Over ons

Raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Een raam is pas af met raamdecoratie. Dat geldt natuurlijk ook voor kunststof kozijnen. Het probleem is alleen vaak dat door de montage het kozijn onherstelbaar beschadigt. Dat moet anders kunnen dachten wij. Dus geen montage door te boren en te schroeven, maar door gebruik te maken van magneetkracht. Met een innovatieve, praktisch en stijlvolle oplossing. En met uitstekende service, want dat is minstens zo belangrijk. Zo komen wij altijd bij je thuis om je raamdecoratie in te meten. Scheelt jouw millimeterstress.
Met ons uitgangspunt dat raamdecoratie voor kunststof kozijnen betaalbaar moet zijn, maar ook mooi en veilig ontworpen we een aluminium frame met daartussen de raamdecoratie. Dit frame is, samen met een staal- en magneetband dé oplossing voor kozijnen van kunststof. Monteren gaat eenvoudig en met maar een paar klikken. De magneten hebben een zeer sterke houd- en draagkracht en zijn geschikt voor verschillende typen ramen; of ze nu naar buiten openen of kantelen. En naast innovatief is onze raamdecoratie ook nog eens betaalbaar.

Esthetische & praktische raamdecoratie voor elk raam

Omdat het frame tussen de glaslatten van het raam wordt gemonteerd vormt de raamdecoratie een vlak geheel met de kozijnen. Dat zorgt voor een rustige uitstraling. Maar de bekleding zit ook nooit in de weg bij het openen van het raam, of de deur. Want onze raamdecoratie is, dankzij het frame, ook heel geschikt voor (openslaande) deuren. Er is echter wel een belangrijke voorwaarde; perfect passende raambekleding begint bij secuur inmeten. Dan nemen wij je dan ook graag uit handen. Een inmeetspecialist komt bij je aan huis. Onze inmeetspecialisten zijn experts op het gebied van raamdecoratie, en naast hun meetlint hebben ze ook altijd stalen bij zich. Ze luisteren naar je wensen en geven je een passend advies. Zo kun jij de beste keuze maken. Jouw nieuwe raamdecoratie moet je tenslotte een goed gevoel geven; al vanaf het begin.

Tevreden klanten; daar doen we alles voor

Door dé oplossing te bieden in de vorm van kozijnvriendelijke raamdecoratie. Maar ook door goede service en gedegen advies. Wij zorgen ervoor dat je jouw nieuwe plissés, rolgordijnen of jaloezieën zo snel mogelijk voor je ramen kunt hangen. Al onze raamdecoratie wordt in Nederland geproduceerd. Dat is wel zo snel, maar ook een stuk duurzamer. We besparen tijd en brandstof. Jouw bestelling wordt met zorg gemaakt in ons productie-atelier en wordt steevast onderworpen aan een kwaliteitscontrole. Na de laatste controle wordt je bestelling verpakt en per pakketpost naar je toe gezonden. Het pakket bevat een duidelijk montagehandleiding, want monteren kun je zelf. Met maar een paar kliks geniet jij van je nieuwe raambekleding! En heb je na de aanschaf nog vragen of opmerkingen? Bel of mail ons gerust. We helpen je graag.

Contact

Advies en contact

Ontvangt u graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heeft u product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag!

U kunt ons altijd een mail sturen of het contactformulier invullen. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag te reageren.

Contactformulier