Plissegordijn op maat

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Plissegordijn op maat

IDEALE AANVULLING OP HET INTERIEUR​

Ben je op zoek naar een plisségordijn, maar heeft het kozijn een afwijkende maat? Kies dan voor een plisségordijn op maat van Raamdeco. Zodoende heb je geen omkijken naar het zelf op maat maken van een plisségordijn en weet je zeker dat deze de juiste afmeting heeft. Plisségordijnen bevinden zich in een frame, die op maat gemaakt wordt en vervolgens in het kozijn geklikt wordt. Dit zorgt voor een nette afwerking van jouw raambekleding.

Het frame wordt geplaatst zonder boren of schroeven in het kozijn, waardoor deze niet beschadigd wordt. Doordat het frame op de glaslatten van het kozijn gemonteerd wordt, ontstaat er een nagenoeg vlak geheel. De raambekleding vormt hierdoor bijna één geheel met de kozijnen, wat zorgt voor een strakke en stijlvolle afwerking. Deze plisségordijnen op maat zijn uitermate geschikt voor kunststof kozijnen. Tevens kan het op houten en aluminium kozijnen geplaatst worden.

Ontdek onze unieke plisségordijnen op maat

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Splendid Pliss Plisségordijn op maat

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk op het kozijn. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plisségordijn op maat

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineren 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt. Wij maken het plissegordijn gratis voor jou op maat. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


De Splendid Pliss en Day' n Night plisségordijnen

Plisségordijn op maat

Onze collectie plisségordijnen op maat is de ideale aanvulling op jouw interieur. De unieke raamdecoratie is functioneel en zorgt tegelijkertijd voor sfeer in huis. De collectie plisségordijnen op maat bestaat uit twee verschillende soorten: De Splendid Pliss en de Day ’n Night.

De voordelen van een plissé op maat

Bij Raamdeco bestel je jouw nieuwe plisségordijn tot op de centimeter nauwkeurig op maat. Dat brengt vele voordelen met zich mee! Een plissé op maat zorgt namelijk voor optimale zonwering én een strakke uitstraling. Het plisségordijn sluit namelijk perfect aan op het (kunststof) kozijn. Onze maatwerk producten zijn daarnaast van hoge kwaliteit, waardoor deze een lange levensduur hebben. Nóg een voordeel van een plissé op maat is dat je deze eenvoudig afstemt op jouw woonstijl en wensen. Naast de gewenste maat kies je namelijk uit één van de vele verschillende stofsoorten en kleuren!

Plisségordijn splendid pliss

De Splendid Pliss is een plisségordijn dat op maat gemaakt wordt. Hierdoor kan het direct na levering in het kozijn geklikt worden. Wij komen de juiste maten opmeten, zodat je er zeker van bent dat het gordijn past. Tevens informeren wij je tijdens het opmeten van het kozijn over de verschillende mogelijkheden wat betreft materiaal en kleur. Zo is de Splendid Pliss in vier verschillende stoffen verkrijgbaar: Een doorschijnende stof, een niet doorschijnende stof, een verduisterende stof en een DUO stof. De DUO stof is doorschijnend en heeft een zonwerende functie door de witte achterzijde van het plisségordijn.

De stofsoorten op een rij

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Plisségordijn Day 'n Night

Het plisségordijn op maat Day ’n Night is te vergelijken met het plisségordijn Splendid Pliss. Dit gordijn wordt tevens op maat geleverd en is in dezelfde soorten stoffen en kleuren te bestellen als de Splendid Pliss. Het verschil tussen de gordijnen zit in het feit dat bij de Day ’n Night twee stoffen gecombineerd worden in één plisségordijn op maat. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om een doorschijnende stof met een verduisterende stof te combineren. Deze stoffen kunnen apart van elkaar of tegelijkertijd gebruikt worden. Zodoende heb je een zeer praktisch plisségordijn op maat met verschillende functies in één.

Plisségordijn op maat maken

Enthousiast geworden over onze plisségordijnen op maat? Neem vandaag nog contact met ons op en laat jouw kozijn(en) gratis opmeten door één van onze ervaren adviseurs. Wij laten je hierbij graag de verschillende kleuren en combinaties zien, waarna je direct een offerte kunt aanvragen of de plisségordijnen kunt bestellen. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en maken het plisségordijn perfect op maat voor jouw kozijn. We hanteren een éénheidsprijs voor onze raamdecoratie. Hierdoor betaal je per gordijn, ongeacht de maat.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze plisségordijnen op maat of het inmeten van onze plisségordijnen? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Een plisségordijn op maat brengt vele voordelen met zich mee. De plissé sluit namelijk perfect aan op het kozijn, waardoor het een strakke uitstraling heeft én optimale zonwering biedt.

Het inmeten van een plissé op maat is een precieze klus. Daarom is het verstandig dit aan een professional over te laten. Eén van onze specialisten komt graag kosteloos bij je langs om jouw plissé op maat vakkundig in te meten!

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen. Kies je voor een plissegordijn op maat, is dit zowel geschikt voor houten-, aluminium en kunststof kozijnen. 

Bij Raamdeco heb je keuze uit vier verschillende stoffen voor jouw plisségordijn op maat. Je kunt kiezen voor een doorschijnende stof, een niet doorschijnende stof, een verduisterende stof of een DUO stof.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een plisségordijn op maat?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden voor plisségordijnen op maat, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!