Rolgordijnen

Rolgordijn geschikt voor kunststof kozijnen

Ontdek onze Cylindro serie; rolgordijnen speciaal voor kunststof kozijnen. Dankzij het innovatieve lichtgewicht en platte frame. Rolgordijnen zijn functioneel en geven sfeer aan je raam en ruimte. We maken je Cylindro rolgordijn altijd perfect op maat. Je hebt ruime keuze uit verschillende kleuren en stofsoorten. Verduisterend of lichtdoorlatend.

vanaf

€ 160,-

per stuk | incl. BTW

Functionele toevoeging aan je interieur

Cylindro rolgordijnen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende stofsoorten (transparant en verduisterend) en in 10 kleuren per stofsoort.

Eigenschappen

Verduisterend - 30%
Privacy - 50%
Child Safety - 100%

Voordelen rolgordijnen

Productdetails

Framekleuren RAL7016 | RAL9001 | RAL9005 | RAL 9010 | RAL9016
Materiaal Aluminium
Maximale hoogte 1400 mm.
Maximale breedte 1400 mm.

Gratis inmeten door een van onze specialisten!

Over Cylindro rolgordijnen voor kunststof kozijnen

Kies voor Cylindro rolgordijnen

Rolgordijnen zijn functioneel, maar ook trendy. Een rolgordijn kan altijd en voor elk raam. Dat geldt zeker voor onze Cylindro rolgordijnen. Het rolgordijn bevindt zich tussen een aluminium frame dat je bevestigt zonder dat je daarvoor hoeft te boren. En schroeven zijn dus ook niet nodig. Je gebruikt een magneet- en staalband. Dat maakt Cylindro als rolgordijn heel geschikt voor kunststof kozijnen. Je bedient het gordijn met een kettingmechanisme, dat is voorzien van een child safety systeem. Hiermee voorkom je dat de ketting los hangt.

Verduisterende rolgordijnen of toch liever lichtdoorlatend…

Een rolgordijn heeft verschillende functies. Ze voorzien je raam natuurlijk van mooie bekleding, maar ze zijn er ook om je een stukje privacy te geven en je te beschermen tegen lichtinval. Je kunt bij ons kiezen voor rolgordijnen die licht doorlaten als je ze helemaal naar beneden hebt gerold of verduisterende rolgordijnen. Cylindro verduisterende rolgordijnen maken de ruimte goed donker en hebben een isolerende werking. Verduisterende rolgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor slaapkamers. Ook als je slaapkamer op zolder is en een draaikiepraam bevat. De montage van het frame is namelijk tussen het kozijn op de glaslatten. Bij het kantelen van het raam blijft het gordijn gewoon goed zitten.

Misschien vind je het niet zo belangrijk dat een ruimte volledig verduisterd wordt, dan kun je kiezen voor onze Cylindro transparante rolgordijnen. Deze rolgordijnen laten 70% van het licht door en bieden nog steeds de nodige privacy als je ze naar beneden hebt gerold.

Wij maken rolgordijnen op maat

Bij ons geen rolgordijnen met standaard maten. Wij maken elk rolgordijn precies op maat. Dat doen we hier in Nederland. Het hele productieproces van begin tot eind vindt in Nederland plaats. Zo garanderen wij kwaliteit, snelheid en vriendelijke prijzen. We komen je raamdecoratie altijd gratis bij je inmeten. Zo ben jij ervan verzekerd dat je Cylindro rolgordijn perfect past. De montage kun je heel eenvoudig zelf. Het aluminium frame bevestig je met behulp van een staal- en magneetband op de glaslatten tussen het kunststof kozijn. Het frame is in 3 standaard RAL-kleuren verkrijgbaar. Liever een andere kleur? Ook dat is, tegen meerprijs mogelijk.

Geniet van je Cylindro rolgordijn

Cylindro; een uniek rolgordijn voor kunststof kozijnen, maar natuurlijk ook voor houten kozijnen. Door het speciale framesysteem is boren en schroeven niet nodig. Je kozijn blijft intact. De montage is een eitje! Zo kun je snel genieten van je nieuwe rolgordijn!

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Meer sfeervolle raamdecoratie:

Splendid Pliss plisségordijn slaapkamer

Splendid Pliss

De Splendid pliss is een uniek plisségordijn verwerkt in een aluminium frame, welke zonder boren of schroeven wordt gemonteerd op het kozijn. Het aluminium frame van de Splendid Pliss is voorzien van magneet- en staalband. Het magneetband wordt bevestigd op de glaslatten van het kozijn, waardoor na montage van het product, er een nagenoeg vlak geheel ontstaat.

Rolgordijnen in keuken

Jaloezieën

Jaloezieen hebben tegenwoordig verschillende functies. Naast de zonwerende functie en privacy beschermende functie, zijn jaloezieen tegenwoordig ook een sfeervolle aanvulling op uw woning. Met een uitgebreide lamelkeuze en een uniek product die bovenstaande eigenschappen bezig, is het product de latende ontwikkeld. 

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night

Het Day ’n Night duo plissegordijn heeft verschillende mogelijkheden. Naast de zonwerende en privacybeschermende eigenschappen, is dit dubbele plissegordijn een sfeervolle aanvulling op uw woning. Met een aantrekkelijke stoffencollectie is het product vanuit de Splendid Pliss ontwikkeld, ons enkelvoudige plisségordijn.

Maak snel en eenvoudig een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in en geef aan wanneer het voor u het beste uitkomt. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om een definitieve inmeetafspraak te plannen.

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.