Raambekleding grote ramen

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Raambekleding grote ramen

Creëer privacy en sfeer

Ben je gezegend met grote ramen in de woning? Dan geniet je vast van een prachtige lichtinval. Raambekleding voor grote ramen vinden is echter nog een flinke uitdaging. Veel zonlicht naar binnen is niet altijd gewenst en ook je privacy kan eronder lijden. Raamdeco biedt in dit geval de oplossing, unieke raambekleding voor grote ramen. Je hebt onder andere keuze uit Splendid Pliss, Day ’n Night en Latende raambekleding.

Onze unieke raambekleding voor grote ramen

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer grote ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen als raambekleding voor grote ramen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt. Ideaal als raambekleding voor grote ramen.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor grote ramen. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Passende raambekleding voor grote ramen

Splendid Pliss: Top down/bottom up plisségordijnen

Wie kiest voor de unieke Splendid Pliss plisségordijnen, kiest voor moderne en strakke raambekleding voor grote ramen. De bediening van de Splendid Pliss is een top down/ bottom up systeem. De Splendid Pliss is leverbaar in vier verschillende stofsoorten en tien kleuren.

De Splendid Pliss raambekleding voor grote ramen is leverbaar is onderstaande stofsoorten:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Ideale raambekleding voor grote ramen: Day 'n Night

De Day ’n Night uit het assortiment van Raamdeco is een unieke raambekleding voor grote ramen voorzien van twee stoffen, speciaal voor de kunststof- en houten kozijnen. Dit unieke systeem, zoals de naam al zegt: geschikt voor overdag en ’s nachts.

De plisségordijnen Day ’n Night zijn een multifunctionele uitkomst voor grote raampartijen. Deze raamdecoratie heeft verschillende functies, naast de zonwerende functie en het beschermen van je privacy, zijn de Day ’n Night een sfeervolle toevoeging aan het interieur.

Tijdens de productie worden deze unieke plisségordijnen voorzien van twee stoffen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een decoratieve stof te gebruiken bij daglicht en een verduisterende stof voor ’s avonds. Meerdere combinaties zijn mogelijk. De Day ’n Night worden op maat gemaakt en zijn dus uiterst geschikt als raambekleding voor grote ramen.

Latende: Sfeervolle raambekleding voor grote ramen

Horizontale lamellen hebben een moderne en sfeervolle uitstraling en zijn uiterst geschikt voor flinke raampartijen. Makkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in verschillende materialen. De Latende hebben een prachtige invloed op de uitstraling van de woning, want door te kiezen voor de horizontale lamellen ogen de ramen nog groter.

Waar let je op bij raambekleding voor grote ramen?

Wanneer jouw huis voorzien is van grote raampartijen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten wat betreft de raambekleding. Allereerst is het belangrijk om te kijken welke functies het raam heeft. Is het een gewoon, vast raam of juist een raam met meerdere functies zoals een schuifpui of een draai-kiepraam? Zo is het bij schuifpuien en draaikiepramen belangrijk om deze eenvoudig te kunnen blijven bedienen. Daarnaast zorgen grote ramen voor veel zon- en daglicht, in welke mate wil jij deze filteren. Denk naast de lichtinval ook aan je privacy.

Veel daglicht in huis? Niets is zo mooi als brede, grote en/of hoge ramen. Toch kan dit ook een keerzijde hebben: fel zonlicht of veel inkijk is niet altijd gewenst. Welke soorten raambekleding zijn geschikt voor grote ramen? Raamdeco biedt diverse oplossingen.

Raambekleding brede ramen

Ben je op zoek naar raambekleding voor brede ramen? Wij maken het gewenste type raambekleding perfect op maat voor jouw ramen. Eén van onze specialisten komt het product bij je thuis inmeten. We komen bij je langs met een demo model, stalenkaart en meetlint om de door jouw gewenste raambekleding voor brede ramen in te meten. Deze inmeetopdracht is kosteloos en zal niet worden verrekend met de uiteindelijk prijs. Wil je de montage van de raambekleding voor brede ramen ook via ons laten lopen? Ook dat is mogelijk, we berekenen hier een prijs van €100,- voor. Meer weten over (het inmeten van) onze raambekleding? Neem vrijblijvend contact op.

Gratis meetoprdracht

Grote raampartijen vragen om een nauwkeurige meting. Bij Raamdeco komen onze vakmensen bij je langs voor een gratis meetopdracht. Wij noteren de maten van het kozijn en vragen naar uw persoonlijke voorkeuren, zodat wij zo goed mogelijk aan jouw wensen kunnen voldoen. Uiteraard bepaal je zelf in wat voor stofsoort en kleur je jouw raamdecoratie wilt hebben. De inmeting is tevens het perfecte moment om je te laten adviseren door één van onze specialisten.

Advies en contact

Ontvangt je graag meer informatie over onze raambekleding voor grote ramen of het inmeten van onze
producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdeco nemen contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij je thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar je uit. Na acceptatie van de offerte zal de raambekleding voor grote ramen in productie worden genomen en naar je toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we de raambekleding voor jouw grote ramen exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we de raambekleding voor jouw grote ramen exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!