Raambekleding voor serres

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Raambekleding voor serres

onmisbaar voor sfeer en privacy

Een serre; een aanwinst voor je woning. Meer ruimte en meer daglicht. Met de inrichting betrek je de serre bij de rest van de woning. Met raambekleding maak je je serre echt af. Wij maken raambekleding voor serres. Altijd op maat, zodat het perfect past. Wij bieden je een mooie collectie serre raambekleding, dat voor elke serre geschikt is.  

Serre raamdecoratie maakt je serre écht af!

Plisségordijn Splendid Pliss

Heel geschikt als raamdecoratie voor serres, ons plisségordijn Splendid Pliss. Speciaal voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen als serre raamdecoratie. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Raambekleding slaapkamer

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt. Ideaal als raamdecoratie voor serres.

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raamdecoratie voor serres. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Serre raamdecoratie zorgt voor gezelligheid en eenheid

Fraaie raambekleding voor serres

Typerend voor een serre? Dat is toch vaak wel de hoeveelheid glas. Sommige serres zijn zelfs geheel van glas. Dankzij al dat glas kun je heerlijk genieten van de warmte van de winterzon en heb je een breed zicht over je tuin. Al dat glas kan je serre tegelijk ook wat kil maken, maar dat probleem los je eenvoudig op met serre raambekleding. Raambekleding voor serres zorgt voor sfeer enerzijds, en fungeert als zonwering anderzijds. Daarnaast geeft serre raamdecoratie de nodige privacy. In principe kun je je serre voorzien van elk type raambekleding. Onze raambekleding voor serres worden met zorg en aandacht voor jou gemaakt. En dat begint met de inmeetafspraak die je kunt inplannen met één van onze inmeetspecialisten.

Gordijnen serre

Op zoek naar fijne gordijnen in de serre? Denk dan eens aan rolgordijnen. Een rolgordijn past in elke ruimte. Dat komt door de eenvoud van het gordijn en alle praktische kwaliteiten. Onze rolgordijnen zijn daarom geschikt voor jouw serre. Of de kozijnen nou van kunststof, hout of aluminium zijn. Je bevestigt de rolgordijnen met behulp van een aluminium frame en magneetkracht. Daardoor vormen rolgordijnen, net als al onze andere raambekleding, een mooi geheel met je serre. Gordijnen in de serre behoren niet voor niets tot de populairdere raambekleding voor serres.

Jaloezieën serre

Een topper voor de ramen van veel serres zijn jaloezieën. Jaloezieën in de serre geven meteen een gezellige, charmante sfeer. En ze mixen goed met elk interieur. Wij snappen dus wel dat veel mensen vallen voor jaloezieën als serre raamdecoratie. Daarnaast kun je met jaloezieën heel goed de lichtinval bepalen in je serre. Dat doe je door de lamellen van onze Latende jaloezie eenvoudig te kantelen, of door de jaloezie een stukje omhoog te trekken. Jaloezieën in je serre kun je eenvoudig onderhouden. Houd ze stofvrij met een microvezel doek of plumeau en neem de lamellen als nodig af met een vochtige doek.

Serre plissé

Natuurlijk mogen we plisségordijnen in de serre niet vergeten. Ook dit is geschikte raambekleding voor serres. Serre plissé zorgen voor een rustige uitstraling en met de topdown bottom up bediening van onze plisségordijnen kun je een speels effect creëren. Kies voor onze Splendid Pliss plisségordijnen of de prachtige én praktische Day ’n Night plisségordijnen.

Gratis inmeten, altijd op maat gemaakt

Wij helpen je graag! Al vanaf het begin. Daarom sturen we graag één van onze inmeetspecialisten bij je langs. Zij meten de maten van de serre raamdecoratie nauwkeurig op, maar geven je ook advies. Over de verschillende stoffen, stofkleuren en kleuren van het aluminium frame bijvoorbeeld. Na de inmeetafspraak stellen we een offerte op en als je akkoord hebt gegeven op de offerte gaan we voor je aan de slag. Na een laatste controle verpakken we je raamdecoratie en sturen het naar je op. Monteren van raambekleding voor serres gaat heel eenvoudig en boren en schroeven zijn overbodig! Meer weten? Neem contact met ons op.  

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze raamdecoratie voor de keuken of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

In een aantal gevallen is het mogelijk de raamdecoratie ook tussen de kozijnen van het glazen dak te bevestigen. Dit is echter wel van een aantal factoren afhankelijk. We vertellen je er graag meer over tijdens een inmeetafspraak 

Onze raambekleding voor serres zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen, omdat boren niet nodig is. Maar het aluminium frame kan ook heel goed in combinatie met houten en aluminium kozijnen gebruikt worden.  

Onze raamdecoratie zal nooit in de weg hangen. Je bevestigt het aluminium frame (waartussen de raamdecoratie zich bevindt) altijd tussen de kozijnen. Zo kun je deuren probleemloos openen. En door het vlakke frame blijft ook de deurklink vrij.  

De kosten voor serre raamdecoratie zijn afhankelijk van het type raamdecoratie je kiest en de afmetingen. Op onze website vind je wel de vanaf-prijzen. Na een inmeetafspraak ontvang je van ons een offerte met de definitieve prijs.  

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw serre?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw serre?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!