Raambekleding slaapkamer

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Raamdecoratie slaapkamer

Sfeervolle en verduisterende raambekleding

In de avond en vooral ’s nachts is het prettig om de slaapkamer te verduisteren. Slaapkamer raambekleding is belangrijk voor je nachtrust, bewaakt de privacy en zorgt daarnaast voor een sfeervolle aanvulling op het interieur. Raamdeco heeft een breed assortiment raamdecoratie en biedt oplossingen voor ieder probleem. Zo heb je onder andere keuze uit Day ’n Night, Splendid Pliss, jaloezieën en verduisterende rolgordijnen voor de slaapkamer.

Onze unieke raamdecoratie voor de slaapkamer

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen slaapkamer

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt. Ideaal als raambekleding voor de slaapkamer. 

Rolgordijn op maat

Verduisterende rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Verduisterende rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor de slaapkamer. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer slaapkamerramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de slaapkamer met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Ons brede assortiment slaapkamer raambekleding

Verduisterende slaapkamer rolgordijnen

Een verduisterde slaapkamer is ’s nachts prettig en heeft een positief effect op de nachtrust. Dat klinkt goed, niet? In ons assortiment vind je een soort slaapkamer raambekleding wat voldoet aan bovenstaande punten, rolgordijnen in frame. De slaapkamer rolgordijnen in frame zijn verkrijgbaar met verschillende stofsoorten. Je hebt keuze uit geheel verduisterend en een aantal decoratieve stoffen. De rolgordijnen stem je gemakkelijk af met jouw slaapkamerinterieur, aangezien er keuze is uit veel verschillende stofsoorten en kleuren.


De rolgordijnen uit ons assortiment zijn voorzien van een aluminium frame en worden door middel van magneet- en staalband op het kozijn gemonteerd. Je kunt het slaapkamer rolgordijn gemakkelijk naar boven en beneden te trekken, het bottom up / top down principe. Op deze manier is het mogelijk om privacy te creëren in de slaapkamer, zonder veel lichtinval te verliezen.

Raambekleding slaapkamer - Day 'n Night plisségordijnen

Raambekleding in de slaapkamer is een redelijke klus, want er zijn een aantal aspecten waarop gelet moet worden. Overdag is het prettig om wat lichtinval te vangen en ’s nachts is een verduisterde slaapkamer goed voor de nachtrust. Daarnaast zou het leuk zijn wanneer de slaapkamer raambekleding een beetje aansluit op de rest van het interieur.

De Day ’n Night is een praktische en sfeervolle toevoeging aan het interieur. Deze raambekleding met dubbele plisségordijnen in één frame is leverbaar met de keuze uit vier verschillende stofsoorten, waarvan tien verschillende kleuren per stof. Raamdeco biedt uitkomst met deze unieke slaapkamer raambekleding. Met de Day ’n Night is het mogelijk om twee verschillende plisségordijnen met elkaar te combineren in één product. Zo is het mogelijk om een decoratieve stof te gebruiken voor overdag en een verduisterende stof voor in de avond. Combineren is natuurlijk ook mogelijk, bijvoorbeeld een decoratieve en zonwerende stof achter elkaar.

Splendid Pliss als slaapkamer raambekleding

Het enkelvoudige plisségordijn in frame is de Splendid Pliss. Deze raambekleding is een voordeligere uitkomst als het gaat om bijvoorbeeld het verduisteren van meerdere ramen in meerdere slaapkamers. Dit unieke plisségordijn is ook verwerkt in een aluminium frame en wordt zonder boren of schroeven gemonteerd op het kozijn. Het aluminium frame van de Splendid Pliss is voorzien van magneet- en staalband. De magneetband wordt bevestigd op de glaslatten van het kozijn, waardoor na montage van het product, er een nagenoeg vlak geheel ontstaat.

De bediening van de Splendid Pliss is ten alle tijden ‘top down/ bottom up’, zodat je jouw  raambekleding voor de slaapkamer kan positioneren in verschillende standen. Geef je eigen twist aan de uitstraling van de raambekleding door te kiezen uit een stofsoort uit het assortiment die het beste bij het interieur van een slaapkamer past.

Raambekleding slaapkamer - Latende Jaloezieën

De jaloezieën uit het assortiment van Raamdeco hebben meerdere functies. De jaloezieën zijn zonwerend, privacy beschermend en dragen bij aan het decoratieve aspect van de slaapkamer. De jaloezieën in frame, bij ons Latende genoemd, is een unieke soort slaapkamer raambekleding. De Latende is speciaal ontwikkelt voor kunststof en houten kozijnen. Het unieke systeem is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van een magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn.

De Latende creëert een vlak geheel, aangezien deze slaapkamer raambekleding op de glaslatten van het kozijn wordt gemonteerd. Heeft jouw slaapkamer een draaikiepraam? Geen probleem, doordat de Latende op de glaslatten van het kozijn gemonteerd worden, blijft de gehele vensterbank vrij. De Latende is een uniek systeem met handgreep op de trekbalk, waardoor deze raambekleding voor de slaapkamer in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Gratis meetopdracht voor slaapkamer raambekleding

Wij zien graag dat onze klanten tevreden zijn. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we de gratis service waarbij wij de kozijnen voor je opmeten. Daarnaast kunnen wij je helpen bij de keuze voor de juiste slaapkamer raambekleding, de best passende kleuren en de meest geschikte stof. Vraag vandaag nog een gratis inmeting aan.

Contact en advies op maat

Ontvang je graag een offerte op maat voor de slaapkamer raambekleding of wil je graag advies van een specialist? Wij staan graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over slaapkamer raamdecoratie of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdeco nemen contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij je thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar je uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar je toe worden verstuurd voor eigen montage.

Welke raambekleding het beste in jouw slaapkamer past is afhankelijk van de gewenste stijl en jouw wensen. Onze Day 'n Night collectie is erg praktisch wanneer je graag wilt kunnen wisselen tussen een decoratieve en verduisterende stof. Onze verduisterende rolgordijnen, Splendid Pliss plisségordijnen en latende jaloezieën zijn eveneens geschikt als slaapkamer raambekleding.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Bij ieder type slaapkamer raambekleding van Raamdeco heb je keuze uit een verduisterende variant. Selecteer het gewenste product en kies voor een verduisterende stof.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw slaapkamer?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden voor raamdecoratie in de slaapkamer, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw slaapkamer?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!