Plisségordijn Splendid Pliss

Uniek Plisségordijn op maat

Plisségordijn Splendid Pliss

Uniek Plisségordijn op maat

Splendid pliss plisségordijnen zijn uniek en trendy! Met top down bottom up bediening. Zo kies je zelf waar het plisségordijn het raam bedekt. Het aluminium frame, waartussen het plisségordijn zit, is zonder boren of schroeven te monteren. Op een eenvoudige en snelle manier. Zo kun je snel genieten van je nieuwe raamdecoratie.

vanaf

€ 275,-

per stuk | incl. BTW

Praktische toevoeging aan uw interieur!

De stoffen van de Splendid Pliss zijn in 4 verschillende stofsoorten en 10 verschillende kleuren per stof te verkrijgen:

Voordelen

Productdetails frame

Framekleuren RAL7016 | RAL9001 | RAL9005 | RAL 9010 | RAL9016
Materiaal Aluminium
Maximale hoogte 2000 mm.
Maximale breedte 2000 mm.

Over Plisségordijn Splendid Pliss

Geen lelijke boorgaten en schroeven in je kunststof kozijn. Onze Splendid Pliss plisségordijnen monteer je met behulp van een magneet- en staalband. Het magneetband bevestig je op de glaslatten van je kozijn. Het aluminium frame steekt niet boven het kozijn uit, dat zorgt voor een nagenoeg vlakken en strakke montage. De plisségordijnen sluiten perfect aan. En door het speciale touwvergrendelingssysteem kan de Splendid Pliss op elke stand gezet worden.

Top down & bottom up bediening

Halverwege het raam, helemaal naar onderen of juist naar boven…Het is allemaal mogelijk met de top down-bottom up bediening van Splendid Pliss. Je bedient het plisségordijn door de trekbalkjes boven en onder. Je kunt zo zelf de mate van privacy bepalen en hoeveel licht je binnenlaat.

Stijlvolle raamdecoratie

Met Splendid Pliss haal je stijlvolle raamdecoratie in huis, zonder dat kunststof kozijnen onherstelbaar beschadigd worden. Plisségordijnen worden steeds meer gekozen en daar zijn tal van redenen voor. Zo geven ze je raam een strakke en rustige uitstraling, maar combineren ze wel makkelijk met verschillende woonstijlen. Ook de verschillende bedieningsmogelijkheden is een veelgehoord argument om plisségordijnen aan te schaffen. Splendid Pliss raamdecoratie is in verschillende stofuitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Laat daglicht door decoratieve stof of kies voor volledig verduisterend.

Aluminium frame – vlak en in verschillende kleuren leverbaar

Met onze collectie Splendid Pliss plisségordijnen bieden we een kozijnvriendelijke oplossing voor je kunststof kozijn. Boren en schroeven is overbodig en de montage eenvoudig. De aluminium frames worden standaard geleverd in RAL9001, 9010 en 9016, maar tegen geringe meerprijs zijn andere kleuren ook mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een frame in dezelfde kleur als het kozijn.

Ruimtebesparend door manier van monteren

Het frame is simpel te verwijderen en terug te plaatsen tussen het kozijn. De vensterbank blijft altijd vrij, waardoor extra ruimte wordt gecreëerd. Natuurlijk zijn Splendid Pliss plisségordijnen ook geschikt om te gebruiken in combinatie in houten kozijnen. De manier van monteren blijft ook dan kozijnvriendelijk.

Gratis meetopdracht Splendid Pliss raamdecoratie

Het inmeten van raamdecoratie vraagt om precisie en aandacht. Dat nemen we je graag uit handen. Om tot een perfect eindresultaat te komen, doen wij het inmeten gratis. Eén van onze adviseurs komt bij je thuis met een demomodel, stalenkaart en natuurlijk een meetlint. Daarna gaat onze productieafdeling aan de slag met jouw maatwerk plisségordijn. Je kunt je bestelling doorgaans binnen 10 werkdagen verwachten.

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte voor u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage. Maak direct een afspraak en één van de specialisten van raamdecoratie kunststof kozijnen komt bij u langs. 

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Bekijk ook:

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Meer sfeervolle raamdecoratie:

Splendid Pliss plisségordijn

Day 'n Night

Rolgordijnen in keuken

Jaloezieën

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen