Raamdecoratie badkamer

Unieke oplossingen in raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Raamdecoratie badkamer

Sfeer en privacy in jouw badkamer

Op zoek naar raamdecoratie voor uw badkamer? In onze uitgebreide collectie heeft u ruime keuze in plisségordijnen, jaloezieën en rolgordijnen speciaal voor de badkamer. De raamdecoratie voor de badkamer is geschikt voor zowel kunststofkozijnen als houten kozijnen en kunnen bevestigd worden zonder boren of schroeven. Ze zijn een sfeervolle toevoeging aan uw badkamer door hun strakke design en ruime keuze in kleur. Daarnaast beschermen ze ook uw privacy in de badkamer.

Raamdecoratie badkamer

Sfeer en privacy in jouw badkamer

Op zoek naar raamdecoratie voor uw badkamer? In onze uitgebreide collectie heeft u ruime keuze in plisségordijnen, jaloezieën en rolgordijnen speciaal voor de badkamer. De raamdecoratie voor de badkamer is geschikt voor zowel kunststofkozijnen als houten kozijnen en kunnen bevestigd worden zonder boren of schroeven. Ze zijn een sfeervolle toevoeging aan uw badkamer door hun strakke design en ruime keuze in kleur. Daarnaast beschermen ze ook uw privacy in de badkamer.

Onze sfeervolle raamdecoratie voor de badkamer​

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan uw badkamer met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor de badkamer. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Raamdecoratie met uniek en strak design

Plisségordijnen als raamdecoratie in jouw badkamer

Splendid Pliss en Day ’n Night zijn de modellen die voorzien zijn van een aluminium frame die dankzij magneet- en staalband worden gemonteerd op het kozijn. Omdat het frame op de glaslatten wordt geïnstalleerd ontstaat er op elk kozijn een vlak geheel. De gordijnen kunnen in elke gewenste stand worden vastgezet dankzij het unieke touw vergrendelsysteem en zijn ook nog eens geschikt voor draaikiepramen. Zo creëert u in een handomdraai een prachtige sfeer in uw badkamer en beschermt u uw privacy.

Om de plisségordijnen helemaal af te stellen op uw persoonlijke smaak kun u zieken voor doorschijnende of verduisterende stof, in verschillende kleuren. De Day ’n Night modellen hebben zelfs de mogelijkheid om de decoratieve en verduisterende stof te combineren waardoor u ook de mogelijkheid heeft om de badkamer volledig te verduisteren.

Jaloezieën als badkamer raamdecoratie

De Latende is een unieke jaloezie die dezelfde eigenschappen bezit als de Splendid Pliss en Day ’n Night gordijnen. Een jaloezie is een raamdecoratie met een geheel eigen uitstraling aan uw badkamer en kan net zoveel licht doorlaten als gewenst is. De Latende is in 14 verschillende lamelkleuren te leveren, waardoor het af te stemmen is op de kleuren die u in het interieur van uw badkamer gebruikt.

Rolgordijnen als raamdecoratie voor jouw badkamer

Rolgordijnen zorgen voor een strakke uitstraling en zijn een absolute aanrader voor het bekleden van uw badkamerraam. De rolgordijnen hebben een uniek frame waardoor het niet nodig is om uw kozijnen te beschadigen door boren en schroeven. De bediening met het kettingmechanisme is voorzien van een child safety systeem en dus volledig veilig voor kleine kinderen. U kunt bij dit gordijn kiezen uit een decoratieve stof of een verduisterende variant. Beide soorten zijn te bestellen in 10 verschillende kleuren, waardoor er altijd een kleur is die geschikt is voor uw badkamerinterieur.

Gratis meetopdracht

Om te zorgen dat de raamdecoratie voor uw badkamer perfect op maat is, komt een van onze vakmensen bij u langs voor een gratis opmeting. We helpen u tevens bij de keuze voor het juiste model en de gewenste stofsoort. Zo weet u zeker dat de raamdecoratie voor uw badkamer aan alle wensen voldoet.

Maak nu een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden voor een sfeervolle raambekleding in uw badkamer.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze raamdeocratie voor de badkamer of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.