Plisségordijnen met zijgeleiding

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Plisségordijnen met zijgeleiding

SFeervolle en nette uitstraling

Op zoek naar een plisségordijn voor draaikiepramen? Kies dan voor  een plisségordijn met zijgeleiding zodat het gordijn netjes langs het raam blijft lopen als je het kantelt. Op deze manier geef je jouw woning een sfeervolle en nette uitstraling zonder je zorgen te maken om beschadiging van het gordijn. De plisségordijnen met zijgeleiding zijn verkrijgbaar in zowel de Splendid Pliss als Day ’n Night modellen.

Onze unieke plisségordijnen met zijgeleiding

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen met zijgeleiding hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen met zijgeleiding

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineren 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn met zijgeleiding je op welk moment van de dag gebruikt.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Plisségordijn met zijgeleiding

Splendid pliss met strak design

Splendid Pliss voor kunststof kozijnen

Onze uitgebreide collectie Splendid Pliss plisségordijnen met zijgeleiding hebben een aluminium frame en zijn op het raam te monteren zonder dat je gaten hoeft te boren in het kozijn. Met de magneet- en staalband kan het gordijn met zijgeleiding zonder moeite op de glaslatten van raam worden geïnstalleerd.

Zo creëer je een vrijwel vlak geheel. De Splendid Pliss plisségordijnen met zijgeleiding zijn allemaal voorzien van een top-down/bottom-up systeem. Hiermee is het mogelijk om zelf de mate van privacy en licht te regelen. Het gordijn is samen te stellen naar eigen smaak door te kiezen uit één van de vier beschikbare stoffen, in tien verschillende kleuren. Je hebt keuze uit:

  • Decoratief
  • Niet doorschijnend
  • Geheel verduisterend
  • DUO stof

Day 'n Night plisségordijn met zijgeleiding

De Day ’n Night plisségordijnen zijn allemaal verkrijgbaar met zijgeleiding, wat dit type gordijn uitermate geschikt maakt voor bijvoorbeeld een draaikiepraam met kunststofkozijnen of houten kozijnen. Je kunt het plisségordijn met zijgeleiding monteren met behulp van de magneet- en staalband die op de glaslatten van het raam geplaatst worden. De Day ’n Night modellen zijn bedoeld om overdag privacy te bieden en in de avond en nacht volledig te verduisteren.

Voor deze modellen kies je dus twee verschillende stofsoorten die je met elkaar combineert. Zo stel je het perfecte plisségordijn met zijgeleiding voor jouw inrichting samen. Creëer een ontspannen sfeer door een stofcombinatie te kiezen waarmee je zelf de mate van privacy en lichtinval controleert. Door een decoratieve stof en een verduisterende stof samen te brengen in het gordijn geniet je van optimaal lichtinval overdag en een heerlijk verduisterde kamer in de avond en nacht.

Onze plisségrodijnen met zijgeleiding bieden vele voordelen

De plisségordijnen met zijgeleiding van Raamdeco brengen vele voordelen met zich mee. Dit type gordijn is namelijk eenvoudig te plaatsen, uitermate geschikt voor zowel kunststof als houten kozijnen én verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren! Binnen onze brede collectie plisségordijnen met zijgeleiding vind je daarom altijd een passend gordijn voor jouw wensen en de gewenste toepassing. Twijfel je welk plisségordijn met zijgeleiding het beste bij jouw woning past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Verduisterend plisségordijn met zijgeleiding

Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten verduisterende plisségordijnen met zijgeleiding. Wil je kunnen wisselen tussen een decoratieve en een verduisterende stof? Kies dan voor één van onze Day ’n Night plisségordijnen met zijgeleiding. Bij Raamdeco heb je keuze uit maar liefst negen verschillende kleuren verduisterende stoffen, van modern wit tot uitgesproken groen. Kies de kleur die bij jouw stijl past en geniet van een stijlvolle, verduisterende raambekleding!

Gratis meetopdracht plisségordijn met zijgeleiding

Ondanks de simpele installatie van plisségordijnen met zijgeleiding, vergt de opmeting van het product de nodige precisie en expertise. Om te zorgen dat het plisségordijn met zijgeleiding aan alle wensen voldoet en bij installatie perfect past, bieden wij je een gratis inmeting aan. Eén van onze experts komt bij je thuis met een demo model, stalenkaarten en meetlint om het gordijn perfect passend te maken voor jouw kunststofkozijn of houten kozijnen.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over plisségordijnen met zijgeleiding of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Bij een plisségordijn met zijgeleiding zit het gordijn geïntegreerd in het kozijn. Dit voorkomt klapperen, wat gebeurt wanneer het plisségordijn enkel aan de bovenkant bevestigd zit. Dit maakt plisségordijnen met zijgeleiding uitermate geschikt voor o.a. draaikiepramen. 

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Bij Raamdeco maken we jouw plisségordijn met zijgeleiding perfect passend voor jouw kozijn! Het plisségordijn wordt tot op de centimeter nauwkeurig voor je op maat gemaakt.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Wij van Raamdeco nemen contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij je thuis, meten alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar je uit. Na acceptatie van de offerte zullen de plisségordijnen in productie worden genomen en naar je toe worden verstuurd.

Wanneer je kiest voor een plisségordijn met zijgeleiding in een verduisterende stof, zorgt deze voor complete verduistering van de ruimte. Aangezien de plisségordijnen met zijgeleiding van Raamdeco perfect op maat gemaakt worden, zorgen deze voor optimale verduistering.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor
plisségordijnen met zijgeleiding?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor plisségordijnen met zijgeleiding?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!