Raambekleding verduisterend

Unieke oplossingen in raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Verduisterende raambekleding

Creëert privacy en sfeer

Lichtkieren in uw slaapkamer tegengaan om een goede nachtrust te bevorderen of uw privacy beschermen. Verduisterende raambekleding helpt u om van uw slaapkamer een plek te maken waar u kan rusten en voorkomt dat voorbijgangers bij u binnen kunnen kijken.
Splendid Pliss plisségordijn slaapkamer

Verduisterende raambekleding

Creëert privacy en sfeer

Lichtkieren in uw slaapkamer tegengaan om een goede nachtrust te bevorderen of uw privacy beschermen. Verduisterende raambekleding helpt u om van uw slaapkamer een plek te maken waar u kan rusten en voorkomt dat voorbijgangers bij u binnen kunnen kijken.

Onze unieke verduisterende raambekleding​

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor de slaapkamer. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan uw slaapkamer met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Stijlvolle verduisterende raambekleding

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen houden dankzij hun speciale coating aan de achterkant van de stof geen licht door. Daarnaast weren ze hitte van buitenaf en beschermen ze tegen nieuwsgierige blikken. Met de verduisterende rolgordijnen uit onze collectie hoeft u uw kozijnen niet te beschadigen door te boren of schroeven, de gordijnen zijn eenvoudig zelf te monteren en zijn speciaal ontwikkeld voor kunststofkozijnen. Wij maken de verduisterende rolgordijnen perfect voor u op maat. Een van onze experts komt bij u langs voor een gratis inmeting zodat de gordijnen precies aan uw wensen voldoen.

Verduisterende plisségordijnen

De plisségordijnen van Splendid Pliss zijn uitermate geschikt als verduisterende raambekleding en zijn speciaal ontwikkeld voor kozijnen van kunststof en hout. De verduisterende plisségordijnen zijn voorzien van een aluminium frame dat met behulp van een magneet- en staalband op de glaslatten van het kozijn worden geplaatst. Zo kunt u met zelf uw draaikiepraam met alle gemak blijven bedienen, een luxe die niet alle rolgordijnen bieden. Het unieke touw vergrendelsysteem zorgt ervoor dat het verduisterende plisségordijn in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Day 'n Night

Dankzij de twee verschillende soorten stoffen van de Day ’n Night modellen zijn de gordijnen niet alleen verduisterend, maar beschermen ze overdag ook je privacy terwijl er wel voldoende licht de ruimte binnenkomt. Stel het gordijn bijvoorbeeld samen met een decoratieve stof voor overdag en een verduisterende stof voor in de avond en nacht. De Day ’n Night modellen zijn, net als de Splendid Pliss, speciaal ontwikkeld voor zowel kunststof als houten kozijnen.

Verduisterende raambekleding op maat

Dankzij onze uitgebreide collectie verduisterende raambekleding is er voor elk type raam en voor elk interieur iets te vinden. Voordat u de raambekleding op maat bestelt, is het van belang om uw ramen in te meten. Dit kunt u uiteraard zelf doen, waarna u de gewenste maten online aan ons doorgeeft, maar wilt u dit liever laten doen door een expert, dan staan onze specialisten voor u klaar om een gratis meetopdracht uit te voeren. De kleur van het frame en van de stof bepaalt u helemaal zelf en onze vakmensen komen bij u thuis met een demo-model en stalenkaart zodat u een volledig beeld krijgt van uw keuze. Op deze manier bent u voorzien van verduisterende raambekleding volledig afgesteld op uw wensen. De inmeting is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over verduisterende raambekleding of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.