Plisségordijn Day ’n Night

Uniek duo plisségordijn op maat

Twee plisségordijnen in één frame; dat is ons Day ’n Night duo plisségordijn. Een plisségordijn met verschillende mogelijkheden. Praktisch en sfeervol. Je kunt zelf kiezen welke stofsoorten je met elkaar combineert. We maken je Day ’n Night duo-plisségordijn altijd perfect op maat.

vanaf

€ 300,-

per stuk | incl. BTW

Plissegordijn in verschillende stoffen en kleuren

Met Day ’n Night plisségordijn haal je een prachtig duo-plisségordijn in huis. Veelzijdige en een sfeervolle toevoeging aan je interieur. Day ’n Night is verkrijgbaar in 4 verschillende stofsoorten. Per stofsoort kun je kiezen uit 10 verschillende kleuren. Je combineert twee stofsoorten binnen 1 frame met elkaar. Bijvoorbeeld een transparante stof voor overdag en een verduisterende stof voor in de avond.

Voordelen day n night duo plisségordijn

Productdetails

Framekleuren RAL7016 | RAL9001 | RAL9005 | RAL 9010 | RAL9016
Materiaal Aluminium
Maximale hoogte 2000 mm.
Maximale breedte 1600 mm.

Gratis inmeten door een van onze specialisten!

Over Plisségordijn Day ’n Night

Day ’n Night plisségordijn voor kunststof kozijnen

Door ons unieke design is het mogelijk raambekleding te monteren zonder boren en schroeven. De Day ’n Night plisségordijnen bevinden zich in een vlak aluminium frame dat wordt bevestigd door staal- en magneetband. Het is een uniek plisségordijn dat bestaat uit twee stoffen. Day ’n Night plisségordijnen zijn, zoals de naam al zegt, geschikt om overdag en ’s nachts te gebruiken. Dankzij het frame ontstaat één mooi geheel.

Een plisségordijn voor elk moment van de dag

Overdag liever geen inkijk, maar wel voldoende daglicht? En ’s avonds helemaal verduisterend? Dan zijn onze Day ’n Night plisségordijnen perfect! Je kunt het zien als twee losse plisségordijnen in 1 frame. Met een hoogwaardige afwerking en oog voor design ontstaat één mooi geheel. Je kunt spelen met lichtinval en ze gebruiken zoals jij dat wilt. De bediening kan zowel top-down als bottom-up.

 

Past perfect dankzij onze inmeetservice

Jouw Day ’n Night plisségordijnen worden altijd op maat gemaakt. Onze adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te nemen. Ze kunnen je alles vertellen over dit plisségordijn en hebben altijd een stalenboek mee, zodat je kunt kijken welke kleuren het beste bij jou en je huis passen. Al onze raamdecoratie wordt van begin tot eind in onze Nederlandse fabriek gemaakt. We gaan altijd voor de beste kwaliteit en een perfect eindresultaat. Omdat we zelf produceren hebben we doorgaans korte levertijden.

Uniek aluminium framesysteem

De montage van je Day ’n Night plisségordijn kun je zelf en is geen moeilijke klus. Het aluminium frame bevestig je met magneet- en staalband op de glaslatten tussen het kozijn. Het frame is smal en komt na montage vrijwel op dezelfde hoogte als het kozijn. Je kunt kiezen uit 3 standaard framekleuren, maar een framekleur naar wens is ook mogelijk. Hiervoor berekenen we een kleine meerprijs en de levertijd is wat langer.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Meer sfeervolle raamdecoratie:

Splendid Pliss plisségordijn slaapkamer

Splendid Pliss

De Splendid pliss is een uniek plisségordijn verwerkt in een aluminium frame, welke zonder boren of schroeven wordt gemonteerd op het kozijn. Het aluminium frame van de Splendid Pliss is voorzien van magneet- en staalband. Het magneetband wordt bevestigd op de glaslatten van het kozijn, waardoor na montage van het product, er een nagenoeg vlak geheel ontstaat.

Rolgordijnen in keuken

Jaloezieën

Jaloezieen hebben tegenwoordig verschillende functies. Naast de zonwerende functie en privacy beschermende functie, zijn jaloezieen tegenwoordig ook een sfeervolle aanvulling op uw woning. Met een uitgebreide lamelkeuze en een uniek product die bovenstaande eigenschappen bezig, is het product de latende ontwikkeld. 

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven.

Maak snel en eenvoudig een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in en geef aan wanneer het voor u het beste uitkomt. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om een definitieve inmeetafspraak te plannen.

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.