Raamdecoratie woonkamer

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Raamdecoratie woonkamer

Creëer privacy en sfeer

De woonkamer is wellicht de belangrijkste ruimte als het op raamdecoratie aankomt. De raamdecoratie in de woonkamer moet voldoen aan verschillende eisen. Zo is het vooral belangrijk dat de woonkamer gezellig aanvoelt. De aankleding van de ramen speelt hierbij een belangrijke rol. Tevens is het prettig om raamdecoratie op maat te hebben die zorgt voor een bepaalde mate van privacy, zeker ’s avonds wanneer de lampen binnen aan zijn. Tenslotte is het prettig flexibele gordijnen voor de ramen te hebben hangen die (gedeeltelijk) gesloten kunnen worden wanneer de zon hinderlijk naar binnen schijnt. Bij raamdecokunststofkozijnen.nl hebben we decoratie die aansluiten bij de verschillende functies die we bij raambekleding in de woonkamer graag terugzien.

Onze unieke raamdecoratie voor de woonkamer

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen in de woonkamer zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de woonkamer met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt in jouw woonkamer.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor de woonkamer. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Decoratieve raambekleding voor de woonkamer

Speciaal voor kunststof kozijnen

Gordijnen in de woonkamer zijn een fijne toevoeging aan het interieur. Wanneer er geen decoratie voor het raam hangt voelt een woonkamer doorgaans kaal en koud aan. Wil je dus warmte toevoegen aan de woonkamer, kies dan voor decoratieve raambekleding. Bij raamdeco.nl hebben we een ruime keuze in raamdecoratie producten ideaal voor de woonkamer. Wil je een plisségordijn, jaloezieën of heb je toch rolgordijnen in gedachten, je vindt het allemaal bij raamdeco.nl. De gordijnen zijn ideaal voor kunststof kozijnen en worden zonder boren of schroeven gemonteerd. Hierdoor zijn ze een nette en strakke toevoeging aan het interieur. Alle gordijnen zijn bevestigd in een frame, welke vervolgens op het kozijn wordt gemonteerd.

Verschillende stoffen

De plisségordijnen Splendid Pliss en Day ’n Night zijn verkrijgbaar in vier verschillende stoffen:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend
  • DUO stof (doorschijnend en voorzien van een witte, zonwerende achterkant)

Hierdoor kun je het gordijn perfect afstemmen op jouw wensen voor de raambeklding in de woonkamer. Bij het Day ’n Night plisségordijn zijn er zelfs twee stoffen te combineren die los van elkaar te bedienen zijn. Zo heb je meerdere functies gecombineerd in één raamdecoratie product.

Ruime keuze in kleuren

Alle producten zijn te leveren in een aantal standaard frame kleuren, tegen een geringe meerprijs zijn ook ander kleuren mogelijk. Ook de stoffen zijn in verschillende kleuren te bestellen. Zodoende ben je er zeker van dat je een gordijn kiest dat qua kleur perfect bij het interieur van jouw woonkamer past.

Creëer privacy in de woonkamer

Wil je graag enige privacy in de woonkamer omdat je bijvoorbeeld direct aan de weg woont? Houd er dan rekening mee dat een niet verduisterend gordijn overdag dit biedt, maar ’s avonds niet. Toch is het niet prettig overdag een geheel verduisterend gordijn in de woonkamer dicht te doen, want dan komt er immers geen zonlicht meer naar binnen. Wil je overdag privacy van een licht doorlatend gordijn, maar ’s avonds ook gehele privacy? Kies dan voor het Day ’n Night plisségordijn met tenminste één verduisterende stof. Zodoende heb je op elk moment van de dag een gordijn voor jouw raam hangen wat de juiste functie heeft.

Raamdecoratie als zonwering

Heb je op bepaalde momenten last van de zon in jouw woonkamer? Onze plisségordijnen zijn op elke gewenste stand vast te zetten, wat ideaal is wanneer je de zon tegen wilt houden. Zodoende hoef je niet helemaal het gordijn dicht te doen, maar alleen in het deel van het raam waar de zon hinderlijk doorkomt.

Laat de kozijnen gratis opmeten

Bij raamdeco.nl hebben we de gratis service waarbij wij jouw kozijnen voor je komen opmeten. Tevens kunnen wij je helpen kiezen bij de keuze voor het juiste product, de best passende kleuren en de meest ideale stof voor jouw ramen in de woonkamer. Vraag vandaag nog een gratis inmeting aan!

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze raambekleding voor de woonkamer of het inmeten van onze
producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons
op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdeco.nl nemen contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij je thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar je uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar je toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woonkamer?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we de raambekleding voor jouw woonkamer exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woonkamer?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we de raambekleding voor jouw woonkamer exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!