Magneetframe raamdecoratie

Innovatief, betaalbaar & sfeervol! Monteren zonder boren.

Magneetframe raamdecoratie

Vriendelijk voor elk kozijn, mooi voor elk raam

Wel trendy raamdecoratie, maar liever geen boorgaten in je kozijnen? Dan is de magnetische raamdecoratie van raamdecokunststofkozijnen.nl de perfecte oplossing! Uiteraard is de raamdecoratie zelf niet magnetisch, maar wel het frame waarbinnen de raamdecoratie zich bevindt. Bij ons vind je verschillende soorten magneetframe raamdecoratie. En of je inrichting nu strak, romantisch, een tikkie Scandinavisch of industrieel is; onze magnetische raamdecoratie past bij elke interieurstijl.

Onze magnetische raamdecoratie dé oplossing voor elk raam

Raambekleding slaapkamer

Plisségordijn met magneetband

Een plisségordijn met magneetband; dat is ons Plisségordijn Splendid Pliss. Stijlvolle plisségordijnen die overal de show stelen. Of ze nu in je woonkamer, slaapkamer of in de badkamer hangen. Omdat boren niet nodig is, geschikt voor kunststof kozijnen. Je kunt kiezen uit verschillende stofsoorten en kleuren.

Latende Jaloezieën

Onze Latende Jaloezieën; een prachtige jaloezie in een frame. Speel eenvoudig met lichtinval door de lamellen te kantelen. Sfeervol en eenvoudig te monteren door het aluminium frame en verkrijgbaar in 14 verschillende lamelkleuren.
Raambekleding slaapkamer

Day 'n Night Plisségordijnen

Lichtdoorlatend overdag en verduisterend in de avond. Gezellig, maar ook functioneel; Day ’n Night Plisségordijnen. Dankzij het aluminium frame combineren we 2 aparte gordijnen, die perfect bij elkaar passen. Ideaal voor in de woonkamer of slaapkamer.

Rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen altijd! Verkrijgbaar als magnetische raamdecoratie, dus geschikt voor alle kozijnen. En natuurlijk voor in elke ruimte. Op maat gemaakt, dus past altijd!

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Magneetframe raamdecoratie die perfect past

Altijd op maat gemaakt

Magnetische raamdecoratie wint steeds meer terrein. En niet alleen omdat er steeds meer gekozen wordt voor kunststof kozijnen, maar ook omdat de montage heel eenvoudig is. Binnen een mum van tijd is je raam voorzien van sfeervolle bekleding. En we weten allemaal wel dat raambekleding de inrichting écht compleet maakt. Wij maken magneetframe raamdecoratie altijd op maat. En om te zorgen dat het perfect past, komt één van onze specialisten bij je langs om de maten op te meten. Daarnaast voorziet hij je graag van extra advies en geeft antwoord op je vragen. Misschien heb je nog twijfel over de kleur van de stof in combinatie met de framekleur, of ben je er nog niet over uit of je een plisségordijn kiest of een jaloezie.

Waarom kiezen voor magnetische raamdecoratie?

Met magnetische raamdecoratie of raamdecoratie met magneet bedoelen wij raamdecoratie dat met behulp van magneet- en staalband bevestigd wordt. Dat is mogelijk omdat de raamdecoratie zich in een solide aluminium frame bevindt. Het frame wordt op de glaslatten tussen het kozijn gemonteerd. Magneetframe raamdecoratie is met name geschikt voor kunststof kozijnen, omdat boren en schroeven niet meer nodig is. En lelijke gaatjes in de kunststof kozijn wil je natuurlijk voorkomen, omdat dit niet meer te herstellen is. Uiteraard kan magnetische raamdecoratie ook gewoon in combinatie met houten- of aluminium kozijnen gebruikt worden.

Omdat deze raamdecoratie met magneet tussen de kozijnen gemonteerd wordt, is dit ook heel geschikt voor draaikiepramen. De ramen kunnen probleemloos gekanteld of naar binnen geopend worden, omdat de raambekleding niet in de weg zit. Daarnaast is het frame zeer plat, waardoor het nauwelijks buiten de kozijnen uitsteekt. Hierdoor ontstaat een mooi vlak en rustig geheel.  

Aandacht voor eenvoud, design en kwaliteit

Goede magnetische raamdecoratie moet volgens ons aan een aantal voorwaarden voldoen. Naast eenvoudige montage, moet ook de bediening eenvoudig en veilig zijn. Die eenvoud mag nooit ten koste gaan van kwaliteit. Voor zowel de vervaardiging van het aluminium frame als de raambekleding worden enkel hoogwaardige materialen gebruik, zodat een degelijk product ontstaat. Magnetische raamdecoratie die jaren meegaat. Ten slotte besteden we veel aandacht aan het design van onze raamdecoratie. Zo is het frame, waartussen de raamdecoratie zich bevindt zeer plat. Dit frame is verkrijgbaar in een aantal standaard kleuren, maar kan desgewenst in een andere kleur geleverd worden. Zodat het bijvoorbeeld perfect aansluit bij de kleur van je kozijn bijvoorbeeld.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze magneetframe raamdecoratie? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Benieuwd naar magnetische raamdecoratie in jouw woning? Plan een gratis inmeetafspraak. En onze expert komt bij je thuis, meet alle kozijnen op en brengt binnen één werkdag een offerte voor je uit. Wanneer je akkoord gaat, start onze productie met jouw nieuwe magnetische raamdecoratie op maat. We sturen onze raamdecoratie zorgvuldig naar je op. 

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Benieuwd naar onze magneetframe raamdecoratie?

Bel gerust voor meer informatie, of maak een gratis inmeetafspraak. Eén van onze inmeetspecialisten komt graag bij je langs. Om de maten nauwkeurig op te meten én om je te voorzien van advies. Zo weet je zeker dat je magnetische raamdecoratie aanschaft die echt perfect past bij wat jij wilt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw magneetframe raamdecoratie?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!