Raambekleding draaikiepraam

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Raamdecoratie draai kiepraam

Stijlvol en eenvoudig!

Ben je op zoek naar de perfecte raamdecoratie voor je draai kiepramen? Wij bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige raamdecoratie die speciaal is ontworpen voor kunststof kozijnen. Met onze innovatieve oplossingen kun je jouw draai kiepramen stijlvol aankleden, zonder boren of schroeven te gebruiken. Onze raamdecoratie wordt eenvoudig gemonteerd met behulp van een magneetstrip en een aluminium frame, waardoor je kunststof kozijnen onbeschadigd blijven. Ontdek ons assortiment en geef jouw draai kiepramen een prachtige uitstraling.

Raamdecoratie voor draai kiepramen geeft een prachtige uitstraling!

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Plisségordijn Splendid Pliss is uitermate geschikt voor draai kiepramen, omdat je het in elke gewenste positie kan plaatsen, en je zo inkijk beperkt. Met keuze uit verschillende kleuren en stoffen. 

Latende jaloezieën in keuken

Latende draaikiepraam jaloezieën

Creëer sfeer in elke ruimte met onze Latende jaloezieën. Ze passen bij elk interieur en worden stevig en vlak bevestigd met een speciaal frame en magneetband tussen de kozijnen van je raam.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijn combineert twee aparte gordijnen in één aluminium systeem. De verschillende stofsoorten bieden de gelegenheid om op elk moment van de dag de gewenste sfeer te creëren. Ideale raamdecoratie voor draai kiepramen in je slaapkamer bijvoorbeeld.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen geschikt voor draaikiepraam

Rolgordijnen zijn praktisch en populair als raambekleding voor draai kiepramen. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en prints. Daarnaast worden ook de rolgordijnen gemonteerd zonder boren of schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Raamdecoratie biedt de perfecte oplossing voor draai kiepramen!

Voordelen raamdecoratie draai kiepraam

Raamdecoratie speelt een cruciale rol bij draai-kiepramen, en biedt talloze voordelen voor zowel functioneel als esthetisch gebruik. Het unieke ontwerp van draai-kiepramen maakt het mogelijk om ze eenvoudig te draaien en kiepen, terwijl de raamdecoratie veilig tussen het raam en het frame wordt geplaatst. Dit zorgt voor een optimale flexibiliteit bij het regelen van privacy, lichtinval en ventilatie in de ruimte. Een van de belangrijkste voordelen van raamdecoratie voor draai-kiepramen is dat het de mogelijkheid biedt om de gewenste hoeveelheid lichtinval en privacy te regelen. Of je nu kiest voor jaloezieën, plisségordijnen, of rolgordijnen, deze kunnen op maat worden gemaakt om perfect op het raam te passen. Hierdoor kun je gemakkelijk de stand aanpassen om het gewenste niveau van privacy en lichtinval te bereiken. Daarnaast voegt raamdecoratie ook een esthetisch element toe aan draai-kiepramen. Verschillende soorten raamdecoratie hebben verschillende stijlen en uitstraling. Het moderne en strakke uiterlijk van Splendid Pliss kan goed passen bij eigentijdse interieurs, terwijl jaloezieën een meer klassieke en romantische sfeer kunnen creëren. Het goede nieuws is dat elk type raamdecoratie geschikt is voor draai-kiepramen, waardoor je de vrijheid hebt om de stijl te kiezen die het beste past bij jouw persoonlijke voorkeur.

Raamdecoratie zonder boren en schroeven

Bij raamdecokunststofkozijnen.nl maken we raamdecoratie op maat speciaal voor kunststof kozijnen, zonder dat je hoeft te boren of schroeven. Onze innovatieve oplossing maakt gebruik van een magneetstrip en een aluminium frame, waartussen de raamdecoratie voor draai kiepramen wordt bevestigd. Hierdoor blijven je kunststof kozijnen onbeschadigd en creëer je een naadloze integratie tussen de raambekleding en het kozijn. Het aluminium frame is verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren.

Ruim assortiment raamdecoratie

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment raamdecoratie speciaal voor kunststof kozijnen en door het frame heel erg geschikt om te gebruiken in combinatie met draai kiepramen. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en met oog voor design. De montage van de raamdecoratie is eenvoudig en kan je zelf doen. Mocht je liever de montage aan ons overlaten, dan kunnen wij dit ook verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over draaikiepraam raambekleding of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons
op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Ja, al onze raamdecoratie is speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen. Ze worden gemonteerd zonder te boren of schroeven, waardoor je kozijnen onbeschadigd blijven. Je kunt onze raamdecoratie ook prima gebruiken in combinatie met houten- of aluminium kozijnen. 

Ja, we bieden een ruim assortiment aan stoffen en kleuren, zodat je de raamdecoratie voor draai kiepramen helemaal aan jouw eigen interieur kan aanpassen. 

Ja, onze raamdecoratie is geschikt voor elk soort draai kiepraam. Ze passen binnen elk soort kozijn en kun je probleemloos draaien en kiepen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw draaikiepraam?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw draaikiepraam?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!