Mini Plissé

Uniek Plisségordijn op maat

Mini Plissé

Strak & stijlvol

Een 15 millimeter plissé, ofwel mini plissé is werkelijk een prachtige oplossing voor kunststof kozijnen met triple glas, maar kan natuurlijk ook in combinatie met normale kozijnen gebruikt worden. Het is de slanke uitstraling die de 15 millimeter plissé elegant en verfijnd maakt. Dankzij het aluminium frame, dat eveneens smal is, gaat monteren snel en eenvoudig.

vanaf

€ 275,-

per stuk | incl. BTW

Praktische toevoeging aan uw interieur!

De stoffen van de Splendid Pliss zijn in 4 verschillende stofsoorten en 10 verschillende kleuren per stof te verkrijgen:

Voordelen

Productdetails frame

Framekleuren RAL7016 | RAL9001 | RAL9005 | RAL 9010 | RAL9016
Materiaal Aluminium
Maximale hoogte 2000 mm.
Maximale breedte 2000 mm.

Over Mini Plissé

Unieke raamdecoratie voor elk kozijn; dat is wat we bieden met ons 15 millimeter plisségordijn. De stof is maar 15 millimeter breed, en dat maakt dat dit plisségordijn zo geschikt is om te gebruiken in combinatie met kozijnen die zijn voorzien van triple glas. Dit glas is namelijk dikker, waardoor er minder ruimte is tot aan het glas. Het slanke plisségordijn bevindt zich, net als al onze andere raamdecoratie, tussen een mooi, lichtgewicht aluminium frame. Dit frame maakt het mogelijk om raamdecoratie te bevestigen zonder boren en schroeven. Een perfecte oplossing voor kunststof kozijnen, maar natuurlijk ook houten- en aluminium kozijnen. Het kozijn blijft te allen tijde intact. Kozijnvriendelijke raamdecoratie noemen we dat! En het frame heeft nog een voordeel; omdat het gemonteerd wordt tussen de glaslatten ontstaat een mooi vlak geheel met het kozijn. Dat oogt rustig en stijlvol en staat, bij meerdere ramen naast elkaar, erg fraai.  

Stof en frame in verschillende kleuren 

Ons 15 millimeter plissé is verkrijgbaar in verschillende stofsoorten -en kleuren. Het aluminium profiel is standaard verkrijgbaar in 5 RAL-kleuren. Het frame toch liever in een andere kleur? Dat is tegen een kleine meerprijs gewoon mogelijk. Het mini plissé stel je geheel naar eigen wens samen. Kies voor een donkergrijs plisségordijn en combinatie met een frame in dezelfde kleur, omdat dit zo mooi staat bij je grijze kozijnen. Of  ga voor contrast en kies een donker plisségordijn en combinatie met een licht frame.    

Je kunt kiezen voor een 15 millimeter plissé met een lichtdoorlatende stof of een verduisterende stof. Het is wel zo dat de verduisterende stof minder goed verduistert in vergelijking met onze andere plisségordijnen. Dat komt omdat de verduisterende stof bij deze raamdecoratie een enkele stof is, waardoor er altijd wat licht naar binnen kan komen. 

Past in elke ruimte 

Een mini plissé staat prachtig in je woonkamer…Maar ook in je keuken, slaapkamer of thuiskantoor. Dit plisségordijn geeft elke ruimte stijl en sfeer, zonder al te veel aanwezig te zijn. De 15 millimeter plissé is minimalistisch, maar nooit te strak en kun je daarom combineren met elke woonstijl. Of je nu een bohemian- industrieel- Scandinavisch of meer klassiek interieur hebt.  

15 Millimeter plissé met top down bottom up bediening 

Bovenin je raam, onderin of net boven het midden? Jij bepaalt de positie van je 15 millimeter plisségordijn met de top down bottom up bediening. En bedienen doe je eenvoudig met een geïntegreerd handgreepje aan de boven- en onderzijde van het plisségordijn. Je bepaalt zo zelf hoeveel zonlicht je binnenlaat bijvoorbeeld. En daarnaast is het handig om de inkijk vanaf buiten te beperken.  

Wij meten jouw mini plissé in 

Inmeten van je nieuwe raamdecoratie? Dan doen wij! Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis. En naast een meetlat heeft hij of zij ook stalen van de stoffen en het aluminium frame bij zich. Tijdens de afspraak zullen zij je adviseren en jij kunt je vragen stellen. Na deze inmeetafspraak stellen we een offerte op en na jouw akkoord gaan we aan de slag met de productie van je 15 millimeter plissé.  

Monteren kun je zelf! 

Je nieuwe 15 millimeter plissé wordt bij je thuisbezorgd, inclusief duidelijke handleiding. De montage is eenvoudig en een boormachine en schroeven zijn overbodig. Het aluminium frame bevestig je tussen de glaslatten van het raam met behulp van een staal- en magneetband. Binnen een paar minuten hangt jouw nieuwe raamdecoratie.  

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte voor u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage. Maak direct een afspraak en één van de specialisten van raamdecoratie kunststof kozijnen komt bij u langs. 

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Bekijk ook:

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Meer sfeervolle raamdecoratie:

Splendid Pliss plisségordijn

Day 'n Night

Rolgordijnen in keuken

Jaloezieën

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen