Plissegordijnen

Unieke oplossingen in raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Plissegordijnen

Sfeervolle raambekleding

Voor wie op zoek is naar plisségordijnen die uitstekend geschikt zijn voor kunststofkozijnen, zijn bij Raamdecokunsttofkozijnen.nl aan het juiste adres. De functies van plisségordijnen zijn de laatste jaren erg veranderd. Waar de gordijnen voorheen werden aangeschaft voor het praktische aspect, heeft de functionaliteit plaats gemaakt voor een sfeervolle bijdrage. Om aan deze wensen te voldoen, is het product de Splendid Pliss ontwikkeld.
Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plissegordijnen

Sfeervolle raambekleding

Wie op zoek is naar plisségordijnen die uitstekend geschikt zijn voor kunststof kozijnen, is bij Raamdecokunsttofkozijnen.nl aan het juiste adres. De functies van plisségordijnen zijn de laatste jaren erg veranderd. Waar de gordijnen voorheen werden aangeschaft voor het praktische aspect, heeft de functionaliteit plaats gemaakt voor een sfeervolle bijdrage. Om aan deze wensen te voldoen, zijn de plisségordijnen Splendid Pliss en Day ’n Night ontwikkeld.

Onze unieke en sfeervolle plisségordijnen

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Splendid pliss en Day 'n Night

Plissegordijnen met unieke designs

Splendid Pliss plisségordijn

De plisségordijnen Splendid Pliss en Day ’n Night zijn een speciaal ontwikkelde soort raamdecoratie. Deze plisségordijnen zijn uiterst geschikt voor zowel kunststof als houten kozijnen. De raambekleding is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het raamkozijn.

Verduisterende plisségordijnen

Binnen ons assortiment plisségordijnen vind je ook verschillende verduisterende plisségordijnen. Zo heb je bij het Splendid Pliss plisségordijn keuze uit maar liefst negen verschillende kleuren verduisterende stoffen. Wil je graag een combinatie van een decoratief én verduisterend plisségordijn? Kies dan voor een Day ’n Night plisségordijn. Dit plisségordijn heeft een uniek design waarbij je twee stoffen kunt combineren. Ook hier heb je keuze uit negen verschillende kleuren verduisterende stoffen. Combineer dit bijvoorbeeld met een decoratieve stof, waardoor je overdag voldoende daglicht binnen kunt laten en ’s avonds de ruimte volledig kunt verduisteren.

Plisségordijnen met top down bottom up bediening

Al onze plisségordijnen zijn voorzien van een zogenaamde ‘top down bottom up’ functie. Dit betekent dat de gordijnen in iedere gewenste stand vastgezet kunnen worden. Het plisségordijn top down bottom up wordt op een innovatieve manier vastgezet, waardoor er niet in het kozijn geboord hoeft te worden. Het frame van het plisségordijn is namelijk voorzien van een magneet- en staalband. Hierdoor kan het plisségordijn top down bottom up eenvoudig in een kunststof kozijn geklikt worden.

Plisségordijn op maat maken

Bij Raamdeco worden alle plisségordijnen perfect op maat gemaakt. Onze specialistische medewerkers komen bij je thuis voor een gratis inmeetopdracht. De maten van het kozijn worden nauwkeurig genoteerd, samen met jouw persoonlijke voorkeuren. Zowel de stofsoort, kleuren van het frame en materiaal bepaal je  helemaal zelf. Wij komen bij u thuis met een demo model, stalenkaart en meetlint om de door jouw gewenste raambekleding in te meten. Het inmeten is vrijblijvend en kosteloos. Nadat je akkoord hebt maken wij het plisségordijn op maat dat volledig aansluit op jouw wensen en interieur. 

Plisségordijn voor een draai kiepraam

Onze plisségordijnen zijn naast sfeervol ook zeer functioneel. Het innovatieve montagesysteem ‘top down bottom up’ zorgt ervoor dat het plisségordijn ook geschikt is voor een draai kiepraam. Het frame, dat voorzien is van een magneet- en staalband, wordt tussen het kunststof kozijn geklikt. Deze plisségordijnen voor schuine ramen zullen daarom niet in de weg zitten wanneer je het raam opent. Een ander voordeel van onze plisségordijnen voor een draaikiepraam is dat je bij de montage niet hoeft te boren in het kozijn.

Het ideale plisségordijn voor een kunststof kozijn

Onze plisségordijnen zijn de ideale raamdecoratie voor kunststof kozijnen. Het frame van deze raamdecoratie wordt namelijk met een magneetband op de glaslatten van het kunststof kozijn bevestigd. Het plisségordijn voor kunststof kozijnen kan hierdoor snel en zonder boren gemonteerd worden. Doordat deze raamdecoratie op de glaslatten wordt gemonteerd sluit deze perfect aan bij het kunststof kozijn, wat zorgt voor een nagenoeg vlak geheel.

Een plisségordijn ophangen is zeer eenvoudig

Aangezien onze plisségordijnen zijn voorzien van een innovatief montagesysteem en perfect op maat worden gemaakt, is het ophangen van een plisségordijn zeer eenvoudig. Je hoeft het frame namelijk enkel in het kunststof kozijn te klikken. Het top down bottom up plisségordijn wordt tussen dit frame geklemd. Bekijk voor een uitgebreide uitleg over het ophangen van onze raambekleding de instructievideo. Laat je de montage van jouw nieuwe raambekleding liever aan ons over? Dat is uiteraard ook mogelijk. Hiervoor berekenen wij een prijs van 100 euro.

Interesse?

Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen bij u thuis om onze producten te demonstreren en laten u alle mogelijke kleuren en combinaties zien. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen of direct bestellen.

Contact

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de plisségordijnen uit ons assortiment? Of heeft u een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze plisségordijnen of het inmeten van onze
producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons
op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Een plisségordijn is een stijlvolle en functionele raambekleding die zowel naar boven als beneden bijgesteld kan worden. 

Een plisségordijn is eenvoudig te bedienen. De raambekleding is voorzien van een handvat aan zowel de boven- als onderkant. Met deze handvaten kan het plisségordijn zowel naar boven als beneden gedrukt worden.

Welke kleur plisségordijn de beste keuze is voor jou is compleet afhankelijk van jouw smaak en stijl. Let bij de keuze in stof wel goed op de bijbehorende eigenschappen. Sommige stoffen zijn decoratief, andere deels of compleet verduisterend.

Plisségordijnen zijn momenteel een populaire raambekleding. Ze zijn zowel stijlvol als functioneel én eenvoudig te bedienen. Met onze top down bottom up plisségordijnen bepaal je eenvoudig welk deel van het raam afgeschermd is.

Laat je plisségordijn gratis inmeten

Plan een inmeet afspraak met onze specialisten