Plissegordijnen voor kunststof kozijnen

Unieke oplossingen in raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Plissegordijnen voor kunststof kozijnen

RAAMBEKLEDING OP MAAT

Bent u op zoek naar plissegordijnen op maat? Dan bent u bij Raamdecokunststofkozijnen.nl op het juiste adres. Plissegordijnen hebben tegenwoordig vele verschillende functies. Zo hebben plissegordijnen niet alleen een zonwerende functie, maar ook een privacy beschermende functie. Daarnaast geven de plissegordijnen ook een sfeervolle aanvulling voor uw woning. Al deze kenmerken samengevoegd, maakt het product de Splendid Pliss.
Splendid Pliss plisségordijn keuken

Plissegordijnen voor kunststof kozijnen

Raambekleding op maat

Bent u op zoek naar plissegordijnen voor uw kunststof kozijnen? Dan bent u bij Raamdecokunststofkozijnen.nl op het juiste adres. Wij hebben 2 unieke plissegordijnen ontworpen speciaal voor uw kunststof kozijnen. 

  • Plissegordijn Splendid Pliss.
  • Day ’n Night plissegordijn. 

Plissegordijnen hebben tegenwoordig vele verschillende functies. Zo hebben plissegordijnen niet alleen een zonwerende functie, maar ook een privacy beschermende functie. Daarnaast geven de plissegordijnen voor uw kunststof kozijnen ook een sfeervolle aanvulling voor uw woning. Ontdek onze unieke en sfeervolle plissegordijnen speciaal voor kunststof kozijnen. 

Onze unieke plisségordijnen voor kunststof kozijnen

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Plissegordijnen voor kunststof kozijnen

Ben je op zoek naar een plissegordijn voor jouw kunststof kozijnen, dan hebben wij 2 unieke en sfeervolle oplossingen. 

  • Plissegordijn Splendid Pliss. 
  • Day ’n Night Plissegordijnen. 

Splendid Pliss plissegordijn

Unieke plisségordijnen voor kunststof kozijnen

Splendid Pliss plisségordijn
De Splendid Pliss een uniek plissegordijn speciaal voor de houten en kunststof kozijnen. Wat dit product zo uniek maakt, is het feit dat dit te monteren is zonder te boren en te schroeven. Door middel van magneetband wordt de Splendid Pliss bevestigd op de glaslatten van het houten- of kunststof kozijn.

Doordat de Splendid Pliss op de glaslatten wordt gemonteerd sluit de raamdecoratie perfect aan op het houten of kunststof kozijn, wat zorgt voor een nagenoeg vlak geheel. Daarnaast blijft uw vensterbank vrij, wat zorgt voor extra ruimte en is het product gemakkelijk te verwijderen van het kozijn voor onderhoud. Het schuifsysteem, geïntegreerd in een aluminium frame, zorgt er voor dat uw plissegordijn in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Plissegordijnen voor kunststof kozijnen in verschillende kleuren en stoffen

De Splendid Pliss is een praktische en sfeervolle toevoeging aan uw interieur. De Splendid Pliss is leverbaar in 4 verschillende stofsoorten met 10 verschillende kleuren per stof. Deze zijn leverbaar in onderstaande stoffen:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Day 'n night plissegordijn

Sfeervol DUO plisségordijn voor kunststof kozijnen

Splendid Pliss plisségordijn

Twee plissegordijnen in één aluminium frame geschikt voor kunststof kozijnen, dat is onze day ‘ night plissegordijn. Combineer 2 stoffen: decoratief én een verduisterende stof en profiteer van de voordelen van ons day ’n night plissegordijn.

Eenvoudige montage op kunsstof kozijnen

Dit prachtige en veelzijdige plissegordijn is eenvoudig te monteren. Het frame bevestig je met een magneetbang op de glaslatten van het kozijn. 

Gratis meetopdracht voor uw Plissegordijn

Ondanks de eenvoudige montage van onze unieke plissegordijnen kunststof kozijnen, vergt het inmeten van het product de nodige precisie en aandacht. Om tot een goed eindresultaat te komen, doen wij het inmeten gratis. Eén van onze medewerkers komt bij u thuis met een demo model, stalen kaart en meetlint om de door u gewenste plissegordijn in te meten op uw kozijn.

Benieuwd naar onze plissegordijnen?

Is uw interesse gewekt naar dit unieke plissegordijn voor kunststof kozijnen? Neem dan een kijkje op de pagina over de Splendid Pliss of het day ’n night plissegordijn voor kunststof kozijnen.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over plisségordijnen voor kunststof kozijnen of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.