Raambekleding schuifpui

Unieke oplossingen in raamdecoratie voor kunststof kozijnen

De juiste raambekleding voor uw schuifpui

Beschikt uw woning over een schuifpui? Wij van Raamdeco zijn daar groot fan van. Grote glazen deuren die uw woning met de tuin scheiden en ervoor zorgen dat u binnen een landelijk gevoel creëert. Zijn de glazen van uw schuifpui groot? Een mooi gezicht dat er overdag veel lichtinval is. Maar het kan ook vervelend zijn dat iedereen bij u naar binnen kan kijken en dit ten kosten gaat van uw privacy. Het is tijd voor de juiste raambekleding voor uw schuifpui.

Wij van Raamdeco bieden u verschillende mogelijkheden om dit probleem te voorkomen. Met de juiste keuze in raambekleding voor uw schuifpui is het mogelijk om uw privacy te bewaken, zonder dat u veel lichtinval verliest.

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

De juiste raambekleding voor uw schuifpui

Beschikt uw woning over een schuifpui? Wij van Raamdeco zijn daar groot fan van. Grote glazen deuren die uw woning met de tuin scheiden en ervoor zorgen dat u binnen een landelijk gevoel creëert. Zijn de glazen van uw schuifpui groot? Een mooi gezicht dat er overdag veel lichtinval is. Maar het kan ook vervelend zijn dat iedereen bij u naar binnen kan kijken en dit ten kosten gaat van uw privacy. Het is tijd voor de juiste raambekleding voor uw schuifpui. Wij van Raamdeco bieden u verschillende mogelijkheden om dit probleem te voorkomen. Met de juiste keuze in raambekleding voor uw schuifpui is het mogelijk om uw privacy te bewaken, zonder dat u veel lichtinval verliest.

Onze unieke oplossingen voor de schuifpui​

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer schuifpuien zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor de schuifpui. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Ons assortiment raambekleding voor uw schuifpui

Splendid Pliss

Wij beschikken over een uniek soort plisségordijn in ons assortiment. De Splendid Pliss is een uitkomst als raambekleding voor uw schuifpui. Deze soort raambekleding is te allen tijden ‘ top down / bottom up’, wat betekent dat het gordijn zowel van de boven- als de onderkant verstelt kan worden. Op deze manier is het mogelijk uw privacy te bewaken zonder veel daglicht te verliezen. Wat de raamdecoratie uniek maakt is dat het in een aluminium frame is geplaatst die eenvoudig te monteren is op het kozijn van uw schuifpui, zonder dat er boorgaten of schroeven geplaatst worden.

Om zo volledig mogelijk aan uw wensen te kunnen voldoen, bieden wij vier verschillende stofsoorten, waar u kunt kiezen uit tien kleuren per stof:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Day 'n Night

Deze exclusieve soort van raambekleding biedt u de mogelijkheid om twee verschillende soorten stof te combineren in één kozijn. Het systeem van Day ’n Night is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn wat dit product uniek maakt. Onze specialisten helpen u graag een vlak geheel te creëren, doordat de raambekleding voor uw schuifpui op de glaslatten van het kozijn wordt gemonteerd. 

Latende

De sfeer van een schuifpui wordt vaak als landelijk ervaren. De Latende uit het assortiment van Raamdecokunststofkozijnen is een soort raambekleding wat goed bij deze sfeer past. Een uniek soort jaloezie, speciaal ontwikkelt voor de kunststof- en houten kozijnen. Het unieke systeem van de Latende is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn wat dit product uniek maakt. De Latende is voorzien van een handgreep op de trekbalk, waardoor deze soort van raambekleding in elke stand gezet kan worden. De Latende uit ons assortiment is een praktische en sfeervolle toevoeging aan uw interieur. De Latende is leverbaar in maar liefst 14 verschillende lamelkeuren.

Rolgordijnen

Geniet u overdag graag optimaal van het daglicht dan naar binnen schijnt via uw schuifpui en zoekt u alleen raambekleding voor in de avonduren? De rolgordijnen uit ons assortiment bieden u dan perfecte uitkomst. De rolgordijnen kunnen zonder boren of schroeven worden gemonteerd, zo dat u geen onnodige schade aanbrengt op uw kozijnen. De bediening van de rolgordijnen is door middel van een kettingmechanisme welke voorzien is van een child safety systeem. Het rolgordijn is naast praktisch, ook een sfeervolle toevoeging aan uw woning. Raamdecokunststofkozijnen biedt u de mogelijkheid om uw rolgordijn te bestellen in 10 decoratie kleuren en 10 verduisterende kleuren.

Advies en contact

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u zich laten adviseren over raambekleding voor uw schuifpui? Onze specialisten staan graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Advies en contact

Ontvangt u graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heeft u product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.