Raamdecoratie slaapkamer

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Raamdecoratie slaapkamer

functioneel en stijlvol

Dat raamdecoratie onmisbaar is in uw slaapkamer, spreekt aardig voor zich. Maar welke soort raamdecoratie het beste aansluit bij uw persoonlijke behoeftes, is een ander onderwerp. Want wat zijn uw wensen en welke soort raamdecoratie past het best bij het interieur van uw slaapkamer? Raamdecokunststofkozijnen biedt u veel verschillende mogelijkheden voor raamdecoratie in uw slaapkamer.

Onze sfeervolle raamdecoratie voor de slaapkamer

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer slaapkamerramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan uw slaapkamer met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt in je slaapkamer.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor de slaapkamer. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


SUnieke raamdecoratie voor de slaapkamer

Verduisteren met gordijnen

Bij raamdecoratie voor een slaapkamer wordt er al gauw gedacht aan totaal verduisterend en bieden rolgordijnen de beste oplossing. Wist u dat er verschillende stofsoorten zijn voor rolgordijnen? Zo kunt u kiezen tussen geheel verduisterend en decoratieve stoffen. De keuze van de kleur laten we geheel aan u zelf over, wat het beste past bij uw slaapkamerinterieur. Doordat de rolgordijnen van Raamdecokunststofkozijnen voorzien zijn van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband op het kozijn wordt gemonteerd, is het rolgordijn gemakkelijk naar boven en beneden te trekken. Zo zorgt u voor voldoende privacy in uw slaapkamer maar behoudt u wel lichtinval.

Effectief Day 'n Night systeem

Raamdecoratie voor uw slaapkamer vraagt om meerdere mogelijkheden. Zo moet de raamdecoratie verduisterend zijn, voldoende privacy bieden en een sfeervolle aanvulling zijn op uw slaapkamer. Raamdecokunststofkozijnen heeft een uniek soort raamdecoratie in het assortiment: Day ’n Night. Met de Day ’n Night beschikt u over de mogelijkheid om twee verschillende stoffen met elkaar te combineren in één product. Gebruik bijvoorbeeld een decoratieve stof voor overdag en een verduisterende voor in de avond. Er zijn veel combinaties mogelijk.

Jaloezieën in jouw slaapkamer

Bent u op zoek naar raamdecoratie voor in uw slaapkamer, met de juiste combinatie tussen decoratief, privacy beschermend en zonwerend? De jaloezieën van Raamdecokunststofkozijnen zijn een mooie oplossing als raamdecoratie voor uw slaapkamer. De latende is uniek in zijn soort. Deze raamdecoratie is speciaal ontwikkelt voor kunststof- en houten kozijnen. Dit unieke systeem is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn wat dit product uniek maakt. Doordat de latende op de glaslatten van het kozijn wordt gemonteerd ontstaan er op ieder kunststof- en houten kozijn een nagenoeg vlak geheel. Bij een draaikiepraam kan het raam in kiepstand worden gezet, waarbij ook nog eens de gehele vensterbank vrij blijft, waardoor er meer ruimte wordt gecreëerd. De latende is een uniek systeem met een handgreep, waardoor het product in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Raamdecoratie slaapkamer Splendid Pliss

De Splendid Pliss is een uniek plissegordijn verwerkt in een aluminium frame, welke zonder boren of schroeven wordt gemonteerd op het kozijn. Het aluminium frame van de Splendid Pliss is voorzien van magneet- en staalband. De Splendid Pliss is voorzien van geïntegreerde trekbalken, waardoor het gebruik erg vriendelijk is. De bediening van de Splendid Pliss is ten alle tijden ‘top down/bottom up’. Positioneer de raamdecoratie die u wenst in uw slaapkamer.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over raamdecoratie voor de slaapkamer of het inmeten van onze
producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons
op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw slaapkamer?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw slaapkamer. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw slaapkamer?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw slaapkamer. Maatwerk!