro inclusief BTW voor.

Contact en advies

Bent u geïnteresseerd geraakt in de roljaloezieën op maat van Raamdecokunststofkozijnen? Wij helpen u graag verder. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de raambekleding of laat u zich graag adviseren door een specialist? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Advies en contact

Ontvangt u graag meer informatie over onze roljaloezieën op maat of het inmeten van onze producten? Of heeft u product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.