Raambekleding schuifpui

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Raambekleding schuifpui

functioneel en stijlvol

Beschikt jouw woning over een schuifpui? Wij van Raamdeco zijn daar groot fan van. Grote glazen deuren die de woning met de tuin scheiden en ervoor zorgen dat u binnen een landelijk gevoel creëert. Zijn de glazen van de schuifpui groot? Een mooi gezicht dat er overdag veel lichtinval is. Maar het kan ook vervelend zijn dat iedereen bij je naar binnen kan kijken en dit ten kosten gaat van jouw privacy. Het is tijd voor de juiste schuifpui raambekleding.

Wij van Raamdeco bieden je verschillende mogelijkheden om dit probleem te voorkomen. Met de juiste keuze in raamdecoratie voor de schuifpui is het mogelijk om je privacy te bewaken, zonder dat je veel lichtinval verliest.

Onze unieke schuifpui raambekleding

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer schuifpuien zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties. Gemakkelijk te gebruiken als raamdecoratie voor de schuifpui.
Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën voor jouw schuifpui. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband. Ideaal dus als raamdecoratie voor de schuifpui.
Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt als raambekleding voor de schuifpui.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire schuifpui raambekleding. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Ons assortiment schuifpui raambekleding

Splendid Pliss

Wij beschikken over een uniek soort plisségordijn in ons assortiment. De Splendid Pliss is een uitkomst als raambekleding voor de schuifpui. Dit soort raambekleding is te allen tijden ‘ top down / bottom up’, wat betekent dat het gordijn zowel van de boven- als de onderkant verstelt kan worden. Op deze manier is het mogelijk je privacy te bewaken zonder veel daglicht te verliezen. Wat de raamdecoratie uniek maakt is dat het in een aluminium frame is geplaatst die eenvoudig te monteren is op het kozijn van jouw schuifpui, zonder dat er boorgaten of schroeven geplaatst worden. Zo heb jij raamdecoratie voor de schuifpui, zonder het kozijn te beschadigen. Om zo volledig mogelijk aan jouw wensen te kunnen voldoen, bieden wij vier verschillende stofsoorten, waar je kunt kiezen uit tien kleuren per stof:
  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Day 'n Night SCHUIFPUI RAAMBEKLEDING

Deze exclusieve soort van raambekleding bied je de mogelijkheid om twee verschillende soorten stof te combineren in één kozijn. Het systeem van Day ’n Night is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn wat dit product uniek maakt. Onze specialisten helpen je graag een vlak geheel te creëren, doordat de schuifpui raambekleding schuifpui op de glaslatten van het kozijn wordt gemonteerd. 

Latende

De sfeer van een schuifpui wordt vaak als landelijk ervaren. De Latende uit het assortiment van Raamdeco is een soort raambekleding dat goed bij deze sfeer past. Een uniek soort jaloezie, speciaal ontwikkelt voor de kunststof- en houten kozijnen. Het unieke systeem van de Latende is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn. De Latende is voorzien van een handgreep op de trekbalk, waardoor dit type schuifpui raambekleding in elke stand gezet kan worden. De Latende uit ons assortiment is een praktische en sfeervolle toevoeging aan het interieur. De Latende is leverbaar in maar liefst 14 verschillende lamelkeuren.

Rolgordijnen als raambekleding voor de schuifpui

Geniet je overdag graag optimaal van het daglicht dat naar binnen schijnt en zoek je alleen schuifpui raambekleding voor in de avonduren? De rolgordijnen uit ons assortiment bieden dan de perfecte uitkomst.
De rolgordijnen kunnen zonder boren of schroeven worden gemonteerd, zo dat je geen onnodige schade aanbrengt op de kozijnen. De bediening van de rolgordijnen is door middel van een kettingmechanisme welke voorzien is van een child safety systeem.

 

Het rolgordijn is naast praktisch, ook een sfeervolle toevoeging aan de woning. Raamdeco biedt je de mogelijkheid om jouw rolgordijn te bestellen in 10 decoratie kleuren en 10 verduisterende kleuren.

Raamdecoratie schuifpui

Een schuifpui is een echte eyecatcher in je woning. En een eyecatcher verdient niets minder dan de juiste raamdecoratie, die het uiterlijk van de schuifpui ten goede komt. Met onze vele soorten raamdecoratie, geschikt voor allerlei ramen in verschillende ruimtes, is er voor elk wat wils. Creëer je eigen sfeer en kies voor de raamdecoratie schuifpui die jou het meest aanspreekt.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie of wil je je laten adviseren over raambekleding voor jouw schuifpui? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over schuifpui raambekleding of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdeco nemen contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij je thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar je uit. Na acceptatie van de offerte zal de schuifpui raambekleding in productie worden genomen en naar je toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

De meest geschikte raambekleding voor de schuifpui is afhankelijk van jouw wensen. Wil je gebruik kunnen maken van zowel een verduisterende als decoratieve stof? Kies dan voor onze Day 'N Night schuifpui raambekleding. Zoek je alleen raambekleding voor de schuifpui voor in de avonduren? Dan voldoen bijvoorbeeld rolgordijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Zowel onze Splendid Pliss, Day 'N Night, Latende en rolgordijnen staan mooi voor een schuifpui. Je hebt keuze uit verschillende stofsoorten en kleuren, waardoor je de schuifpui raambekleding perfect laat aansluiten op jouw smaak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw schuifpui?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we de raambekleding exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw schuifpui. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw schuifpui?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we de raambekleding exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw schuifpui. Maatwerk!