Raamdecoratie op maat

Unieke oplossingen in raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Raamdecoratie op maat

Verliefd op uw woning met unieke vormen, maar ziet u geen oplossing wat betreft raamdecoratie voor de afwijkende maten? Voor uw ultieme woonbeleving, bieden wij voor iedere woonwens raamdecoratie op maat. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar verduisterende rolgordijnen, maar hebben uw ramen een bijzondere maat? Geen enkel probleem, dat kan! Wij bieden u oneindig veel mogelijkheden. Plisségordijnen, jaloezieën en rolgordijnen maken wij niet alleen voor u op maat, maar produceren we ook in uw voorkeuren wat betreft kleur en materiaal.
Gratis inmeten

Raamdecoratie op maat

Verliefd op uw woning met unieke vormen, maar ziet u geen oplossing wat betreft raamdecoratie voor de afwijkende maten? Voor uw ultieme woonbeleving, bieden wij voor iedere woonwens raamdecoratie op maat. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar verduisterende rolgordijnen, maar hebben uw ramen een bijzondere maat? Geen enkel probleem, dat kan! Wij bieden u oneindig veel mogelijkheden. Plisségordijnen, jaloezieën en rolgordijnen maken wij niet alleen voor u op maat, maar produceren we ook in uw voorkeuren wat betreft kleur en materiaal.

Onze sfeervolle raamdecoratie op maat​

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Raamdecoratie voor bijzondere maten

Raamdecoratie op maat uit ons assortiment geeft de sfeer en uitstraling van uw woonkamer een finishing touch. Het is belangrijk om voor materialen en stoffen te kiezen die bij uw wensen passen. Bijzondere afmetingen combineren met de juiste raamdecoratie op maat kan zorgen voor meer sfeer in iedere ruimte. Probeert u met uw woonkamer bijvoorbeeld een bepaalde stijl uit te stralen? Dan is het wél zo prettig dat de mogelijkheden voor raambekleding hierbij aan sluiten. Laat u adviseren door één van onze specialisten om het beste van uw woning naar boven te halen.

Splendid Pliss: plisségordijnen op maat

Praktisch en eigentijds, zo omschrijven wij de Splendid Pliss. Een plissegordijn dat verwerkt wordt in een aluminium frame en zonder boren of schroeven wordt gemonteerd op uw kozijn, zodat u niet onnodige beschadigingen aanbrengt. De montage van de Splendid Pliss wordt gedaan doormiddel van een magneet- en staalband. Dit plisségordijn kunt u positioneren in de stand die u graag wilt, met dank aan het unieke touwvergrendelingssysteem. Het gebruik van de Splendid Pliss raamdecoratie is zeer gebruiksvriendelijk, doordat de plisségordijnen voorzien zijn van aaneensluitende trekbalken.

Day ’n Night: Multifunctionele plisségordijnen op maat

Wat betreft plisségordijnen, bieden wij u naast de Splendid Pliss ook de serie Day ’n Night aan. De Day ’N Night gordijnen worden gemonteerd door middel van een magneet- en staalband. Er ontstaat een vlak geheel doordat de day ’n night gemonteerd wordt op de glaslatten van het kozijn. De Day ’n Night is ook te monteren op een draaikiep raam en kan worden aangebracht in iedere gewenste stand, vanwege het unieke touwvergrendelingsysteem.

Latende: jaloezieën op maat

Jaloezieën worden voornamelijk gebruikt om minder lichtinval te creëren en om privacy te beschermen, maar heeft u er wel een aan gedacht dat jaloezieën een verrijking voor uw interieur kunnen zijn? Een sfeervolle aanvulling in een door u gewenste kleur. De latende is een tijdloos product en speciaal ontwikkeld door kunststof- en houten kozijnen. De latende is eenvoudig op het kozijn te monteren en is ook geschikt voor een draaikiepraam. Door het unieke systeem met handgreep op de trekbalk, kunt u er zelf voor kiezen in welke stand u het product wilt plaatsen.

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen, een uniek product in ons assortiment. Rolgordijnen kiest u voor een privacy beschermende functie, maar door de verschillende kleuren waarin deze soort raambekleding beschikbaar is, kan het ook een aanvulling zijn voor uw interieur. Het rolgordijn heeft twee stofsoorten, decoratief en verduisterend. Beide stofsoorten bevatten beide 10 stofkleuren, wat zorgt voor een luxe uitstraling in uw woning. Veel mensen denken dat de combinatie draaikiepraam en rolgordijn niet samen gaan, Raamdecokunststofkozijnen brengt hier verandering in, want wij monteren het product op het frame door middel van een magneet- en staalband, waardoor het zijn plaats blijft bij het openen van het draaikiepraam.

Gratis meetopdracht

Onze raamdecoratie is op een eenvoudige manier te bevestigen en werkt op een simpele maar prettige manier. Onze vakmensen komen bij u thuis voor een gratis meetopdracht. De maten van uw kozijn worden genoteerd, samen met uw persoonlijke wensen. Zowel de kleur van het frame als de stofsoort en kleuren bepaalt u helemaal zelf. Wij komen bij u thuis met een demo model, stalenkaart en meetlint om de door u gewenste raamdecoratie in te meten. Het inmeten is vrijblijvend en kosteloos. Veel mensen denken dat de combinatie draaikiepraam en rolgordijn niet samen gaan, Raamdecokunststofkozijnen brengt hier verandering in, want wij monteren het product op het frame door middel van een magneet- en staalband, waardoor het zijn plaats blijft bij het openen van het draaikiepraam.

Vrijblijvende offerte

Nadat wij een gratis meetopdracht bij u thuis hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een offerte van de opgemeten producten. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag om uw producten te produceren. De raamdecoratie op maat wordt bij u afgeleverd zodat u deze zelf kan monteren. Wilt u graag weten hoe deze moet worden opgehangen? Bekijk hier onze instructievideo voor het ophangen van raamdecoratie. Laat u de montage van uw producten graag aan ons over? Dat is mogelijk, wij berekenen hier een prijs van 100 euro inclusief BTW voor. Veel mensen denken dat de combinatie draaikiepraam en rolgordijn niet samen gaan, Raamdecokunststofkozijnen brengt hier verandering in, want wij monteren het product op het frame door middel van een magneet- en staalband, waardoor het zijn plaats blijft bij het openen van het draaikiepraam.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over raamdecoratie op maat of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.