Raambekleding schuin raam

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Raambekleding schuin raam

Praktisch én mooi!

Daken zijn vaak voorzien van een schuin raam, zodat er ook gewoon daglicht aanwezig is op de (zolder)kamer. De zoektocht naar raambekleding schuin raam is niet altijd makkelijk, want je kunt bij een schuin raam vaak geen reguliere raamdecoratie gebruiken….Of toch wel. Een aantal van onze producten zijn ook heel goed te gebruiken als raambekleding schuin raam.  

Raambekleding schuin raam maakt je dakraam echt af!

Plisségordijn Splendid Pliss

Heel geschikt als raambekleding schuine ramen, ons plisségordijn Splendid Pliss. Speciaal voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen als raambekleding schuin raam. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Raambekleding slaapkamer

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt. Ideaal als raambekleding schuine ramen.

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn praktisch en populair als raambekleding. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Raambekleding schuin raam geeft je raam allure

Raamdecoratie schuin raam

Bij raamdecoratie voor een schuin raam is de manier van bevestiging belangrijk, en die is net anders dan bij een gewoon raam. Vaak zijn houders en profielen nodig om de raamdecoratie strak tegen of tussen het kozijn te monteren. Omdat onze raamdecoratie zich standaard tussen een aluminium profiel bevindt, is het heel geschikt als schuine raambekleding. Het merendeel van onze raambekleding bedien je met een handgreepje, waardoor er ook geen kettingmechanisme loshangt. Dat is alleen het geval bij onze rolgordijnen. Raambekleding schuin raam hoeft misschien in mindere mate te zorgen voor privacy, maar heeft wel een belangrijke rol als het aankomt op het bepalen van de hoeveelheid dag- of zonlicht dat je door het raam naar binnen laat komen. Daarnaast is het fijn om ’s avonds raamdecoratie te gebruiken.  

Schuine ramen verduisteren

Schuine ramen verduisteren doe je heel eenvoudig door te kiezen voor een verduisterende stof. Deze stof laat geen licht door en werkt zonwerend. Dat is ideaal, omdat een schuin raam zich vaak op de bovenste verdieping van een woning bevindt. En daar warmt het in de zomer het snelst op. Kies je voor onze Day ’n Night plisségordijnen dan kun je twee stofsoorten in één frame combineren. Zo kun je een transparante stof combineren met een verduisterende stof. Je kunt je schuine ramen verduisteren door ’s avonds of tijdens zonnige, zomerse dagen de verduisterende stof te gebruiken en op andere momenten het transparante deel te gebruiken.   

Welke schuine raambekleding kies ik?

De keuze voor het soort schuine raambekleding is natuurlijk afhankelijk van je smaak en wensen. We kunnen je natuurlijk wel van wat tips voorzien. Komt er maar weinig licht door je schuine raam naar binnen en is de ruimte daardoor vrij donker? Kies dan altijd voor raambekleding in een lichte kleur. Staat de zon pal op je schuine raam? Overweeg dan vooral om schuine raambekleding aan te schaffen die verduistert. Zo houd je de warmte buiten.

Wij meten voor je in!

Bij ons hoef je niet aan de slag met een meetlint om de maten door te geven. Wij komen je schuine raambekleding gratis inmeten. Daarnaast voorzien we je ook graag van advies. Over wel of geen verduisterende stof bijvoorbeeld. Of het kleur frame. En heb je dan nog vragen aan ons? Stel ze gerust. Na de inmeetafspraak stellen wij een offerte op. Bij akkoord op de offerte starten we met de productie van jouw raamdecoratie. We doen ons best om deze binnen 10 tot 15 werkdagen naar je op te sturen. Monteren kun je eenvoudig zelf en zonder dat boren en schroeven nodig zijn. Meer weten? Neem contact met ons op. 

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze raamdecoratie voor een schuin raam of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor schuine raambekleding. Raambekleding geeft sfeer aan je zolderkamer. Daarnaast kun je schuine ramen verduisteren met verduisterende raambekleding, zodat de ruimte donker wordt als je daar behoefte aan hebt, maar ook kun je de warmte buiten houden op zonnige, warme dagen. 

Het belangrijkste is natuurlijk dat je raambekleding strak tegen het kozijn van je schuine ramen blijft hangen en dat er ook geen bedieningskoordjes los hangen. Onze raambekleding bevindt zich tussen een aluminium frame, dat je tussen de glaslatten bevestigt. Hierdoor is veel van onze raambekleding ook geschikt voor schuine ramen. 

Net als bij schuine ramen in het dak, is veel van onze raamdecoratie ook geschikt voor de glazen ramen van serres. Dat kunnen zowel de schuine ramen aan de bovenkant van de serre zijn, als de staande ramen. Onze raambekleding is geschikt als schuine raambekleding, door het frame waarbinnen de raamdecoratie zich bevindt. Hierdoor wordt de raambekleding altijd strak tussen het kozijn geplaatst en hangt het nooit los. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw schuine raam?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw schuine raam?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!