Plissegordijnen schuifpui

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Plisségordijnen schuifpui

Praktisch en sfeervol

Ben je in het trotse bezit van een woning met schuifpui? Een prachtige manier om buiten naar binnen te halen! Een schuifpui zorgt voor veel lichtinval en geeft de indruk van een ruimere woonkamer waarbij de landelijke sfeer overheerst. Maar naast een landelijke sfeer geeft een schuifpui ook de mogelijkheid voor passanten om naar binnen te kijken. Om jouw privacy te bewaken hebben we een ruime collectie plisségordijnen voor de schuifpui, waarbij je keuze hebt uit de Splendid Pliss en Day ’n Night collectie.

Onze unieke Plissegordijnen voor de schuifpui

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer schuifpuien zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen schuifpui

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt voor jouw schuifpui.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Onze collectie plissegordijnen schuifpui

Splendid Pliss plisségordijn voor schuifpui

Splendid Pliss plisségordijn

De Splendid Pliss collectie bestaat uit een lijn plisségordijnen die uitermate geschikt is voor de schuifpui. Deze plisségordijnen zijn ten alle tijden voorzien van een ‘top-down / bottom-up systeem’, wat inhoudt dat ze van zowel onder als boven versteld kunnen worden. Met dit systeem ben je in staat om je privacy te beschermen, maar hoef je niet in te leveren op lichtinval in de woonruimte. Daarbij geeft de plooiing van de Splendid Pliss de inrichting een stijlvolle uitstraling. Om aan al jouw wensen te voldoen bieden we de Splendid Pliss in vier verschillende stofsoorten, waarbij elke stof in tien verschillende kleuren verkrijgbaar is: 

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Day 'n Night schuifpui plisségordijn

Plisségordijnen uit de Day ’n Night collectie geven je de mogelijkheid om twee verschillende soorten stof te combineren in één plisségordijn. Hiermee kun je jouw woonkamer niet enkel verduisteren, maar ben je ook in staat je privacy te beschermen, zonder dat je in hoeft te leveren op lichtinval. De Day ’n Night plisségordijnen zijn met name geschikt voor schuifpuien met grote ramen. Het systeem van de Day ’n Night is voorzien van een aluminium frame dat met behulp van een magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn. Dit zorgt ervoor dat de kozijnen niet beschadigd raken door boren of schroeven. Onze experts helpen je graag om een vlak geheel te creëren door het frame op de glaslatten van het kozijn te installeren. Zo geniet je overdag van prachtige lichtinval en ’s avonds van een verduisterde woon- of slaapkamer. Het plisségordijn heeft een touwvergrendelingssysteem, waarmee je het gordijn in elke gewenste stand kun zetten.

Plisségordijnen als raambekleding voor jouw schuifpui

Plisségordijnen bieden de ideale raambekleding voor een schuifpui. Het plisségordijn wordt met behulp van een magneetband tussen het kozijn geklemd. Hierdoor klapperen de plisségordijnen niet wanneer je de schuifpui opent of sluit. Je kunt daarnaast zelf bepalen hoe ver je het gordijn sluit. Het top-down bottom-up bedieningssysteem zorgt ervoor dat je het plisségordijn eenvoudig verstelt. Een ander voordeel van plisségordijnen voor je schuifpui is dat deze een stijlvolle aanvulling vormen voor je interieur. 

Montage zonder boren of schroeven

Plisségordijnen voor de schuifpui zijn eenvoudig te monteren, zonder boren of schroeven. Bij Raamdeco maken we deze raambekleding perfect voor je op maat. Met behulp van een magneet- en staalband klik je het aluminium frame in het kunststof kozijn. Het plisségordijn voor de schuifpui wordt tussen dit frame geklemd. Vanwege deze praktische montage kun je de plisségordijnen van Raamdeco gemakkelijk zelf op de schuifpui plaatsen. Laat je de montage van jouw nieuwe raambekleding toch liever aan ons over? Ook dat is mogelijk. Wij berekenen hier een prijs van 100 euro voor.

Gratis meetopdracht plisségordijnen schuifpui

Ondanks de simpele installatie van de plisségordijnen, vergt de opmeting van het product de nodige precisie en expertise. Om te zorgen dat het plisségordijn voor jouw schuifpui aan alle wensen voldoet en bij installatie perfect past, bieden wij u een gratis inmeting aan. Eén van onze experts komt bij je thuis met een demo model, stalenkaarten en meetlint om de raamdecoratie perfect passend te maken voor jouw kunststofkozijn of houten kozijnen.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over plisségordijnen voor een schuifpui of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Onze plisségordijnen zijn uitermate geschikt voor de schuifpui. Doordat het plisségordijn met behulp van een magneet- en staalband tussen het kozijn wordt geklemd, klappert deze niet. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw schufpui?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden in jouw schuifpui, meten we het plissegordijn exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!