Raambekleding dakkapel

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Raambekleding dakkapel

Sfeervol en strak design

Bij raambekleding is er veel mogelijk voor een dakkapel. Aan de hand van het advies van vakbekwame mensen, wordt dit een stuk makkelijker. De keuze van raambekleding voor een specifieke ruimte vergt aandacht en wij helpen je hier graag in verder. Binnen ons brede assortiment vind je altijd een oplossing welke bij jouw wensen past. Zo hebt je onder andere keuze uit Latende, Splendid Pliss, Day ’n Night en rolgordijnen.

Onze unieke oplossingen voor jouw dakkapel

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen van dakkapellen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen als raambekleding voor dakkapellen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt. Ideaal als raambekleding voor de dakkapel.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor de dakkapel. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Sfeervolle raambekleding voor jouw dakkapel

Latende jaloezieën dakkapel

De latende, ook wel de aluminium jaloezieën uit ons assortiment zijn voornamelijk geschikt voor vochtige ruimtes. Denk hierbij aan een badkamer. Behalve het praktische aspect dat de latende bestendig is tegen vocht, zijn latende jaloezieën een sfeervolle toevoeging aan jouw dakkapel. De latende uit ons assortiment is speciaal ontwikkelt voor zowel kunststof als houten kozijnen. Het unieke systeem is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn wat dit product uniek maakt. Ben je geïnteresseerd in latende jaloezieën voor de dakkapel? Bekijk hier alle informatie en mogelijkheden over de Latende.

Dakkapel gordijnen

Een dakkapel brengt vele voordelen met zich mee. Zo zorgt deze naast meer ruimte voor flink wat lichtinval. Toch zijn er ook momenten waarop de lichtinval hinderlijk kan zijn. Dakkapel gordijnen bieden dan de uitkomst. Aangezien je keuze hebt uit verschillende stofsoorten, zijn onze dakkapel gordijnen geschikt voor iedere toepassing. Wil je de ruimte volledig kunnen verduisteren? Kies dan voor één van onze dakkapel gordijnen met een verduisterende stof. Bij zowel onze rolgordijnen, Splendid Pliss en Day ’n Night dakkapel gordijnen heb je keuze uit decoratieve en verduisterende stoffen. Aangezien onze raambekleding tussen het kozijn wordt geklemd, is het geen probleem een draai-kiepraam in het dakkapel te openen. Onze dakkapel gordijnen kunnen zonder boren of schroeven gemonteerd worden, waardoor het kozijn niet beschadigd zal worden.

Splendid Pliss gordijn voor dakkapel

Gaat het om een dakkapel in een slaapkamer? Dan adviseren wij je zeker de plisségordijnen Splendid Pliss. De Splendid Pliss uit ons assortiment is een uniek soort plissegordijn, speciaal ontwikkelt voor kunststofkozijnen en te monteren zonder boren of schroeven. Plissegordijnen zijn bij ons verkrijgbaar in veel verschillende stofsoorten en kleuren. De stofsoorten verschillen van decoratief doorschijnend tot geheel verduisterend. Doordat de mogelijkheden uiteenlopend zijn, kunnen wij je altijd van jouw behoeftes voorzien.

Wilt je meer lezen over deze dakkapel gordijnen? Bekijk dan de Splendid Pliss.

Day 'n Night dakkapel gordijnen

De hierboven omschreven plisségordijnen zijn ook verkrijgbaar in een dag en nacht uitvoering, de ‘Day ’n Night’. Deze raambekleding voor de dakkapel bevat twee lagen met plissegordijnen die afzonderlijk te bedienen en te combineren zijn. Wij bieden je de mogelijkheid om de stofsoorten zelf samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een decoratieve en doorschijnende stof voor overdag, gecombineerd met een geheel verduisterende stof voor in de avond.

De Day ’n Night plisségordijnen zijn verkrijgbaar in vier verschillende stoffen:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend
  • DUO stof (doorschijnend en voorzien van een witte, zonwerende achterkant)

Rolgordijnen

De rolgordijnen uit ons assortiment zitten in een aluminium frame. Dit maakt de raambekleding makkelijk te monteren op jouw kozijn, zonder deze te beschadigen. Het rolgordijn is namelijk te bevestigen zonder boren en schroeven. Laat je overdag graag wat licht binnen via het raam van jouw dakkapel, maar bent je ’s avonds op je privacy gesteld? Dan is een rolgordijn een praktische en sfeervolle toevoeging aan jouw woning. Het rolgordijn in frame is leverbaar in tien decoratieve kleuren en tien verduisterende kleuren.

Gratis meetopdracht

Wij zien graag dat onze klanten tevreden zijn. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we de gratis service waarbij wij de kozijnen voor je opmeten. Daarnaast kunnen wij je helpen bij de keuze voor het juiste product, de best passende kleuren en de meest geschikte stof voor de ramen van jouw dakkapel. Vraag vandaag nog een gratis inmeting aan.

Advies op maat

Ontvang je graag een passende offerte voor de raambekleding van jouw dakkapel of ontvang je graag advies van een specialist? Wij helpen je uiteraard graag. Maak nu een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden voor raamdecoratie.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons
op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij je thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar je uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar je toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor
raambekleding voor de dakkapel?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor raamkleding voor de dakkapel?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!