Raamdecoratie keuken

Unieke oplossingen in raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Perfecte raamdecoratie voor jouw keuken

Functioneel en stijlvol

Raamdecoratie in uw keuken moet uiteraard functioneel zijn, maar ook een toevoeging hebben aan uw interieurstijl. Tijdens het koken komt er vaak vochtige lucht vrij en vuil valt snel neer. De raamdecoratie in uw keuken moet gemakkelijk schoon te houden zijn en redelijk bestand zijn tegen vocht. Raamdecokunststofkozijnen heeft een aantal producten uit de uitgebreide collectie op een rijtje gezet die perfect inzetbaar zijn als raamdecoratie in uw keuken. Raambekleding voor een unieke sfeer, maar bovenal functioneel.

Raamdecoratie keuken

Perfecte raamdecoratie voor jouw keuken

Functioneel en stijlvol

Raamdecoratie in uw keuken moet uiteraard functioneel zijn, maar ook een toevoeging hebben aan uw interieurstijl. Tijdens het koken komt er vaak vochtige lucht vrij en vuil valt snel neer. De raamdecoratie in uw keuken moet gemakkelijk schoon te houden zijn en redelijk bestand zijn tegen vocht. Raamdecokunststofkozijnen heeft een aantal producten uit de uitgebreide collectie op een rijtje gezet die perfect inzetbaar zijn als raamdecoratie in uw keuken. Raambekleding voor een unieke sfeer, maar bovenal functioneel.

Onze unieke raamdecoratie voor de keuken​

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan uw keuken met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor de keuken. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Creëer privacy en sfeer in jouw keuken

Latende in de keuken

Aluminium jaloezieën zijn zeer geschikt als raamdecoratie in uw keuken. Deze raamdecoratie zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. U filtert het invallende licht makkelijk door de latende jaloezieën te kantelen. Overdag geniet u van lichtinval en ’s avonds creëert u op een sfeervolle manier meer privacy. Jaloezieën zijn op een eenvoudige manier schoon te houden. Aluminium is namelijk bestand tegen vocht, vuil en vet. De raamdecoratie kunt u afstoffen met een stoffer of afnemen met een vochtig doekje. Al deze eigenschappen maken de jaloezieën de perfecte raamdecoratie voor in uw keuken.

Rolgordijnen in jouw keuken

Bent u opzoek naar praktische raamdecoratie in uw keuken? Rolgordijnen staan er bekend om dat ze makkelijk zijn in gebruik; de lichtinval bepaal je namelijk helemaal zelf door het rolgordijn op te halen of te laten zakken. Rolgordijnen bij Raamdecokunststofkozijnen zijn leverbaar in verschillende stoffen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Bent u erg op uw privacy gesteld? Dan zijn rolgordijnen een absolute aanrader als raamdecoratie in uw keuken.

De meeste stoffen van rolgordijnen zijn wat gevoeliger voor vlekken dan andere raamdecoratie. Hoe fijner de stof is geweven, hoe sneller de vlekken zichtbaar zijn. Het is uiteraard mogelijk om vet en vuil uit rolgordijnen te verwijderen, maar dit vraagt zorgvuldig werk.

Splendid pliss als raamdecoratie

Gaat uw voorkeur uit naar plisségordijnen in uw keuken? De Splendid Pliss plisségordijnen zijn sfeervol, tijdloos en functioneel. Deze raamdecoratie is leverbaar in vier verschillende stoffen en tien verschillende kleuren per stof. Deze zijn leverbaar in de volgende stofsoorten: decoratief, niet doorschijnend, geheel verduisterend of twee stoffen gecombineerd (DUO stof). Overdag is het met plisségordijnen eenvoudig om licht op een zachte manier te filteren en zorgt de raamdecoratie voor een aangename sfeer in uw keuken.

Plisségordijnen zijn erg geschikt voor gebruik in uw keuken, de meeste stoffen zijn namelijk vochtbestendig. De raamdecoratie is eenvoudig te monteren in uw keuken en kunnen gewassen worden met de hand. Niet alleen de stof, maar ook het systeem is waterbestendig.

Day 'n night in jouw keuken

Day ’n Night Plisségordijnen zijn de multifunctionele uitkomst voor uw keuken. Door te spelen met het top/down systeem verstelt u uw raamdecoratie in de keuken gemakkelijk in iedere gewenste positie. U zorgt er voor dat mensen niet ongewenst naar binnen kunnen kijken, maar zelf krijgt u niet het gevoel krijgt dat u zit opgesloten. De keuken is een belangrijke leefruimte in uw woning waar u niet alleen decoratieve maar ook functionele raambekleding nodig heeft. De Day ’n Night is makkelijk schoon te houden. Het aluminium materiaal maakt dat de plisségordijnen zeer geschikt zijn voor uw keuken. Plisségordijnen zijn erg geschikt voor gebruik in uw keuken, de meeste stoffen zijn namelijk vochtbestendig. De raamdecoratie is eenvoudig te monteren in uw keuken en kunnen gewassen worden met de hand. Niet alleen de stof, maar ook het systeem is waterbestendig.

Gratis meetopdracht

Raamdecoratie dat goed aansluit bij uw kozijnen vraagt om een nauwkeurige meting. Bij Raamdecokunststofkozijnen komen onze vakmensen bij u langs voor een gratis meetopdracht. Wij noteren de maten van uw kozijn en vragen naar uw persoonlijke voorkeuren, zodat wij zo goed mogelijk aan uw wensen kunnen voldoen. Uiteraard bepaalt u zelf in wat voor stofsoort en kleur u uw raamdecoratie wilt hebben. De inmeting is tevens het perfecte moment om u te laten adviseren door één van onze specialisten.

Maak nu een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden voor raamdecoratie.Plisségordijnen zijn erg geschikt voor gebruik in uw keuken, de meeste stoffen zijn namelijk vochtbestendig. De raamdecoratie is eenvoudig te monteren in uw keuken en kunnen gewassen worden met de hand. Niet alleen de stof, maar ook het systeem is waterbestendig.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze raamdecoratie voor de keuken of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.