Raamdecoratie keuken

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Raamdecoratie keuken

functioneel en stijlvol

Raamdecoratie in de keuken moet uiteraard functioneel zijn, maar ook een toevoeging hebben aan jouw interieurstijl. Tijdens het koken komt er vaak vochtige lucht vrij en vuil valt snel neer. De raamdecoratie in de keuken moet gemakkelijk schoon te houden zijn en redelijk bestand zijn tegen vocht. Raamdeco heeft een aantal producten uit de uitgebreide collectie op een rijtje gezet die perfect inzetbaar zijn als raamdecoratie in jouw keuken. Raambekleding voor een unieke sfeer, maar bovenal functioneel.

Onze unieke raamdecoratie voor de keuken​

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer keukenramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de keuken met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt in jouw keuken.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raamdecoratie voor de keuken. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Raamdecoratie keuken - Creëert sfeer en privacy

Latende raamdecoratie in de keuken

Aluminium jaloezieën zijn zeer geschikt als raamdecoratie in jouw keuken. Deze raamdecoratie zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Je filtert het invallende licht makkelijk door de latende jaloezieën te kantelen. Overdag geniet je van lichtinval en ’s avonds creëer je op een sfeervolle manier meer privacy.

Jaloezieën zijn op een eenvoudige manier schoon te houden. Aluminium is namelijk bestand tegen vocht, vuil en vet. De raamdecoratie kun je afstoffen met een stoffer of afnemen met een vochtig doekje. Al deze eigenschappen maken de jaloezieën de perfecte raamdecoratie voor in de keuken.

Rolgordijnen in jouw keuken

Ben je op zoek naar praktische raamdecoratie in de keuken? Rolgordijnen staan er bekend om dat ze makkelijk zijn in gebruik; de lichtinval bepaal je namelijk helemaal zelf door het rolgordijn op te halen of te laten zakken. Rolgordijnen bij Raamdeco zijn leverbaar in verschillende stoffen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Ben je erg op je privacy gesteld? Dan zijn rolgordijnen een absolute aanrader als raamdecoratie in jouw keuken.

De meeste stoffen van rolgordijnen zijn wat gevoeliger voor vlekken dan andere keuken raamdecoratie. Hoe fijner de stof is geweven, hoe sneller de vlekken zichtbaar zijn. Het is uiteraard mogelijk om vet en vuil uit rolgordijnen te verwijderen, maar dit vraagt zorgvuldig werk.

Splendid pliss als raamdecoratie keuken

Gaat je voorkeur uit naar plisségordijnen in jouw keuken? De Splendid Pliss plisségordijnen zijn sfeervol, tijdloos en functioneel. Deze raamdecoratie is leverbaar in vier verschillende stoffen en tien verschillende kleuren per stof. Deze zijn leverbaar in de volgende stofsoorten: decoratief, niet doorschijnend, geheel verduisterend of twee stoffen gecombineerd (DUO stof). Overdag is het met plisségordijnen eenvoudig om licht op een zachte manier te filteren en zorgt de raamdecoratie voor een aangename sfeer in de keuken.

Plisségordijnen zijn erg geschikt voor gebruik in jouw keuken, de meeste stoffen zijn namelijk vochtbestendig. De raamdecoratie is eenvoudig te monteren en kan gewassen worden met de hand. Niet alleen de stof, maar ook het systeem is waterbestendig.

Day 'n night raamdecoratie

Day ’n Night Plisségordijnen zijn de multifunctionele uitkomst voor jouw keuken. Door te spelen met het top/down systeem verstel je de raamdecoratie in de keuken gemakkelijk in iedere gewenste positie. Je zorgt ervoor dat mensen niet ongewenst naar binnen kunnen kijken, maar zelf krijg je niet het gevoel krijgt dat je zit opgesloten.

De keuken is een belangrijke leefruimte in de woning waar je niet alleen decoratieve, maar ook functionele raambekleding nodig hebt. De Day ’n Night is makkelijk schoon te houden. Het aluminium materiaal maakt dat de plisségordijnen zeer geschikt zijn voor jouw keuken.

Gratis meetopdracht voor raamdecoratie keuken

Raamdecoratie dat goed aansluit bij jouw kozijnen vraagt om een nauwkeurige meting. Bij Raamdeco komen onze vakmensen bij je langs voor een gratis meetopdracht. Wij noteren de maten van het kozijn en vragen naar jouw persoonlijke voorkeuren, zodat wij zo goed mogelijk aan de wensen kunnen voldoen. Uiteraard bepaal je zelf in wat voor stofsoort en kleur je jouw keuken raamdecoratie wilt hebben. De inmeting is tevens het perfecte moment om je te laten adviseren door één van onze specialisten.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze raamdecoratie voor de keuken of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdeco nemen contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij je thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar je uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar je toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Welke keuken raamdecoratie het best geschikt is boven het aanrecht is afhankelijk van jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld privacy creëren, maar nog wel zelf naar buiten kunnen kijken? Dan is onze Day 'n Night collectie wellicht iets voor jou. Wil je eenvoudig zelf kunnen bepalen hoeveel licht je naar binnen laat? Dan passen latende jaloezieën goed voor het raam boven jouw aanrecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!