Raambekleding keuken

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Raambekleding keuken

ons unieke assortiment

Wanneer u op zoek bent naar raambekleding voor in uw keuken, zijn er een aantal aspecten belangrijk. De functionaliteit van de raambekleding en de decoratieve toevoeging. Met als reden dat er tijdens het kokerellen veel vochtige lucht vrijkomt en vuil neer valt, is het van belang dat uw raambekleding makkelijk te reinigen en vochtbestendig is. Daarnaast is de keuken vaak de ruimte in een woning waar het meest geleefd wordt; daarom begrijpen wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl dat de raambekleding een stijlvolle toevoeging moet zijn aan uw interieur. Wij bieden u een uniek assortiment raambekleding voor uw keuken, zowel praktisch als decoratief.

Onze unieke oplossingen voor raambekleding in de keuken​

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer keukenramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan uw keuken met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt wanneer je bezig bent in de keuken.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor de keuken. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Ons assortiment keuken raambekleding

Latende

De latende uit ons assortiment is misschien wel de meest praktische oplossing als raambekleding voor in uw keuken. De aluminium jaloezieën zijn gemakkelijk schoon te maken, doordat het materiaal bestand is tegen vocht, vuil en vettigheid. Deze soort raambekleding is ideaal of af te stoffen doordat u met een stoffer tussen de lamellen kan komen.

Kiest u voor de latende als raambekleding in uw keuken, dan beschikt u over de mogelijkheid om het daglicht in uw keuken te filteren. De latende is namelijk makkelijk te kantelen en positioneert u eenvoudig in een door u gewenste positie. Zo geniet u overdag van lichtinval in uw keuken en in de avond is het eenvoudig om extra privacy in uw keuken te creëren.

Bekijk hier het assortiment en de mogelijkheden voor de latende.

Day 'n Night

De Day ’n Night raambekleding is een praktische en bovenal sfeervolle oplossing voor in uw keuken. Doordat deze soort raambekleding beschikt over het unieke top/down systeem, is het mogelijk om uw raambekleding te verstellen in iedere gewenste positie. Voor veel verschillende vragen biedt de Day ’n Night uitkomst. Heeft u bijvoorbeeld een woonkeuken met grote deuren, waar u graag meer privacy creëert, zonder te veel lichtinval te verliezen? Dat kan met de Day ’n Night.

Het is helemaal aan u hoe u uw raamdecoratie graag plaatst, hierdoor geeft deze soort raambekleding al gauw een ongekende uitstraling aan uw keuken. Naast dit decoratieve aspect, is de Day ’n Night goed schoon te houden, wat ook belangrijk is in een keuken. Het materiaal aluminium maakt dat de plisségordijnen uiterst geschikt zijn voor in uw keuken.

Wij informeren u graag verder over Day ’n Night als keuken raambekleding.

Rolgordijnen

Wanneer de raambekleding in uw keuken vooral dient als praktisch, dan adviseren wij u te kiezen voor een rolgordijn. De rolgordijnen uit ons assortiment staan er namelijk om bekend dat ze eenvoudig zijn in het gebruik. U bepaalt de lichtinval voor in uw keuken helemaal zelf, door het rolgordijn op te halen of te laten zakken. Wist u dat de rolgordijnen uit ons assortiment leverbaar zijn in verschillende kleuren en stoffen? Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit de volgende stofsoorten: transparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Rolgordijnen zijn een uitkomst voor het creëren van privacy.

Behalve alle voordelen, is het algemeen bekend dat rolgordijnen wat meer aandacht vragen tijdens het schoonmaken. De meeste stoffen van deze soort raambekleding, zijn wat gevoeliger voor vlekken. Hier geldt: hoe fijner de stof is geweven, hoe sneller de vlekken zichtbaar zijn. Dit betekent niet dat het onmogelijk is om de vlekken uit uw keuken raambekleding te verwijderen, maar het vraagt om wat extra aandacht.

Bekijk hier alle stofsoorten en kleuren van rolgordijnen.

Splendid Pliss

De Splendid Pliss staan bekend om haar sfeervolle, tijdloze uitstraling en haar functionaliteit. Deze plisségordijnen uit ons assortiment zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende stofsoorten: decoratief, niet doorschijnend, geheel verduisterend of twee stoffen gecombineerd. De Splendid Pliss zijn voor overdag ideaal om licht op een zachte manier te filteren. Dit zorgt voor een prettige sfeer in uw keuken.

De soort raambekleding voor in uw keuken is eenvoudig te monteren en wast u het best met de hand. Behalve de stof, is ook het systeem van de Splendid Pliss waterbestendig.

Laat u verder informeren over de Splendid Pliss.

Advies en contact

Ontvangt u graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heeft u product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor raambekleding voor de keuken?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!