Raamdecoratie tegen inkijk

Unieke oplossingen in raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Raamdecoratie tegen inkijk

Grote ramen zijn prachtig en bieden u veel daglicht in uw woning. Een nadeel is dat er veel naar binnen wordt gegluurd. Herkenbaar? Wat doe je tegen inkijk zonder dat je lichtinval verliest? Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor raamdecoratie tegen inkijk. Heeft uw raam niet de standaard maten? Geen zorgen, de specialisten van Raamdecokunststofkozijnen maken uw raamdecoratie tegen inkijk vakkundig op maat.
Raamdecoratie keuken

Raamdecoratie tegen inkijk

Grote ramen zijn prachtig en bieden u veel daglicht in uw woning. Een nadeel is dat er veel naar binnen wordt gegluurd. Herkenbaar? Wat doe je tegen inkijk zonder dat je lichtinval verliest? Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor raamdecoratie tegen inkijk. Heeft uw raam niet de standaard maten? Geen zorgen, de specialisten van Raamdecokunststofkozijnen maken uw raamdecoratie tegen inkijk vakkundig op maat.

Onze sfeervolle raamdecoratie tegen inkijk

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding tegen inkijk. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Splendid Pliss: licht en privacy overdag

Wilt u graag privacy creëren, maar geen lichtinval verliezen? De Splendid Pliss is een unieke vorm van raamdecoratie tegen inkijk, waarmee u zowel de boven- als onderzijde kunt verschuiven. Deze soort raamdecoratie is voorzien van geïntegreerde trekbalken, waardoor het gebruik erg vriendelijk is. De bediening van de Splendid Pliss is ten alle tijden ‘top down/bottom up’. Zowel het plissegordijn als het aluminiumframe wordt ter plekke door één van onze specialisten ingemeten en op maat geproduceerd en geleverd. Zo positioneert u uw raamdecoratie in een door u gewenste positie. Combineer met de Splendid Pliss lichtinval aan de bovenkant en privacy aan de onderkant. De stoffen van de Splendid Pliss zijn verkrijgbaar in vier verschillende stoffen en tien verschillende kleuren. U heeft keuze uit onderstaande stofsoorten:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend
  • DUO stof (doorschijnend en voorzien van een witte, zonwerende achterkant)

Day ’n Night: licht en privacy overdag en verduisterend in de nacht

Wilt u graag wat meer privacy thuis? Houd er dan rekening mee dat een niet verduisterend gordijn dit overdag wel biedt, maar ’s avonds niet. Toch is het niet prettig overdag een geheel verduisterend gordijn in de woonkamer dicht te doen, want dan komt er immers geen zonlicht meer naar binnen. Wilt u overdag privacy van een licht doorlatend gordijn, maar ’s avonds ook gehele privacy? Kies dan voor een Day ’n Night plissegordijn met tenminste één verduisterende stof. Zodoende heeft u op elk moment van de dag een gordijn voor uw raam hangen met de juiste functie. Day ’n Night is een speciaal soort raamdecoratie tegen inkijk, een plissegordijn voorzien van twee stofsoorten, geschikt voor houten, aluminium en kunststof kozijnen. 

De Day ’n Night is een praktische en sfeervolle toevoeging aan uw interieur. U heeft de keuze uit onderstaande stofsoorten:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend
  • DUO stof (doorschijnend en voorzien van een witte, zonwerende achterkant)

Rolgordijnen in frame: privacy in badkamer en slaapkamer

Rolgordijnen in een frame zijn de beste oplossing voor optimale privacy. Schuif het hele gordijn naar beneden om je in je woning af te sluiten van de buitenwereld. Met gebruik van een rolgordijn heeft u de keus uit volledig verduisteren, transparant of gefilterd daglicht. Rolgordijnen zijn een praktische uitkomst als raamdecoratie tegen inkijk en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en stofsoorten. Een rolgordijn is handmatig via een ketting te bedienen. Het rolgordijn in frame wordt op maat gemaakt en net zoals al onze producten vastgeklikt in uw kozijn, zonder boren of schroeven.

Latende jaloezieën: aanpasbare lichtinvallen en privacy

De Latende jaloezieën van Raamdecokunststofkozijnen zijn de perfecte raamdecoratie tegen inkijk. U kunt de latende positioneren op verschillende hoogtes, waardoor u een effect naar wens kan creëren en de nieuwsgierige blikken bewaart. De jaloezieën van nu hebben meerdere functies. Behalve een zonwerende functie, zijn de latende een uitkomst op het gebied van privacy. Omdat je ze op zo’n manier kan afstellen dat u wel naar buiten kan kijken, maar dat er tegelijkertijd niemand naar binnen kan gluren. Daarnaast kunt u de op maat gemaakte raamdecoratie kiezen in verschillende kleuren en zijn de jaloezieën een aanvulling voor uw interieur.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over raamdecoratie tegen inkijk of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.