Raambekleding dakkapel

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Raambekleding dakkapel

Sfeervol en strak design

Voor een dakkapel is veel mogelijk met betrekking tot raambekleding.  En met hulp van deskundige adviseurs, weet je precis welke raambekleding het best past bij jouw dakkapel.  De keuze van raambekleding voor een specifieke ruimte vergt aandacht en wij helpen je graag hierbij. Binnen ons brede assortiment vind je altijd een oplossing die bij jouw wensen past. Zo heb je onder andere keuze uit plisségordijnen, horizontale jaloezieen en rolgordijnen.  Dus op zoek naar raambekleding dakkapel? Wij helpen je graag verder!

Onze unieke oplossingen voor jouw dakkapel

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen van dakkapellen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen als raambekleding voor dakkapellen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt. Ideaal als raambekleding voor de dakkapel.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor de dakkapel. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Sfeervolle raambekleding dakkapel

Latende jaloezieën dakkapel

De Latende; de aluminium jaloezieën uit ons assortiment, zijn voornamelijk geschikt voor vochtige ruimtes. Denk hierbij aan een badkamer. Behalve het praktische aspect dat de latende bestand is tegen vocht, zijn onze Latende jaloezieën ook een sfeervolle toevoeging aan jouw dakkapel. De Latende jaloezieén zijn speciaal ontwikkeld voor zowel kunststof als houten kozijnen. Het unieke systeem is voorzien van een aluminium frame, die door een magneet- en staalband wordt gemonteerd tussen het kozijn, wat dit product uniek maakt. Dus op zoek naar sfeervolle raambekleding dakkapel?  Bekijk hier alle informatie en mogelijkheden met betrekking tot de Latende.

Dakkapel gordijnen

Een dakkapel brengt vele voordelen met zich mee. Zo zorgt deze naast meer ruimte voor flink wat lichtinval. Toch zijn er ook momenten waarop de lichtinval hinderlijk kan zijn. Dakkapel gordijnen bieden dan de uitkomst. Aangezien je keuze hebt uit verschillende stofsoorten, zijn onze dakkapel gordijnen geschikt voor iedere toepassing. Wil je de ruimte volledig kunnen verduisteren? Kies dan voor één van onze dakkapel gordijnen met een verduisterende stof. Bij zowel onze rolgordijnen, Splendid Pliss en Day ’n Night dakkapel gordijnen heb je keuze uit decoratieve en verduisterende stoffen. Aangezien onze raambekleding tussen het kozijn wordt bevestigd, is het geen probleem een draai-kiepraam in het dakkapel te openen. Onze dakkapel gordijnen worden zonder boren of schroeven gemonteerd, waardoor het kozijn niet beschadigt. 

Splendid Pliss gordijn voor dakkapel

Gaat het om een dakkapel in een slaapkamer? Dan zijn onze Splendid Pliss plisségordijnen als raambekleding dakkapel zeker het overwegen waard. De Splendid Pliss uit ons assortiment is een uniek soort plissegordijn, speciaal ontwikkeld voor kunststofkozijnen en te monteren zonder boren of schroeven. Plisségordijnen zijn bij ons verkrijgbaar in veel verschillende stofsoorten en kleuren. De stofsoorten verschillen van decoratief doorschijnend tot geheel verduisterend. Doordat de mogelijkheden uiteenlopend zijn, kunnen wij je altijd van jouw behoeftes voorzien.

Wilt je meer lezen over dit type raambekleding dakkapel? Bekijk dan de Splendid Pliss.

Day 'n Night dakkapel gordijnen

De hierboven omschreven plisségordijnen zijn ook verkrijgbaar in een dag en nacht uitvoering, de ‘Day ’n Night’. Deze raambekleding voor de dakkapel bevat twee plisségordijnen in het frame, die afzonderlijk te bedienen en te combineren zijn. Je kiest zelf  de stofsoorten. Kies bijvoorbeeld voor een decoratieve, doorschijnende stof voor overdag, gecombineerd met een geheel verduisterende stof voor in de avond.

De Day ’n Night plisségordijnen zijn verkrijgbaar in vier verschillende stoffen:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend
  • DUO stof (doorschijnend en voorzien van een witte, zonwerende achterkant)

Met dit type raambekleding dakkapel weet je zeker dat je de ruimte geheel kunt verduisteren op elk moment van de dag. 

Rolgordijnen

Ook onze Cillindro rolgordijnen bevinden zich tussen een frame. Dit maakt de raambekleding makkelijk te monteren tussen jouw kozijn, zonder deze te beschadigen. Het rolgordijn is namelijk te bevestigen zonder boren en schroeven. Laat je overdag graag wat licht binnen via het raam van jouw dakkapel, maar bent je ’s avonds op je privacy gesteld? Dan is een rolgordijn een praktisch en sfeervolle raambekleding voor je dakkapel. Het rolgordijn in frame is leverbaar in tien decoratieve kleuren en tien verduisterende kleuren. het Cillindro rolgordijn is praktische, functionele raambekleding dakkapel die je in bijna elke ruimte kunt gebruiken. 

Gratis inmeten

Wij gaan natuurlijk voor tevreden klanten! Om je zo goed mogelijk van dienst te  zijn, komen wij de raambekleding kosteloos bij je inmeten. Tijdens deze inmeetafspraak vertellen we je ook over de verschillende mogelijkheden die je hebt met betrekking tot raambekleding dakkapel.  

Advies op maat

Ontvang je graag een passende offerte voor de raambekleding van jouw dakkapel of ontvang je graag advies van een specialist? Wij helpen je uiteraard graag. Maak nu een afspraak en ontdek de talloze mogelijkheden met betrekking tot raamdecoratie.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons
op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij je thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar je uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar je toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

In principe kun je elk soort gordijn gebruiken als raambekleding voor je dakkapel. Vaak wordt de ruimte met een dakkapel gebruikt als slaapkamer, en dan is het wel prettig dat je verduisterende raambekleding gebruikt. En heb je een dakkapel met draaikiepramen, houd er dan rekening mee dat de raambekleding niet in de weg zit met het volledig (naar binnen) openen van het raam. Onze raamdecoratie is speciaal geschikt voor dit type ramen, omdat het nooit in de weg hangt. 

Je kunt ervoor kiezen om traditionele overgordijnen op te hangen in je dakkapel. Dit doet de ruimte vaak alleen wel wat kleiner lijken. Een rol- of plisségordijn of jaloezieën worden vaak gekozen als raambekleding dakkapel, omdat ze geen ruimte innemen. Onze raamdecoratie wordt dankzij het aluminium frame altijd tussen het kozijn geplaatst. Ideale raambekleding voor je dakkapel dus! 

Voor een dakkapel in de slaapkamer zijn er verschillende opties voor raambekleding. Welke soort raambekleding je kiest is afhankelijk van je wensen en woonstijl. Slaap je graag in een donkere ruimte; kies dan voor plissé- of rolgordijnen die volledig verduisteren. Vind je een rustieke sfeer in je slaapkamer belangrijk? Kies dan  voor jaloezieën of shutters. 

Een groot dakkapel geeft veel extra ruimte én licht. Als het gaat om dakkapel raambekleding dan is het belangrijk om rekening te houden met de privacy die je wenst, maar ook met de lichtinval. Staat het  dakkapel aan de zuidkant van de woning, dan komt er veel zonlicht naar binnen en is het sneller warm. Kies in dat geval voor raamdecoratie waarmee je de inval van zonlicht goed kunt regelen, maar ook isolerend werkt. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor
raambekleding dakkapel?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Wij leveren altijd maatwerk. Ook als het gaat om raambekleding dakkapel. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor raamkleding voor de dakkapel?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!