Raamdecoratie op maat

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Raamdecoratie op maat

Creëer privacy en sfeer

Verliefd op jouw woning met unieke vormen, maar zie je geen oplossing wat betreft raamdecoratie voor de afwijkende maten? Voor jouw ultieme woonbeleving, bieden wij voor iedere woonwens raamdecoratie op maat. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar verduisterende rolgordijnen, maar hebben jouw ramen een bijzondere maat? Geen enkel probleem, dat kan! Wij bieden je oneindig veel mogelijkheden wat betreft raamdecoratie op maat. Plisségordijnen, jaloezieën en rolgordijnen maken wij niet alleen voor je op maat, maar produceren we ook in jouw voorkeuren wat betreft kleur en materiaal.

Onze sfeervolle raamdecoratie op maat​

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raamdecoratie. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven en uiteraard perfect op maat gemaakt. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Unieke raamdecoratie op maat

Ideaal voor ramen met bijzondere maten

Raamdecoratie op maat uit ons assortiment geeft sfeer en uitstraling aan de woonkamer. Het is belangrijk om voor materialen en stoffen te kiezen die bij jouw wensen passen. Bijzondere afmetingen combineren met de juiste raamdecoratie op maat kan zorgen voor meer sfeer in iedere ruimte. Probeer je met jouw woonkamer bijvoorbeeld een bepaalde stijl uit te stralen? Dan is het wél zo prettig dat de mogelijkheden voor raambekleding hierbij aan sluiten. Laat je adviseren door één van onze specialisten om met raamdecoratie op maat het beste van jouw woning naar boven te halen.

Raamdecoratie op maat - Splendid Pliss

Praktisch en eigentijds, zo omschrijven wij de Splendid Pliss. Een plisségordijn dat verwerkt wordt in een aluminium frame en zonder boren of schroeven wordt gemonteerd op het kozijn, zodat je niet onnodige beschadigingen aanbrengt. De montage van de Splendid Pliss wordt gedaan doormiddel van een magneet- en staalband. Dit type raamdecoratie op maat kun je positioneren in de stand die je graag wilt, met dank aan het unieke touwvergrendelingssysteem. Het gebruik van de Splendid Pliss raamdecoratie is zeer gemakkelijk, doordat de plisségordijnen voorzien zijn van aaneensluitende trekbalken.

Day ’n Night: Multifunctionele plisségordijnen op maat

Wat betreft plisségordijnen bieden wij je naast de Splendid Pliss ook de serie Day ’n Night aan. De Day ’N Night gordijnen worden eveneens gemonteerd door middel van een magneet- en staalband. Er ontstaat een vlak geheel doordat dit type raamdecoratie op maat gemonteerd wordt op de glaslatten van het kozijn. De Day ’n Night is ook te monteren op een draaikiep raam en kan worden aangebracht in iedere gewenste stand, vanwege het unieke touwvergrendelingsysteem. Bij deze plisségordijnen kun je twee verschillende stofsoorten combineren. Kies bijvoorbeeld voor een decoratieve stof voor overdag en een verduisterende stof voor ’s avonds en ’s nachts.

Latende raamdecoratie op maat

Latende jaloezieën worden voornamelijk gebruikt om minder lichtinval te creëren en om privacy te beschermen, maar heb je er wel een aan gedacht dat jaloezieën een verrijking voor het interieur kunnen zijn? Een sfeervolle aanvulling in de door jouw gewenste kleur. De latende is een tijdloos product en speciaal ontwikkeld door kunststof- en houten kozijnen. De latende raamdecoratie op maat is eenvoudig op het kozijn te monteren en is ook geschikt voor een draaikiepraam. Door het unieke systeem met handgreep op de trekbalk, kun je er zelf voor kiezen in welke stand je het product wilt plaatsen.

Rolgordijnen op maat

Onze rolgordijnen zijn een raamdecoratie op maat die speciaal ontwikkeld zijn voor kunststof kozijnen, een uniek product in ons assortiment. Rolgordijnen kies je voor een privacy beschermende functie, maar door de verschillende kleuren waarin deze soort raambekleding beschikbaar is, kan het ook een aanvulling zijn voor het interieur. Het rolgordijn heeft twee stofsoorten, decoratief en verduisterend. Beide stofsoorten bevatten beide 10 stofkleuren, wat zorgt voor een luxe uitstraling in jouw woning.

Veel mensen denken dat de combinatie draai kiepraam en rolgordijn niet samen gaan, Raamdeco brengt hier verandering in. Wij monteren dit type raamdecoratie op maat namelijk op het frame door middel van een magneet- en staalband, waardoor het zijn plaats blijft bij het openen van het draai kiepraam.

Gratis meetopdracht voor raamdecoratie op maat

Onze raamdecoratie is op een eenvoudige manier te bevestigen en werkt op een simpele maar prettige manier. Onze vakmensen komen bij je thuis voor een gratis meetopdracht. De maten van het kozijn worden genoteerd, samen met jouw persoonlijke wensen. Zowel de kleur van het frame als de stofsoort en kleuren bepaal je helemaal zelf. Wij komen bij je thuis met een demo model, stalenkaart en meetlint om de door jouw gewenste raamdecoratie in te meten. Het inmeten van raamdecoratie op maat is vrijblijvend en kosteloos.

Vrijblijvende offerte

Nadat wij een gratis meetopdracht bij je thuis hebben uitgevoerd, ontvang je van ons een offerte van de raamdecoratie op maat. Ga je akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag om jouw producten te produceren. De raamdecoratie op maat wordt bij je afgeleverd zodat je deze zelf kan monteren. Wil je graag weten hoe deze moet worden opgehangen? Bekijk dan onze instructievideo voor het ophangen van raamdecoratie. Laat je de montage van jouw raamdecoratie op maat graag aan ons over? Dat is mogelijk, wij berekenen hier een prijs van 100 euro inclusief BTW voor.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over raamdecoratie op maat of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdeco nemen contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij je thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar je uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar je toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Bij Raamdeco heb je keuze uit vier verschillende soorten raamdecoratie op maat. Dit zijn Splendid Pliss en Day 'n Night plisségordijnen, rolgordijnen en Latende jaloezieën. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden voor raambekleding op maat bij jou thuis. We meten de raambekleding op maat exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden voor raambekleding op maat bij jou thuis, we meten de raambekleding op maat exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!