Raambekleding badkamer

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Raambekleding badkamer

Creëer privacy en sfeer

Zoek je geschikte raambekleding voor de badkamer? Raamdeco biedt ruime keuze in raamdecoratie die geschikt is voor het gebruik in de badkamer. Onze collectie omvat plisségordijnen voor de badkamer, jaloezieën en rolgordijnen. Allemaal zijn ze geschikt voor de bekleding van jouw badkamerraam. Onze raambekleding badkamer is geschikt voor kunststof- en houten kozijnen en is zonder boren en schroeven te bevestigen. Ze zijn ideaal om privacy te creëren in de badkamer en zijn tegelijkertijd een sfeervolle toevoeging aan het badkamerinterieur door het strakke design en de keuze in verschillende kleuren.

Onze unieke raambekleding voor badkamers

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer badkamerramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen badkamer zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.
Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de badkamer met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijn badkamer

Onze Day ’n Night plisségordijn badkamer combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.
Rolgordijn op maat

Rolgordijnen als raambekleding badkamer

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor de badkamer. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Ons assortiment raambekleding badkamer

Plisségordijnen voor jouw badkamer

De unieke plisségordijnen “ Splendid Pliss” en “Day ’n Night” zijn voorzien van een aluminium frame, die door een magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn. Doordat de producten op de glaslatten van het kozijn worden gemonteerd ontstaat op ieder kozijn een nagenoeg vlak geheel. De gordijnen kunnen in elke gewenste stand vastgezet worden door het unieke touw- vergrendelingssysteem en zijn geschikt voor draaikiepramen. Ideaal om privacy te creëren en toch te genieten van het daglicht in de badkamer. Een goede keuze dus, om te gaan voor raambekleding in de vorm van plisségordijnen in de badkamer.

 

Er zijn verschillende stoffen en kleuren mogelijk. Zo kun je kiezen voor een doorschijnende of verduisterende stof. De Day ’n Night heeft zelfs de mogelijkheid om twee stoffen te combineren in 1 systeem. Zo kun je overdag de decoratieve en doorschijnende stof gebruiken en wanneer het donker wordt de verduisterende, zodat deze niet doorschijnt wanneer je het licht in de badkamer aan doet. Kies voor plisségordijnen in de badkamer en geniet van alle voordelen.

Jaloezieën als raambekleding badkamer

De Latende is een unieke jaloezie met veel dezelfde eigenschappen als de Splendid Pliss en Day ’n Night. De Latende zit ook in een frame en is geschikt voor de badkamer. Het materiaal en de bediening zijn wel anders. Een jaloezie is raambekleding die een geheel eigen uitstraling aan jouw badkamer geeft én net zoveel licht kan doorlaten als gewenst is. De Latende is in 14 verschillende lamelkleuren te leveren, waardoor het af te stemmen is aan de kleuren die je in het interieur van jouw badkamer gebruikt.

Cylindro rolgordijnen voor de badkamer

Ook een optie voor de raambekleding in de badkamer is het gebruiken van een rolgordijn. Met zijn strakke uitstraling en ruime keuze in kleuren, een absolute aanrader voor het aankleden van jouw badkamer. Ook het rolgordijn is uniek in zijn soort door het frame dat speciaal ontwikkeld is voor kunststof kozijnen. Ook hier is boren in het kozijn niet nodig. Aan de bovenzijde van het frame bevindt zich een cassette, waar het rolgordijn zich in oprolt. De bediening is met een kettingmechanisme dat is voorzien van een child safety systeem. Ook dit gordijn is in twee stofsoorten te leveren; doorschijnend en verduisterend. Beide stofsoorten zijn in tien verschillende kleuren te bestellen.

Raamdecoratie badkamer zonder boren

Het monteren van onze raamdecoratie badkamer doe je zonder boren en schroeven! Hierdoor zal het kozijn onbeschadigd blijven. De raamdecoratie zelf zit tussen een aluminium frame geklemd. Het frame bevestig je eenvoudig tussen het kozijn met behulp van een magneetstrip. Door het strakke design en de montage van de raamdecoratie badkamer zonder boren of schroeven, vormt deze raambekleding één geheel met het kozijn. Het aluminium frame dat tussen het kozijn wordt geplaatst is slechts 23mm dik en verkrijgbaar in verschillende kleuren. En uiteraard wordt ook de raambekleding voor de badkamer perfect op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat de raamdecoratie helemaal past bij (het interieur van) jouw badkamer!

Gratis meetopdracht raambekleding badkamer

Om ervoor te zorgen dat de door jouw uitgezochte raambekleding perfect in het badkamerraam past, komen wij het kozijn gratis opmeten. Ook helpen wij je bij de keuze voor het juiste product en laten we je de verschillende mogelijkheden in kleur zien. Zo ben je ervan verzekerd dat je de juiste maat en passende kleur geleverd krijgt. Het frame van het gordijn is vervolgens heel eenvoudig zelf te monteren door het tussen het kozijn te bevestigen. Dit maakt boren en schroeven overbodig. 

Maak nu een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden voor een sfeervolle raambekleding in jouw badkamer. 

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze raambekleding badkamer of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij je thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar je uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar je toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Ja, al onze raamdecoratie voor de badkamer kan geplaatst worden zonder boren en schroeven. De raamdecoratie zit tussen een aluminium frame die met behulp van een magneetstrip tussen het kozijn gemonteerd kan worden. 

Bij raambekleding voor de badkamer zijn sfeer én privacy belangrijke aspecten. Al onze raambekleding  zorgt voor privacy in de badkamer. Welke raambekleding het beste in jouw badkamer past is verder afhankelijk van jouw wensen en stijl. Wil je kunnen wisselen tussen een verduisterende en decoratieve stof? Kies dan voor onze Day 'n Night Plisségordijnen, in dit geval dé ideale plisségordijnen badkamer. Wil je precies kunnen bepalen hoeveel licht er naar binnen valt? Dan zijn onze jaloezieën wellicht een goede optie voor jou!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor
raambekleding in de badkamer?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor raambekleding in de badkamer?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!