Raambekleding woonkamer

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Raambekleding woonkamer

Creëer privacy en sfeer

De woonkamer is het hart van je huis en dus één van de belangrijkste ruimte als het op raambekleding aankomt. De raambekleding in de woonkamer moet voldoen aan verschillende eisen. Zo is het vooral belangrijk dat de woonkamer gezellig aanvoelt. De aankleding van de ramen speelt hierbij een belangrijke rol. Ook is het prettig om raamdecoratie op maat te hebben die zorgt voor een bepaalde mate van privacy, zeker ’s avonds wanneer de lampen binnen aan zijn. Tenslotte is het prettig flexibele gordijnen voor de ramen te hebben hangen die (gedeeltelijk) gesloten kunnen worden wanneer de zon hinderlijk naar binnen schijnt. Bij raamdecokunststofkozijnen.nl hebben we decoratie die aansluiten bij de verschillende functies die we bij raambekleding in de woonkamer graag terugzien.

Onze unieke raambekleding voor de woonkamer

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen in de woonkamer zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de woonkamer met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt in jouw woonkamer.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen voor de woonkamer

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor de woonkamer. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Decoratieve raambekleding voor de woonkamer

Raambekleding woonkamer Speciaal voor kunststof kozijnen

Gordijnen in de woonkamer zijn een fijne toevoeging aan het interieur. Wanneer er geen decoratie voor het raam hangt voelt een woonkamer doorgaans kaal en koud aan. Wil je dus warmte toevoegen aan de woonkamer, kies dan voor decoratieve raambekleding. Bij Raamdeco hebben we een ruime keuze in raambekleding producten ideaal voor de woonkamer. Wil je een plisségordijn, jaloezieën of heb je toch rolgordijnen in gedachten, je vindt het allemaal bij ons! De gordijnen zijn ideaal voor kunststof kozijnen en worden zonder boren of schroeven gemonteerd. Hierdoor zijn ze een nette en strakke toevoeging aan het interieur. Alle gordijnen zijn bevestigd in een frame, welke vervolgens op het kozijn wordt gemonteerd.

Creëer privacy in de woonkamer

Wil je graag enige privacy in de woonkamer omdat je bijvoorbeeld direct aan de weg woont? Houd er dan rekening mee dat een niet verduisterend gordijn overdag dit biedt, maar ’s avonds niet. Toch is het niet prettig overdag een geheel verduisterend gordijn in de woonkamer dicht te doen, want dan komt er immers geen zonlicht meer naar binnen. Wil je overdag privacy van een licht doorlatend gordijn, maar ’s avonds ook gehele privacy? Kies dan voor het Day ’n Night plisségordijn met tenminste één verduisterende stof. Zodoende heb je op elk moment van de dag een gordijn voor jouw raam hangen wat de juiste functie heeft.

raambekleding als zonwering

Heb je op bepaalde momenten last van de zon in jouw woonkamer? Onze plisségordijnen zijn op elke gewenste stand vast te zetten, wat ideaal is wanneer je de zon tegen wilt houden. Zodoende hoef je niet helemaal het gordijn dicht te doen, maar alleen in het deel van het raam waar de zon hinderlijk doorkomt.

Rolgordijnen in je woonkamer

Rolgordijnen zijn een veelzijdige en stijlvolle keuze voor je woonkamer. Ze bieden een strakke en moderne uitstraling die bij verschillende interieurstijlen past. Onze rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen, waardoor je altijd iets vindt dat perfect aansluit bij jouw smaak. De rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor kunststof kozijnen omdat ze via een magneetstrip worden bevestigd. Daarnaast kun je kiezen voor een verduisterende of juist lichtdoorlatende stof.  Bovendien zijn ze eenvoudig te bedienen en zorgen ze voor optimale lichtregeling en privacy. Dit is perfect voor in een woonkamer. De rolgordijnen worden op maat gemaakt en kun je eenvoudig zelf installeren.

Jaloezieën voor woonkamers

Jaloezieën zijn een populaire keuze voor de woonkamer vanwege hun veelzijdigheid en tijdloze uitstraling. Of je nu een Scandinavisch, landelijk of moderne woonstijl hebt, de jaloezieën passen altijd. De lamellen kun je gemakkelijk helemaal sluiten of kantelen, zodat je de lichtinval in jouw woonkamer kunt aanpassen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en je hebt keuze uit 14 verschillende lamelkleuren. Daarnaast is het aluminium frame, waartussen de raambekleding zich bevindt, ook in meerdere RAL-kleuren te kiezen. Zo kun je het frame aanpassen aan de kleur van jouw kozijn. Dit geeft een heel mooi afgewerkte look. Perfect voor in woonkamers! Daarnaast kan het raam met de jaloezieën gewoon open worden gezet.

Plisségordijn voor in de woonkamer

Onze plisségordijnen Splendid Pliss en Day ’n Night zijn verkrijgbaar in vier verschillende stoffen:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend
  • DUO stof (doorschijnend en voorzien van een witte, zonwerende achterkant)

Hierdoor kun je het gordijn perfect afstemmen op jouw wensen voor de raambeklding in de woonkamer. Bij het Day ’n Night plisségordijn zijn er zelfs twee stoffen te combineren die los van elkaar te bedienen zijn. Zo heb je meerdere functies gecombineerd in één product.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze raambekleding voor de woonkamer of het inmeten van onze
producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons
op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Voor in de woonkamer hebben wij verschillende soorten raambekleding, waaronder rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen. De keuze hangt af van je persoonlijke voorkeur, de gewenste lichtregulatie en de stijl van je interieur. Samen kijken we met je mee naar de mogelijkheden, en helpen we je graag met het vinden van de perfecte raambekleding!

Raambekleding zoals duo plisségordijnen en jaloezieën bieden uitstekende privacy en zijn ideaal tegen inkijk. Deze opties laten voldoende licht binnen terwijl ze nieuwsgierige blikken buitensluiten.

Houten jaloezieën geven een warme en natuurlijke uitstraling, terwijl aluminium jaloezieën een strakke en moderne look bieden. Beide soorten zijn prachtig en functioneel voor de woonkamer. Daarnaast kun je de lamellen in verschillende RAL-kleuren bestellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woonkamer?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we de raambekleding voor jouw woonkamer exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woonkamer?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we de raambekleding voor jouw woonkamer exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!