Rolgordijn badkamer

Unieke oplossingen in raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Rolgordijn voor badkamer

Zorg voor privacy in de badkamer

Om je privacy te beschermen is een badkamer rolgordijn een grote aanrader. Met het strakke design en de een ruime keuze in kleur is het rolgordijn perfect om jouw badkamer aan te kleden. Dankzij het speciale ontwerp is het gordijn speciaal te plaatsen op kunststof kozijnen zonder dat je gaten hoeft te boren en het kozijnen beschadigt. Aan de bovenzijde van het systeem is een rolcassette bevestigd waar het gordijn inrolt. Je kunt het badkamer rolgordijn bedienen met een kettingsysteem dat eveneens voorzien is van een child safety systeem.
Rolgordijn voor kunststof kozijnen

Rolgordijn voor badkamer

Zorg voor privacy in de badkamer

Om je privacy te beschermen is een badkamer rolgordijn een grote aanrader. Met het strakke design en de een ruime keuze in kleur is het rolgordijn perfect om jouw badkamer aan te kleden. Dankzij het speciale ontwerp is het gordijn speciaal te plaatsen op kunststof kozijnen zonder dat je gaten hoeft te boren en het kozijnen beschadigt. Aan de bovenzijde van het systeem is een rolcassette bevestigd waar het gordijn inrolt. Je kunt het badkamer rolgordijn bedienen met een kettingsysteem dat eveneens voorzien is van een child safety systeem.

Onze unieke oplossingen voor de badkamer

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Rolgordijn op maat

Rolgordijn voor badkamer

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor de badkamer. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer badkamer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan uw badkamer met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Voordelen van een badkamer rolgordijn

Uniek en strak design

Onze collectie rolgordijnen bestaat uit modellen met een speciaal systeem waardoor je geen gaten hoeft te boren in het kunststof kozijn en je het badkamer rolgordijn eenvoudig kunt installeren en monteren. Het systeem heeft in verstek gezaagde hoeken en is perfect op maat gemaakt dankzij onze gratis inmeting.

Rolgordijn voor badkamer met jouw persoonlijke voorkeur

Of je nu op zoek bent naar decoratieve rolgordijnen in een specifieke kleur, of praktische, verduisterende gordijnen, bij ons vind je een uitgebreid assortiment rolgordijnen voor jouw badkamer. Dankzij ons uitgebreide assortiment met schillende maten, stoffen en kleuren kun je altijd het badkamer rolgordijn vinden die je zoekt. De rolgordijnen voor de badkamer zijn in tien decoratieve kleuren en tien verduisterende kleuren verkrijgbaar.

Gratis meetopdracht voor rolgordijnen badkamer

Voordat je rolgordijnen voor in de badkamer bestelt, is het van belang om de ramen te laten inmeten. Het is mogelijk om dit zelf te doen en de maten online aan ons door te geven, maar vanwege de nauwkeurigheid die het werkt vereist, is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een van onze experts. Onze expert neemt voor de maten van de ramen op, waardoor je verzekert bent van perfect passende badkamer rolgordijnen. Daarnaast bepaal je zelf de kleur van het frame, de stofsoort en de kleur van de stof, zodat de rolgordijn perfect is afgestemd op het interieur van jouw badkamer.

Het inmeten door één van onze specialisten is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Rolgordijn badkamer - lichtinval behouden

De badkamer is doorgaans niet de grootste ruimte in het huis. Het is een plek waar je voldoende privacy wilt creëren én lichtinval wilt behouden. Een badkamer rolgordijn biedt de uitkomst. Onze Cylindro transparante rolgordijnen laten 70% van het daglicht door en bieden nog steeds de nodige privacy. Je hebt keuze uit maar liefst 9 verschillende kleuren transparante rolgordijnen voor de badkamer. Zo laat je deze raamdecoratie eenvoudig aansluiten op de rest van het interieur.

Rolgordijn voor badkamer met kunststof kozijnen

Onze raamdecoratie is uitstekend geschikt voor kunststof kozijnen. Een badkamer rolgordijn van Raamdeco wordt namelijk met behulp van een magneetstrip op het kozijn bevestigd. Voor de montage van onze rolgordijnen voor de badkamer is boren en schroeven daarom overbodig. Zo geniet jij van sfeer en privacy én een intact kunststof kozijn. Een badkamer rolgordijn van Raamdeco is eenvoudig zelf te monteren.

Contact en advies

Is je interesse gewekt voor onze collectie badkamer rolgordijnen, heb je vragen of ben je op zoek naar advies? Wij helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op en je ontvangt aanvullende informatie en wij beantwoorden al jouw vragen.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze rolgordijnen voor de badkamer of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij je thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar je uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar je toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Raamdeco biedt badkamer rolgordijnen in twee verschillende stofsoorten en in 10 kleuren per stofsoort. De beste keuze is afhankelijk van jouw wensen en stijl. Een badkamer rolgordijn met decoratieve stof laat 70% van het daglicht door, wat veelal als prettig wordt ervaren in de badkamer. Creëer je liever zoveel mogelijk privacy? Kies dan voor een badkamer rolgordijn met verduisterende stof.

Laat je badkamer rolgordijn inmeten

Plan een inmeetafspraak met onze specialisten

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.