Raambekleding draai kiepraam

Unieke oplossingen in raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Raambekleding draai kiepraam

Onze Oplossingen

Het draaikiepraam of kiep kantelraam is een eenvoudig raamsysteem, dat steeds vaker in een kozijn wordt geplaatst door haar prettige functies. Het raam kan door middel van het draaikiepsysteem op twee manieren worden geopend. Het raam kan helemaal naar binnen worden gedraaid, zodat de glazen makkelijk te wassen zijn. Het systeem is ideaal om frisse lucht naar binnen te halen, doordat het raam van boven af naar binnen wordt gekiept. Bij de aanschaf van een draaikiepraam wordt er vaak niet gedacht aan de mogelijkheden voor speciale raambekleding. Wanneer je het raam naar binnen kiept, is het belangrijk dat de raambekleding niet in de weg hangt. Raamdeco biedt u veel verschillende opties voor de raambekleding van draaikiepramen. Zo hebt u keuze uit Splendid Pliss, Latende, Day ’n Night en Rolgordijnen.
Splendid Pliss voor kunststof kozijnen

Raambekleding draai kiepraam

Onze oplossingen

Het draaikiepraam of kiep kantelraam is een eenvoudig raamsysteem, dat steeds vaker in een kozijn wordt geplaatst door haar prettige functies. Het raam kan door middel van het draaikiepsysteem op twee manieren worden geopend. Het raam kan helemaal naar binnen worden gedraaid, zodat de glazen makkelijk te wassen zijn. Het systeem is ideaal om frisse lucht naar binnen te halen, doordat het raam van boven af naar binnen wordt gekiept. Bij de aanschaf van een draaikiepraam wordt er vaak niet gedacht aan de mogelijkheden voor speciale raambekleding. Wanneer je het raam naar binnen kiept, is het belangrijk dat de raambekleding niet in de weg hangt. Raamdeco biedt u veel verschillende opties voor de raambekleding van draai-kiepramen. Zo hebt u keuze uit Splendid Pliss, Latenda, Day’n Night en Rolgordijnen.

Onze unieke oplossingen voor draai kiepramen​

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer draai kiepramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor draai kiepramen. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Opties raambekleding voor draai kiepramen

Splendid Pliss

Dit unieke plisségordijnen is verwerkt in een aluminium frame en wordt zonder boren of schroeven gemonteerd op het kozijn. Het aluminium frame van de Splendid Pliss is voorzien van magneet- en staalband. Het magneetband wordt bevestigd op de glaslatten van het kozijn, waardoor na montage van het product, er een nagenoeg vlak geheel ontstaat. De bediening van de Splendid Pliss is ten alle tijden ‘top down/bottom up’, zodat u uw raambekleding kan positioneren in verschillende standen. Geef uw eigen twist aan de uitstraling van de raambekleding voor uw draaikiepraam, door te kiezen uit een stofsoort uit het assortiment die het beste bij uw interieur en woonruimte past.

Latende

Bent u op zoek naar praktische en sfeervolle raambekleding voor uw draaikiepraam? De latende uit onze collectie is de perfecte raambekleding voor uw draaikiepraam. De latende uit onze collectie is enig in zijn soort, voorzien van een aluminium frame welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn. Wanneer u uw draaikiepraam in kiepstand zet, blijft uw vensterbank vrij en creëert u extra ruimte. De latende uit onze collectie is een uniek systeem voorzien van een handgreep en trekbalk, zo positioneert u de raambekleding in ieder gewenste positie.

Day 'n Night

Het unieke plisségordijn ‘Day ’n Night’ uit onze collectie is speciaal ontwikkelt voor de kunststof- en houten kozijnen van draaikiemramen. Het raamsysteem is te monteren door middel van magneet- en staalband op het kozijn. Haal het beste van uw woonruimte naar boven door te kiezen voor de juiste raambekleding voor uw draaikiepraam. De Day ’n Night plisségordijnen biedt u verschillende mogelijkheden. Creëer de meest prettige sferen door te kiezen voor stofsoorten die u het meest aanspreken. Day ’n Night biedt u de mogelijkheid om te spelen met lichtinval, sfeer en privacy. Voor de raambekleding Day ’n Night kunt u kiezen uit twee verschillende stofsoorten. Breng bijvoorbeeld de decoratieve stofsoort samen met een verduisterende stof. Zo geniet u overdag van lichtinval en ‘s avonds van een donkere ruimte.

Rolgordijnen

Raamdecokunststofkozijnen bezit naast jaloezieën en plisségordijnen ook rolgordijnen in het assortiment. Weergaloze rolgordijnen, speciaal ontwikkeld in een frame voor de kozijnen van uw draaikiepraam. Ondanks het feit dat rolgordijnen voornamelijk een privacy beschermende functie hebben, is deze raambekleding verkrijgbaar in tien decoratieve stofkleuren en tien verduisterende. Doordat het rolgordijn door middel van magneet- en staalband gemonteerd zit op het frame, kan de raambekleding blijven zitten tijdens het openen van het draaikiepraam.

Contact

Wilt u graag meer te weten komen over de mogelijkheden van de raambekleding van uw draaikiepraam? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

Advies en contact

Ontvangt u graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heeft u product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.