Plisségordijnen top down bottom up

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Plisségordijnen top down bottom up

Optimale regulering van lichtinval

Bij raamdecokunststofkozijnen.nl bieden we twee soorten plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes aan: de Splendid Pliss en de Day ‘n Night. Beide producten hebben een zogenaamde ’top down bottom up’ functie, wat inhoud dat de gordijnen in elke gewenste stand vastgezet kunnen worden.

Onze unieke plisségordijnen top down bottom up

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen met top down bottom up bediening hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.
Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes

Plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes, bediening: U kunt het gordijn van boven naar onder dicht doen (top down) of u trekt het van onder naar boven (bottom up). Tevens is het mogelijk het gordijn ergens in het midden van het raam te laten hangen. Plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes zijn ideaal om de lichtinval in uw kamer zo optimaal mogelijk te reguleren. Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld niet meer het hele gordijn dicht te trekken wanneer de zon erop schijnt, u zet het gordijn eenvoudigweg op de juiste hoogte om de zon tegen te houden. Wanneer u het gordijn gebruikt om inkijk te voorkomen, trekt u het gordijn van onderen tot halverwege het raam. Zo kunt u heerlijk van de rust genieten én heeft u nog steeds voldoende daglicht in uw kamer.

Plisségordijn in magneetframe óp het kozijn

De plisségordijnen met top down bottom up bediening worden op een innovatieve manier vastgezet op uw kozijn waardoor u niet hoeft te boren of schroeven hoeft te gebruiken. Het plissegordijn is hiermee uitermate geschikt voor kunststof kozijnen. Ook houten en aluminium kozijnen zijn geschikt om het magneetframe, waar de plissegordijnen top down bottom up zonder touwtjes in verwerkt zijn, in te klikken. Het aluminium frame, waar het plisségordijn in verwerkt is, is voorzien van magneetband. De magneetband wordt gemonteerd op de glaslatten in het raam, waardoor het gordijn amper naar voren steekt en geïntegreerd wordt in het raam.

Verschil tussen Splendid Pliss en Day 'n Night plisségordijnen

Bij Raamdecokunststofkozijnen.nl heeft u de keuze uit twee soorten top down / bottom up plisségordijnen: De Splendid Pliss en de Day ’n Night. Beide zijn nagenoeg hetzelfde: ze worden op dezelfde manier bevestigd en kunnen beide top down en bottom up bediend worden. Het enige verschil tussen de twee gordijnen is het feit dat het bij de Day ’n Night mogelijk is om twee stoffen te combineren in één plisségordijn. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een doorschijnende stof combineren met een verduisterende stof, waardoor u overdag het doorschijnende gordijn gebruikt en ’s avonds het verduisterende plissegordijn.

Mogelijkheden raamdecoratie top down bottom up

Zowel de Splendid Pliss als de Day ‘n Night zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen. De frames zijn standaard leverbaar in de kleuren RAL 9001, RAL 9010 en RAL 9016. Afwijkende kleuren voor het frame zijn mogelijk tegen een kleine meerprijs. De sfeervolle plisségordijnen met top down bottom up bediening zijn in vier verschillende stoffen verkrijgbaar:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

De DUO stof is voorzien van een witte achterkant, waardoor deze zonwerend is. Alle vier de stoffen zijn in tien verschillende kleuren leverbaar.

PLissegordijn in frame

Het plisségordijn in frame van raamdecokunststofkozijnen kan gemakkelijk worden vastgezet op iedere gewenste positie. Het frame wordt geplaatst op het in kunststof kozijnen tussen de glaslatten. Het frame is ook geschikt voor aluminium kozijnen én houten kozijnen. En dat zonder boren  schroeven!

Gratis inmeetservice

Het monteren van de plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes is zeer eenvoudig, echter is het opmeten van het kozijn een precisieklus. Daarom komen wij graag bij u thuis de raamdecoratie inmeten. Tijdens dit bezoek kunnen wij u de verschillende kleuren en mogelijkheden laten zien en met u meedenken over de juiste raambekleding voor uw raam. Wij bestellen de raamdecoratie direct voor u. Na het leveren van de plisségordijnen kunt u deze zelf monteren door het frame in het kozijn te klikken. Maak nu een afspraak om uw plisségordijnen top down / bottom up op maat te laten maken. Is uw interesse gewekt naar dit unieke plissegordijn voor kunststof kozijnen? Neem dan een kijkje op de pagina over de Splendid Pliss.
Onze plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes zijn voorzien van handgreepbediening. Dit houdt in dat er géén touwtjes langs het plisségordijn hangen. De plisségordijnen van Raamdeco zitten tussen een aluminium frame geklemd, waardoor het plisségordijn goed op haar plaats blijft hangen. Het handgreep bedieningssysteem kent vele voordelen ten opzichte van bediening met touwtjes. Ten eerste zorgt deze bediening ervoor dat het top down bottom up plisségordijn altijd recht hangt. In tegenstelling tot plisségordijnen met touwtjes is het niet mogelijk het plisségordijn met handgreepbediening scheef te trekken. Een ander voordeel van handgreepbediening is dat de bediening zich in het midden van het raam bevindt. Hierdoor kun je het plisségordijn altijd makkelijk bedienen, ook wanneer je weinig ruimte langs de zijkant van het raam hebt. Tenslotte is een top down bottom up plisségordijn zonder touwtjes kindvriendelijk. Bij handgreepbediening hangen er namelijk geen touwtjes langs het raam waar kinderen mee kunnen gaan spelen. Dit zorgt naast een veiligere situatie voor kinderen ook voor een plisségordijn met strakkere uitstraling.
Een plisségordijn met top down bottom up bediening brengt veel voordelen met zich mee. Je bepaalt namelijk zelf welk deel van het raam afgeschermd wordt. Kies zelf of je het plisségordijn op ooghoogte hangt, de onderkant of juist bovenkant van het raam met het gordijn bedekt of het gehele raam afschermt. Onze plisségordijnen top down bottom up zijn eenvoudig te bedienen met handgrepen. Wanneer je kiest voor plisségordijnen met top down bottom up bediening, bepaal je dus zelf hoeveel lichtinval en privacy je wilt. Met dit type plisségordijn creëer je eenvoudig en snel privacy zonder al het daglicht buiten te sluiten.
Onze plisségordijnen top down bottom up zijn ook verkrijgbaar in een verduisterende stof. Met een verduisterend plisségordijn top down bottom up kan een ruimte volledig verduisterd worden. Deze raambekleding is daarom ideaal voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Het voordeel van een plisségordijn is dat deze vlak op het raam wordt bevestigd. Met een verduisterend plisségordijn top down bottom up zul je daarom geen last hebben van lichtkieren. Bij Raamdeco heb je keuze uit maar liefst 9 verschillende verduisterende stoffen. Kies de kleur die bij jouw smaak en de rest van het interieur past. Het verduisterende plisségordijn top down bottom up is dan niet alleen praktisch, maar ook erg stijlvol!

Onze plisségordijnen op maat zijn ook zeer geschikt voor draaikiepramen. Het plisségordijn top down bottom up wordt gemonteerd zonder boren en schroeven. Er wordt namelijk een aluminium frame met magneetband op het kunststof kozijn geplaatst. Het plisségordijn met top down bottom up bediening wordt tussen dit frame geklemd. Met deze montage kun je het draaikiepraam zonder problemen openen en sluiten. Het plisségordijn top down bottom up voor het draaikiepraam kan eenvoudig worden bediend met de handgrepen aan boven- en onderzijde. Zo bepaal je zelf hoeveel daglicht er door het draaikiepraam naar binnen komt.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over plisségordijnen top down bottom up of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Neem contact met ons op voor een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage. Maak hier direct een afspraak. 

Onze plissegordijnen met top down bottom up bediening zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Een plisségordijn met top down bottom up bediening kan zowel aan de onder- als bovenkant worden bijgesteld. Wanneer je meer privacy wilt, druk je de handgreep aan de bovenzijde van het plisségordijn naar boven en/of de handgreep aan de onderzijde naar beneden. Met top down bottom up bediening bepaal je dus zelf wanneer welk deel van het raam afgeschermd is met het plisségordijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden voor uw plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes. We meten het plisségordijn exact in uw kozijn en verzorgen het complete bestelproces.