Plissegordijnen draai kiepraam

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Plissegordijnen draai kiepraam

Functionele en sfeervolle raambekleding

Het draaikiepraam is een makkelijk te bedienen systeem wat je de mogelijkheid geeft om te bepalen hoeveel frisse lucht je binnenhaalt. Het draaikiepsysteem kun je op twee manieren openen. Volledig openen door het raam naar binnen te draaien of door het raam van onder naar boven te kiepen. Wanneer je het raam naar binnen kiept is het van belang dat het dat het plisségordijn niet in de weg zit van het draaikiepraam. In onze collectie vind je twee modellen plisségordijnen voor draaikiepramen: De Splendid Pliss en Day ’n Night plisségordijnen.

Onze unieke plisségordijnen voor draai kiepramen

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Plisségordijn Splendid Pliss

Plissegordijn geschikt voor draai kiepraam

Voor steeds meer draai kiepramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijnen

Plissegordijn geschikt voor draai kiepraam

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Verschillende modellen plisségordijnen voor draai kiepramen

1. Splendid pliss plissegordijn

De uitgebreide collectie Splendid Pliss plisségordijnen zijn verwerkt in een aluminium frame en kan geïnstalleerd worden zonder te hoeven boren in het kozijn. Met behulp van een magneet- en staalband kan het plisségordijn moeiteloos op de glaslatten van het draaikiepraam worden gemonteerd, waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Alle Splendid Pliss gordijnen zijn voorzien van een top-down/bottom-up systeem, waarbij het gordijn van zowel de bovenkant als de onderkant te verstellen is. Je kunt het gordijn afstellen op jouw eigen smaak en interieur door te kiezen uit een van de vier beschikbare stoffen die allemaal verkrijgbaar zijn in tien verschillende kleuren. Je hebt keuze uit:

  • Decoratief
  • Niet doorschijnend
  • Geheel verduisterend
  • DUO stof

Day 'n Night plissegordijn

De Day ’n Night lijn is een collectie plisségordijnen die buitengewoon geschikt is voor draaikiepramen met kunststofkozijnen of houten kozijnen. Je kunt het raamsysteem bevestigen met behulp van de magneet- en staalband die op de glaslatten van het raam geplaatst worden voor een gladde afwerking. Bij de Day ’n Night plisségordijnen kies je twee verschillende stofsoorten die je met elkaar combineert, zodat je het beste gordijn voor jouw inrichting kunt samenstellen. Creëer de optimale sfeer op ieder moment door een stofcombinatie te kiezen waarmee je lichtinval en privacy zelf kunt regelen. Door een decoratieve stof en een verduisterende stof samen te brengen in het gordijn geniet je van optimaal lichtinval overdag en een heerlijk verduisterde kamer in de avond en nacht.

Verduisterende plisségordijnen draai kiepraam

Zeker wanneer het draai kiepraam zich in een slaapkamer bevindt, wil je dat het plisségordijn de ruimte compleet verduistert. Door te kiezen voor een plisségordijn met verduisterende stof, zorg je er met het handige top-down bottom-up bedieningssysteem eenvoudig voor dat de hele ruimte volledig verduisterd wordt. Met behulp van het handvat aan de boven- en onderzijde van de plissé, voorzie je in no-time het gehele draai kiepraam van een verduisterende raambekleding. Wil je graag kunnen afwisselen tussen een verduisterende en doorschijnende stof? Kies dan voor het Day ’n Night plisségordijn. Je kunt bij deze plissé namelijk voor twee stoffen kiezen! Zo heb je overdag voldoende privacy én lichtinval en zorg je ’s avonds voor een geheel verduisterde ruimte.

Plisségordijnen draai kiepramen zonder boren

De plisségordijnen van Raamdeco zijn uitermate geschikt voor een draai kiepraam, aangezien je niet in het kozijn hoeft te boren om ze te plaatsen! Onze plisségordijnen zijn namelijk voorzien van een aluminium frame, welke met behulp van magneet- en staalbanden bevestigd wordt aan het kozijn. Deze unieke montage methode zorgt voor zowel een eenvoudige plaatsing als een strak geheel. Je verstelt het plisségordijn voor een draai kiepraam eenvoudig met het handige top-down bottom-up bedieningssysteem. Zo bepaal je gemakkelijk zelf hoeveel daglicht er door het draai kiepraam naar binnen valt.

Gratis meetopdracht plisségordijnen draai kiepraam

Ondanks de simpele installatie van de plisségordijnen, vergt de opmeting van het product de nodige precisie en expertise. Om te zorgen dat het plisségordijn voor uw draaikiepraam aan alle wensen voldoet en bij installatie perfect past, bieden wij een gratis inmeting aan. Eén van onze experts komt bij je thuis met een demo model, stalenkaarten en meetlint om de raamdecoratie perfect passend te maken voor jouw kunststofkozijn of houten kozijnen.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over plisségordijnen voor een draaikiep raam of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Ja, de plisségordijnen van Raamdeco zijn uitermate geschikt voor een draai kiepraam. Aangezien deze raambekleding met behulp van een magneet- en staalband tussen het kozijn geklemd wordt. Hierdoor kun je het draai kiepraam zonder problemen openen en sluiten. Je bedient het plisségordijn eenvoudig met het handige top-down bottom-up bedieningssysteem.

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij je thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar je uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar je toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Een top-down bottom-up plisségordijn kan zowel aan de onder- als bovenkant versteld worden. Je duwt deze stijlvolle raambekleding eenvoudig naar boven en/of beneden met behulp van de handvaten. Op deze manier bepaal je zelf hoeveel daglicht er door het draai kiepraam naar binnen valt.
Zowel de Splendid Pliss als de Day ’n Night plisségordijnen van Raamdeco zijn uitermate geschikt voor een draai kiepraam. Het Splendid Pliss plisségordijn bestaat uit één soort stof, bij een Day ’n Night plisségordijn kun je twee verschillende stofsoorten combineren. Je kunt dan bijvoorbeeld afwisselen tussen een decoratieve en verduisterende stof.
Ja, om ervoor te zorgen dat de installatie perfect past, biedt Raamdeco een gratis inmeetservice aan voor jouw nieuwe draai kiepraam plisségordijn. Eén van onze experts komen dan bij je langs met een demo model, stalenkaarten en een meetlint om het plisségordijn vervolgens perfect passend te maken.
Wanneer je kiest voor een draai kiepraam plisségordijn met een compleet verduisterende stof, zal deze de ruimte volledig verduisteren. Wil je afwisselen tussen een decoratieve én een verduisterende stof? Kies dan voor een Day ’n Night plisségordijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw draai kiepraam?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!