Raambekleding dakkapel

Unieke oplossingen in raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Raambekleding dakkapel

Sfeervol en strak design

Bij raambekleding is er veel mogelijk voor een dakkapel. Aan de hand van het advies van vakbekwame mensen, wordt dit een stuk makkelijker. De keuze van raambekleding voor een specifieke ruimte vergt aandacht en wij helpen u hier graag in verder. Binnen ons brede assortiment vindt u altijd een oplossing welke bij uw wensen past. Zo hebt u onder andere keuze uit Latende, Splendid Pliss, Day ’n Night en rolgordijnen.
Splendid Pliss plisségordijn

Raambekleding dakkapel

Sfeervol en strak design

Bij raambekleding is er veel mogelijk voor een dakkapel. Aan de hand van het advies van vakbekwame mensen, wordt dit een stuk makkelijker. De keuze van raambekleding voor een specifieke ruimte vergt aandacht en wij helpen u hier graag in verder. Binnen ons brede assortiment vindt u altijd een oplossing welke bij uw wensen past. Zo hebt u onder andere keuze uit Latende, Splendid Pliss, Day ’n Night en rolgordijnen. 

Onze unieke oplossingen voor uw dakkapel​

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen van dakkapellen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor de dakkapel. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Sfeervolle raambekleding voor uw dakkapel

Latende

De latende, ook wel de aluminium jaloezieën uit ons assortiment zijn voornamelijk geschikt voor vochtige ruimtes. Denkt u hierbij aan een badkamer. Behalve het praktische aspect dat de latende bestendig is tegen vocht, is deze soort raambekleding een sfeervolle toevoeging aan uw dakkapel. De latende uit ons assortiment is speciaal ontwikkelt voor zowel kunststof als houten kozijnen. Het unieke systeem is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn wat dit product uniek maakt. Bent u geïnteresseerd in de latende als raambekleding voor uw dakkapel? Bekijk hier alle informatie en mogelijkheden over de Latende.

Splendid Pliss

Gaat het om een dakkapel in een slaapkamer? Dan adviseren wij u zeker de plisségordijnen Splendid Pliss. De Splendid Pliss uit ons assortiment is een uniek soort plissegordijn, speciaal ontwikkelt voor kunststofkozijnen en te monteren zonder boren of schroeven. Plissegordijnen zijn bij ons verkrijgbaar in veel verschillende stofsoorten en kleuren. De stofsoorten verschillen van decoratief doorschijnend tot geheel verduisterend. Doordat de mogelijkheden uiteenlopend zijn, kunnen wij u altijd van uw behoeftes voorzien.

Wilt u meer lezen over deze soort raambekleding? Bekijk dan de Splendid Pliss.

Day 'n Night

De hierboven omschreven plisségordijnen zijn ook verkrijgbaar in een dag en nacht uitvoering, de ‘Day ’n Night’. Deze raambekleding voor uw dakkapel bevat twee lagen met plissegordijnen die afzonderlijk te bedienen en te combineren zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om de stofsoorten zelf samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een decoratieve en doorschijnende stof voor overdag, gecombineerd met een geheel verduisterende stof voor in de avond.

De Day ’n Night plisségordijnen zijn verkrijgbaar in vier verschillende stoffen:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend
  • DUO stof (doorschijnend en voorzien van een witte, zonwerende achterkant)

Rolgordijnen

De rolgordijnen uit ons assortiment zitten in een aluminium frame. Dit maakt de raambekleding makkelijk te monteren op uw kozijn, zonder deze te beschadigen. Het rolgordijn is namelijk te bevestigen zonder boren en schroeven. Laat u overdag graag wat licht binnen via het raam van uw dakkapel, maar bent u ’s avonds op uw privacy gesteld? Dan is een rolgordijn een praktische en sfeervolle toevoeging aan uw woning. Het rolgordijn in frame is leverbaar in tien decoratieve kleuren en tien verduisterende kleuren.

Gratis meetopdracht

Wij zien graag dat onze klanten tevreden zijn. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we de gratis service waarbij wij uw kozijnen voor u opmeten. Daarnaast kunnen wij u helpen bij de keuze voor het juiste product, de best passende kleuren en de meest geschikte stof voor de ramen van uw dakkapel. Vraag vandaag nog een gratis inmeting aan.

Advies op maat

Ontvangt u graag een passende offerte voor de raambekleding van uw dakkapel of laat u zich graag adviseren door een specialist? Wij helpen u uiteraard graag. Maak nu een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden voor raamdecoratie.

Advies en contact

Ontvangt u graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heeft u product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.