Raambekleding badkamer

Unieke oplossingen in raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Raambekleding badkamer

Creëer privacy en sfeer

oekt u geschikte raambekleding voor uw badkamer? Raamdeco biedt ruime keuze in raamdecoratie welke geschikt is voor het gebruik in de badkamer. Onze collectie omvat plisségordijnen, jaloezieën en rolgordijnen. Alle zijn geschikt voor de bekleding van uw badkamerraam. Onze raambekleding is geschikt voor kunststof- en houten kozijnen en zijn zonder boren en schroeven te bevestigen. Ze zijn ideaal om privacy te creëren in uw badkamer en zijn tegelijkertijd een sfeervolle toevoeging aan uw badkamerinterieur door het strakke design en de keuze in verschillende kleuren.
Plisségordijnen

Raambekleding badkamer

Creëer privacy en sfeer

Zoekt u geschikte raambekleding voor uw badkamer? Raamdeco biedt ruime keuze in raamdecoratie welke geschikt is voor het gebruik in de badkamer. Onze collectie omvat plisségordijnen, jaloezieën en rolgordijnen. Alle zijn geschikt voor de bekleding van uw badkamerraam. Onze raambekleding is geschikt voor kunststof- en houten kozijnen en zijn zonder boren en schroeven te bevestigen. Ze zijn ideaal om privacy te creëren in uw badkamer en zijn tegelijkertijd een sfeervolle toevoeging aan uw badkamerinterieur door het strakke design en de keuze in verschillende kleuren.

Onze unieke oplossingen voor de badkamer​

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende jaloezieën in keuken

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan uw badkamer met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding voor de badkamer. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Ons assortiment raambekleding voor uw badkamer

Plisségordijnen voor uw badkamer

De unieke plisségordijnen “ Splendid Pliss” en “ Day ’n Night” zijn voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn. Doordat de producten op de glaslatten van het kozijn worden gemonteerd ontstaat er op ieder kozijn een nagenoeg vlak geheel. De gordijnen kunnen in elke gewenste stand vastgezet worden door het unieke touw vergrendelingssysteem en zijn geschikt voor draai kiepramen. Ideaal om privacy te creëren en toch te genieten van het daglicht in de badkamer.

Er zijn verschillende stoffen en kleuren mogelijk. Zo kunt u kiezen voor doorschijnende en verduisterende stof. De Day ’n Night heeft zelfs de mogelijkheid om twee stoffen te combineren. Zo kunt u overdag de decoratieve en doorschijnende stof gebruiken en wanneer het donker wordt de verduisterende zodat deze niet doorschijnt wanneer u het licht in de badkamer aan doet.

Jaloezieën voor uw badkamer

De Latende is een unieke jaloezie met dezelfde eigenschappen als de Splendid Pliss en Day ’n Night. Een jaloezie is raambekleding met een geheel eigen uitstraling aan uw badkamer en kan net zoveel licht doorlaten als gewenst is. De Latende is in 14 verschillende lamelkleuren te leveren, waardoor het af te stemmen is aan de kleuren die u in het interieur van uw badkamer gebruikt.

Rolgordijnen voor uw badkamer

Ook een optie voor de raamdecoratie in uw badkamer is het gebruiken van een rolgordijn. Met zijn strakke uitstraling en ruime keuze in kleuren, een absolute aanrader voor het aankleden van uw badkamer. Ook het rolgordijn is uniek in zijn soort door het frame speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen, waardoor ook hier boren in het kozijn niet nodig is. Aan de bovenzijde van het frame bevindt zich een cassette, waarin het rolgordijn zicht inrolt. De bediening is met een kettingmechanisme welke tevens is voorzien van een child safety systeem. Ook dit gordijn is in twee stofsoorten te leveren, namelijk doorschijnend en verduisterend. Beide stofsoorten zijn in tien verschillende kleuren te bestellen.

Gratis meetopdracht

Om ervoor te zorgen dat de door u uitgezochte raambekleding perfect in uw badkamer raam past, komen wij gratis uw kozijn opmeten. Ook helpen wij u bij de keuze van het juiste product en laten we u de verschillende mogelijkheden in kleur zien. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste maat en passende kleur geleverd krijgt. Het frame van het gordijn is vervolgens heel eenvoudig door uzelf te monteren door het in het kozijn te klikken. U hoeft niet te boren of schroeven te gebruiken.

Maak nu een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden voor een sfeervolle raambekleding in uw badkamer.

Advies en contact

Ontvangt u graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heeft u product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.