Raamdecoratie tegen inkijk

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Raamdecoratie tegen inkijk

Creëer privacy en sfeer

Grote ramen zijn prachtig en bieden veel daglicht in jouw woning. Een nadeel is dat er veel naar binnen wordt gegluurd. Herkenbaar? Wat doe je tegen inkijk zonder dat je lichtinval verliest? Wij bieden je verschillende mogelijkheden voor raamdecoratie tegen inkijk. Heeft het raam niet de standaard maten? Geen zorgen, de specialisten van Raamdeco maken jouw raamdecoratie tegen inkijk vakkundig op maat.

Onze sfeervolle raambekleding tegen inkijk

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn als raamdecoratie speciaal voor kunststof kozijnen en ideaal tegen inkijk. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën. Deze raamdecoratie tegen inkijk past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Ideaal als raamdecoratie tegen inkijk. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt. 

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding tegen inkijk. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Ruime keuze in raambekleding tegen inkijk

Splendid Pliss raamdecoratie tegen inkijk

Wil je graag privacy creëren, maar geen lichtinval verliezen? De Splendid Pliss is een unieke vorm van raamdecoratie tegen inkijk, waarmee je zowel de boven- als onderzijde kunt verschuiven. Deze soort raambekleding is voorzien van geïntegreerde trekbalken, waardoor het erg  gebruiksvriendelijk is. De bediening van de Splendid Pliss is ten alle tijden ‘top down/bottom up’. Zowel het plisségordijn als het aluminiumframe wordt ter plekke door één van onze specialisten ingemeten en op maat geproduceerd en geleverd. Zo positioneer je de raamdecoratie eenvoudig in de gewenste positie. Combineer met de Splendid Pliss lichtinval aan de bovenkant en privacy aan de onderkant. De stoffen van de Splendid Pliss zijn verkrijgbaar in vier verschillende stoffen en tien verschillende kleuren. Je hebt keuze uit onderstaande stofsoorten:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend
  • DUO stof (doorschijnend en voorzien van een witte, zonwerende achterkant)

Day ’n Night: licht en privacy overdag en verduisterend in de nacht

Wil je graag wat meer privacy thuis? Houd er dan rekening mee dat een niet-verduisterend gordijn dit overdag wel biedt, maar ’s avonds niet. Toch is het niet prettig overdag een geheel verduisterend gordijn in de woonkamer dicht te doen, want dan komt er immers geen zonlicht meer naar binnen. Wil je overdag privacy van een licht-doorlatend gordijn, maar ’s avonds ook gehele privacy? Kies dan voor een Day ’n Night plisségordijn met tenminste één verduisterende stof. Zodoende heb je op elk moment van de dag een gordijn voor het raam hangen met de juiste functie. Day ’n Night is een speciaal soort raamdecoratie tegen inkijk, een plissegordijn voorzien van twee stofsoorten, geschikt voor houten, aluminium en kunststof kozijnen.

Rolgordijnen in frame: privacy in badkamer en slaapkamer

Rolgordijnen in een frame zijn de beste oplossing voor optimale privacy. Schuif het hele gordijn naar beneden om je in je woning af te sluiten van de buitenwereld. Met gebruik van een rolgordijn heb je de keus uit volledig verduisteren, transparant of gefilterd daglicht. Rolgordijnen zijn een praktische uitkomst als raamdecoratie tegen inkijk en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en stofsoorten. Een rolgordijn is handmatig via een ketting te bedienen. Het rolgordijn in frame wordt op maat gemaakt en net zoals al onze producten vastgeklikt in het kozijn, zonder boren of schroeven.

Latende jaloezieën als raambekleding tegen inkijk

De Latende jaloezieën van Raamdeco zijn de perfecte raamdecoratie tegen inkijk. Je kunt de latende positioneren op verschillende hoogtes, waardoor je een effect naar wens kan creëren en de nieuwsgierige blikken bewaart. De jaloezieën van nu hebben meerdere functies. Behalve een zonwerende functie, zijn de latende een uitkomst op het gebied van privacy. Omdat je ze op zo’n manier kan afstellen dat je wel naar buiten kan kijken, maar dat er tegelijkertijd niemand naar binnen kan gluren. Daarnaast heb je keuze uit verschillende kleuren en zijn de jaloezieën een stijlvolleaanvulling voor jouw interieur.

Raamdecoratie op maat - Oplossing inkijk raam

In je huis wil je uiteraard de nodige privacy creëren. Een perfecte oplossing tegen inkijk bij een raam is onze raamdecoratie op maat. Eén van onze specialisten komt bij je langs met een demo model, stalenkaart en meetlint. Terwijl jij de keuze maakt voor een model en kleur raamdecoratie tegen inkijk dat past bij jouw wensen en stijl, meet onze specialist het kozijn in. Vervolgens maken wij de door jouw gekozen raambekleding perfect op maat, zodat deze de oplossing vormt tegen inkijk bij het raam.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over raamdecoratie tegen inkijk of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Inkijk bij het raam is op verschillende manieren op te lossen. Zo kun je de inkijk verminderen door bijvoorbeeld planten of decoratie op de vensterbanken te plaatsen. Wil je volledige privacy creëren? Kies dan voor raamdecoratie tegen inkijk.

Wij van Raamdeco nemen contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij je thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar je uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar je toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Onze rolgordijnen, latende jaloezieën en plisségordijnen zijn allen geschikt als raamdecoratie tegen inkijk. Wil je kunnen wisselen tussen een decoratieve en verduisterende stof? Kies dan voor onze Day 'n Night plisségordijnen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor raamdecoratie tegen inkijk?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we de raamdecoratie tegen inkijk exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor raamdecoratie tegen inkijk?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!