Plissegordijnen

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN PLISSEGORDIJNEN VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Plissegordijnen

Sfeervolle raambekleding

Wie op zoek is naar plisségordijnen die speciaal geschikt zijn voor kunststof kozijnen, is bij Raamdecokunststofkozijnen.nl aan het juiste adres. Onze plisségordijnen worden gemonteerd zonder boren en schroeven. Met andere woorden; het kozijn blijft intact. De functie van plisségordijnen is de laatste jaren erg veranderd. Waar de gordijnen voorheen werden aangeschaft voor het praktische aspect, gaat het nu ook een sfeervolle bijdrage aan het interieur. Om aan deze wensen te voldoen, hebben we plisségordijnen Splendid Pliss en Day ’n Night ontwikkeld.

Onze unieke en sfeervolle plisségordijnen

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.
Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Wat zijn plisségordijnen precies?

Kenmerkend aan het uiterlijk van plisségordijnen is de slanke, geplooide stof. En wanneer je een plisségordijn opent of dichtdoet heeft het wel wat weg van een harmonica. Plisségordijnen hebben een verfijnde ietwat minimalistisch uiterlijk en staan goed in bijna elk interieur. Plisségordijnen zijn erg populair en kunnen gebruikt worden in elke ruimte van de woning. Vaak wordt gekozen voor een plisségordijn met top down bottom up bediening, omdat die in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden. Je kunt zo eenvoudig spelen met lichtinval en privacy creëren. Dit is bijvoorbeeld heel handig om te gebruiken als gordijnen voor je dakkapel

Voordelen plisségordijn

Plisségordijnen staan prachtig, maar ze hebben ook een paar fijne functionele eigenschappen. Zo zijn plisségordijnen zonwerend én isolerend. En ze voorzien je van privacy. Maar ze zijn ook makkelijk te bedienen. Daarnaast zijn plisségordijnen heel erg geschikt voor draaikiepramen.

Splendid pliss en Day 'n Night

Plissegordijnen met unieke designs

Splendid Pliss plisségordijn
De plisségordijnen Splendid Pliss en Day ’n Night zijn voorzien van een aluminium frame. Dit frame wordt met behulp van een magneet- en staalband eenvoudig gemonteerd op het kozijn. Door deze manier van monteren zijn onze plisségordijnen geschikt voor elke type kozijn. Dus ook voor kunststof kozijnen, omdat boren in het kozijn niet nodig is.

Verduisterende plisségordijnen

Binnen ons assortiment plisségordijnen vind je ook verschillende verduisterende plisségordijnen. Zo heb je bij het Splendid Pliss plisségordijn keuze uit maar liefst negen verschillende kleuren verduisterende stoffen. Wil je graag een combinatie van een decoratief én verduisterend plisségordijn? Kies dan voor een Day ’n Night plisségordijn. Dit plisségordijn heeft een uniek design waarbij je twee stoffen kunt combineren. Ook hier heb je keuze uit negen verschillende kleuren verduisterende stoffen. Combineer dit bijvoorbeeld met een decoratieve stof, waardoor je overdag voldoende daglicht binnen kunt laten en ’s avonds de ruimte volledig kunt verduisteren.

Plisségordijnen met top down bottom up bediening

Al onze plisségordijnen zijn voorzien van een zogenaamde ‘top down bottom up’ functie en zijn voorzien van een handgreepje aan de boven- en onderzijde. Dit betekent dat de gordijnen in iedere gewenste stand vastgezet kunnen worden. En bediend kan worden van boven naar beneden en andersom. Hang het plisségordijn bijvoorbeeld in het midden van het raam voor een speels effect, en laat zowel aan de boven- als onderkant van het raam daglicht de ruimte binnenvallen.

Plisségordijn op maat maken

Wij maken jouw plisségordijn altijd perfect op maat. Onze specialistische medewerkers komen bij je thuis en meten je plisségordijn(en) gratis in. Wij nemen een demo model, stalenkaart en meetlint mee om de door jouw gewenste raambekleding in te meten. De maten van het kozijn worden nauwkeurig genoteerd, samen met jouw persoonlijke voorkeuren. Zowel de stofsoort, kleuren van het frame en materiaal bepaal je helemaal zelf. Nadat je akkoord hebt maken wij het plisségordijn op maat dat volledig aansluit op jouw wensen en interieur. 

Plisségordijn voor een draai kiepraam

Onze plisségordijnen zijn naast sfeervol ook zeer functioneel. Voor eigenlijk elk raam, dus ook voor (kunststof) draaikiepramen en dakramen. Dankzij het aluminium frame hoef je niet in het kozijn te boren. Het plisségordijn zelf wordt bediend met behulp van een handgreepje, waardoor het gordijn nooit in de weg hangt bij het openen van het raam. Daarnaast vormt het een mooi strak geheel met het raam.

Het ideale plisségordijn voor een kunststof kozijn

Onze plisségordijnen zijn de ideale raamdecoratie voor kunststof kozijnen. Het frame van deze raamdecoratie wordt namelijk met een magneetband op de glaslatten van het kunststof kozijn bevestigd. Het plisségordijn voor kunststof kozijnen kan hierdoor snel en zonder boren gemonteerd worden. Doordat de raamdecoratie op de glaslatten wordt gemonteerd sluit deze perfect aan op het kunststof kozijn, en dat zorgt voor een nagenoeg vlak geheel. Uiteraard kunnen onze plisségordijnen ook gecombineerd worden met houten- en aluminium kozijnen.

Een plisségordijn ophangen is zeer eenvoudig

Omdat onze plisségordijnen zijn voorzien van een innovatief montagesysteem en perfect op maat worden gemaakt, is het ophangen van een plisségordijn zeer eenvoudig. Je hoeft het frame, met daartussen de raambekleding enkel in het kunststof kozijn te klikken. Bekijk voor een uitgebreide uitleg over het ophangen van onze raambekleding de instructievideo. Laat je de montage van jouw nieuwe raambekleding liever aan ons over? Dat is uiteraard ook mogelijk. Hiervoor berekenen wij 100 euro.

Interesse?

Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen bij je thuis om onze producten te demonstreren en laten je alle mogelijke kleuren en combinaties zien.

Contact

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de plisségordijnen uit ons assortiment? Of heb  je een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze plisségordijnen of het inmeten van onze
producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons
op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

De kosten van jouw nieuwe plisségordijn zijn afhankelijk van de afmetingen van je raam. En van het soort stof dat je kiest. Na de inmeting ontvang je van ons een offerte met daarin een vaste prijs. Voor onze Splendid Pliss plisségordijnen hanteren we een vanaf prijs van € 275,-. Voor de Day ’n Night plisségordijnen is de vanaf prijs € 325,-

Onze plisségordijnen bevestig je eenvoudig. Boren en schroeven zijn hierbij overbodig. Al onze raamdecoratie bevindt zich in een aluminium frame dat je met behulp van een magneet- en staalband tussen de kozijnen monteert. Maak je kozijnen en ramen altijd goed schoon voordat je met de bevestiging begint en zorg dat je overal goed bij kunt.
Je kunt het magneetframe eenvoudig ‘losklikken’ van het raam. Bijvoorbeeld om het frame of het gordijn schoon te maken. Daarna plaats je het frame gewoon weer terug. De magneetkracht vermindert hierdoor niet.
Je kunt de plisségordijnen en het frame afstoffen met een plumeau of (lichtvochtige) stofdoek. Heb je een vlek in je gordijn zitten, gebruik dan een zachte spons met wat lauwwarm water en eventueel wat groene zeep om de vlek te verwijderen. Gebruik bij voorkeur geen agressieve schoonmaakmiddelen.

Raamdecokunststofkozij-nen.nl neemt contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij je thuis, meet de betreffende kozijnen op en brengt binnen één werkdag een offerte uit. Na acceptatie van de offerte worden de producten in productie  genomen en naar je verzonden voor  montage. Dit kun je eenvoudig zelf. 

Omdat onze plisségordijnen zonder boren en schroeven gemonteerd kunnen worden, zijn ze zeer geschikt voor kunststof kozijnen. Maar daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden in combinatie met houten- of aluminium kozijnen. 

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten. Tijdens de inmeetafspraak vertellen wij je daar graag meer over. 

Je kunt een plisségordijn herkennen aan de fijne, geplooide stof. De stof vouwt in en uit als een harmonica. Het schuifsysteem, geïntegreerd in het aluminium frame, zorgt er voor dat het plisségordijn in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Een plisségordijn is eenvoudig te bedienen. De raambekleding is voorzien van een handvat aan zowel de boven- als onderkant. Dit noemen we ook wel top down bottom up bediening. Met deze handvaten kan het plisségordijn zowel naar boven als beneden geschoven worden.

Welke kleur plisségordijn de beste keuze is voor jou is compleet afhankelijk van jouw smaak en stijl. Let bij de keuze in stof wel goed op de bijbehorende eigenschappen. Sommige stoffen zijn decoratief, andere deels of compleet verduisterend. Wij adviseren je graag. 

Plisségordijnen zijn  populaire raambekleding. Ze zijn zowel stijlvol als functioneel én eenvoudig te bedienen. Met onze top down bottom up plisségordijnen bepaal je eenvoudig welk deel van het raam afgeschermd is. Daarnaast hebben plisségordijnen een zonwerende en isolerende functie. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor plisségordijnen?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor plisségordijnen?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!