Raambekleding draaikiepraam

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Raambekleding draaikiepraam zonder boren

Onze oplossingen

Het draaikiepraam of kiepkantelraam is een eenvoudig raamsysteem, dat steeds vaker in een kozijn wordt geplaatst door haar prettige functies. Het raam kan door middel van het draaikiepsysteem op twee manieren worden geopend. Het raam kan helemaal naar binnen worden gedraaid, zodat de glazen makkelijk te wassen zijn. Het systeem is daarnaast ideaal om frisse lucht naar binnen te halen, doordat het raam van boven af naar binnen wordt gekiept. Bij de aanschaf van een draaikiepraam wordt vaak niet gedacht aan de mogelijkheden voor speciale raambekleding. Wanneer je het raam naar binnen kiept, is het belangrijk dat de raambekleding niet in de weg hangt. En bovendien is het bij kunststof kozijnen belangrijk dat je er niet in hoeft te boren. Wij bieden veel verschillende opties voor raambekleding draaikiepraam zonder boren. 

Onze unieke raambekleding voor draaikiepramen

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer draaikiepramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende draaikiepraam jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt. De perfecte optie voor raambekleding draaikiepraam verduisterend.
Rolgordijn op maat

Rolgordijnen geschikt voor draaikiepraam

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor kiepraam. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Opties raambekleding draaikiepraam

Splendid Pliss

Dit unieke plisségordijn is verwerkt in een aluminium frame en wordt zonder boren of schroeven gemonteerd tussen het kunststof kozijn. Het aluminium frame van de Splendid Pliss is voorzien van magneet- en staalband. De magneetband wordt bevestigd op de glaslatten van het kozijn, waardoor na montage van het product, een nagenoeg vlak geheel ontstaat. De bediening van de Splendid Pliss is altijd ‘top down/bottom up’, zodat je de draaikiepraam raambekleding kan positioneren in verschillende standen. Geef een eigen twist aan de uitstraling van de raambekleding voor het draaikiepraam, door te kiezen uit een stofsoort uit het assortiment die het beste bij jouw interieur en woonruimte past. Maak, indien gewenst, jouw raambekleding voor draaikiepraam verduisterend.

Day 'n Night gordijnen draaikiepraam

Het unieke plisségordijn ‘Day ’n Night’ uit onze collectie is speciaal ontwikkeld voor de kunststof- en houten kozijnen van draaikiepramen. Het systeem bevat 2 verschillende plisségordijnen in 1 frame. Het raamsysteem is te monteren door middel van magneet- en staalband tussen het kozijn. Dat maakt het ideale raambekleding voor kunststof kozijnen. 

Haal het beste van de woonruimte naar boven door te kiezen voor de juiste raambekleding kiepraam. De Day ’n Night plisségordijnen bieden verschillende mogelijkheden. Creëer de meest prettige sfeer door te kiezen voor stofsoorten die je het meest aanspreken. Deze draaikiepraam raambekleding biedt je de mogelijkheid om te spelen met lichtinval, sfeer en privacy. Bij een Day ’n Night gordijn voor draaikiepraam kun je kiezen uit twee verschillende stofsoorten. Breng bijvoorbeeld de decoratieve stofsoort samen met een verduisterende stof. Je kunt dan zelf kiezen wanneer je de raambekleding draaikiepraam verduisterd laat zijn. 

Rolgordijnen

Raamdeco bezit naast jaloezieën en plisségordijnen ook rolgordijnen in het assortiment. Weergaloze rolgordijnen, speciaal ontwikkeld in een frame voor de kunststof kozijnen van jouw draaikiepraam. Ondanks het feit dat rolgordijnen voornamelijk een privacybeschermende functie hebben, is deze raambekleding kiepraam verkrijgbaar in tien decoratieve stofkleuren en tien verduisterende. Doordat het rolgordijn door middel van magneet- en staalband gemonteerd zit in het frame, blijft de raambekleding zitten tijdens het openen van het draaikiepraam. 

Latende draaikiepraam jaloeziën

Ben je op zoek naar praktische en sfeervolle raambekleding voor jouw draaikiepraam? De Latende jaloezieën uit onze collectie is de perfecte optie om raambekleding draaikiepraam verduisterend te maken. Dit type raambekleding is de enige in zijn soort, voorzien van een aluminium frame dat door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd tussen het kozijn. Wanneer je het draaikiepraam in kiepstand zet, blijft de vensterbank vrij en creëer je extra ruimte. De latende draaikiepraam jaloezieën uit onze collectie beschikken over een uniek systeem, voorzien van een handgreep en trekbalk. Zo positioneer je deze raambekleding kiepraam in iedere gewenste positie.

Raambekleding draaikiepraam zonder boren

We hebben het al enkele keren benoemd, maar onze raambekleding monteer je eenvoudig en zonder dat je hoeft te schroeven en boren. Dat maakt onze raambekleding ideaal om te gebruiken in kunststof kozijnen. Raambekleding draaikiepraam zonder boren heeft daarnaast nog een aantal voordelen:

  • Omdat de raambekleding tussen een frame zit kan het raam probleemloos in de kiepstand gezet worden.
  • Dankzij het frame vormt de raambekleding een vlak geheel met het raam.
  • Je hebt geen last van klapperende raambekleding als het waait en het raam staat open
  • Eenvoudig te verwijderen en weer terug te plaatsen

Raambekleding draaikiepramen zonder boren vormen een mooi esthetisch geheel en bij vervanging van de raambekleding zijn er geen beschadigingen op het kozijn zichtbaar. Het lichte  aluminium frame is solide en sterk en kan eenvoudig verwijderd en weer terug gemonteerd worden. Bijvoorbeeld bij het reinigen van het raam, de kozijnen of het frame zelf. De magnetische kracht vermindert niet.

Raambekleding draaikiepraam verduisterend

Wij bieden je verschillende opties voor raambekleding draaikiepraam verduisterend. Ieder product heeft unieke kenmerken en geven weer verschillende mogelijkheden. Als je het prettig vindt om de raambekleding draaikiepraam verduisterend te maken, dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld rolgordijnen, de Splendid Pliss en de Day ’n Night. Het rolgordijn biedt de meeste verduistering als deze in zijn geheel naar beneden is gerold, maar met de Splendid Pliss en Day ’n Night kun je gemakkelijker stellen. Hierin kun je dus creatief zijn en de raambekleding afstellen op je wensen en behoeften. Onze verschillende typen raambekleding zorgen voor optimale privacy en zijn verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren.  Al deze raambekleding is ideaal om te gebruiken in combinatie met kunststof kozijnen, omdat boren niet nodig is. 

Contact

Wil je graag meer te weten komen over de mogelijkheden van raambekleding voor draaikiepramen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over draaikiepraam raambekleding of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons
op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij je thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar je uit. Na acceptatie van de offerte zal de draai kiepraam raambekleding in productie worden genomen en naar je toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Zowel onze Splendid Pliss, Day 'n Night, rolgordijnen en latende zijn geschikte draai kiepraam raambekleding. Deze raambekleding wordt met behulp van een magneet- en staalband gemonteerd op het frame. Hierdoor blijft de draai kiepraam raambekleding zitten tijdens het openen van het raam.

Het is bij draaikiepramen verstandig om raambekleding te kiezen die vast blijft zitten tussen het kozijn als het raam gekiept wordt. Traditionele raambekleding die in in- of op de dag bevestigd is vaak niet geschikt. Raambekleding in een frame is vaak geschikt voor draaikiepramen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw draaikiepraam?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw draaikiepraam?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!