Plisségordijn Day ’n Night

Uniek duo plisségordijn op maat

Plisségordijn Day ’n Night

Uniek duo plisségordijn op maat

Twee plisségordijnen in één frame; dat is ons Day ’n Night duo plisségordijn. Een plisségordijn met verschillende mogelijkheden. Praktisch en sfeervol. Je kunt zelf kiezen welke stofsoorten je met elkaar combineert. We maken je Day ’n Night duo-plisségordijn altijd perfect op maat.

vanaf

€ 325,-

per stuk | incl. BTW

Plissegordijn in verschillende stoffen en kleuren

Met Day ’n Night plisségordijn haal je een prachtig duo-plisségordijn in huis. Veelzijdige en een sfeervolle toevoeging aan je interieur. Day ’n Night is verkrijgbaar in 4 verschillende stofsoorten. Per stofsoort kun je kiezen uit 10 verschillende kleuren. Je combineert twee stofsoorten binnen 1 frame met elkaar. Bijvoorbeeld een transparante stof voor overdag en een verduisterende stof voor in de avond.

Voordelen day n night duo plisségordijn

Productdetails

Framekleuren RAL7016 | RAL9001 | RAL9005 | RAL 9010 | RAL9016
Materiaal Aluminium
Maximale hoogte 2000 mm.
Maximale breedte 1600 mm.

Over Plisségordijn Day ’n Night

Day ’n Night plisségordijn voor kunststof kozijnen

Door ons unieke design is het mogelijk raambekleding te monteren zonder boren en schroeven. De Day ’n Night plisségordijnen bevinden zich in een vlak aluminium frame dat wordt bevestigd door staal- en magneetband. Het is een uniek plisségordijn dat bestaat uit twee stoffen. Day ’n Night plisségordijnen zijn, zoals de naam al zegt, geschikt om overdag en ’s nachts te gebruiken. Dankzij het frame ontstaat één mooi geheel.

Een plisségordijn voor elk moment van de dag

Overdag liever geen inkijk, maar wel voldoende daglicht? En ’s avonds helemaal verduisterend? Dan zijn onze Day ’n Night plisségordijnen perfect! Je kunt het zien als twee losse plisségordijnen in 1 frame. Met een hoogwaardige afwerking en oog voor design ontstaat één mooi geheel. Je kunt spelen met lichtinval en ze gebruiken zoals jij dat wilt. De bediening kan zowel top-down als bottom-up.

Past perfect dankzij onze inmeetservice

Jouw Day ’n Night plisségordijnen worden altijd op maat gemaakt. Onze adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te nemen. Ze kunnen je alles vertellen over dit plisségordijn en hebben altijd een stalenboek mee, zodat je kunt kijken welke kleuren het beste bij jou en je huis passen. Al onze raamdecoratie wordt van begin tot eind in onze Nederlandse fabriek gemaakt. We gaan altijd voor de beste kwaliteit en een perfect eindresultaat. Omdat we zelf produceren hebben we doorgaans korte levertijden.

Uniek aluminium framesysteem

De montage van je Day ’n Night plisségordijn kun je zelf en is geen moeilijke klus. Het aluminium frame bevestig je met magneet- en staalband op de glaslatten tussen het kozijn. Het frame is smal en komt na montage vrijwel op dezelfde hoogte als het kozijn. Je kunt kiezen uit 3 standaard framekleuren, maar een framekleur naar wens is ook mogelijk. Hiervoor berekenen we een kleine meerprijs en de levertijd is wat langer.

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte voor u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage. Maak direct een afspraak en één van de specialisten van raamdecoratie kunststof kozijnen komt bij u langs. 

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Meer sfeervolle raamdecoratie:

Splendid Pliss plisségordijn slaapkamer

Splendid Pliss

Rolgordijnen in keuken

Jaloezieën

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen