Latende Jaloezieën

Jaloezieën voor kunststof kozijnen​

Latende Jaloezieën

Jaloezieën voor kunststof kozijnen​

Jaloezieën zijn echte sfeermakers voor de ramen. Ze zorgen voor een gezellige uitstraling. Hebben een zonwerende functie en geven de nodige privacy. Speel met lichtinval door de lamellen te kantelen. Onze Latende jaloezieën zijn geschikt voor kunststof kozijnen, want boren en schroeven is niet nodig. Altijd op maat gemaakt en keuze uit verschillende lamelkleuren.

vanaf

€ 250,-

per stuk | incl. BTW

Latende Jaloezieën

vanaf

€ 250,-

per stuk | incl. BTW

Sfeervolle toevoeging aan uw interieur!

De latende is een sfeervolle en praktische toevoeging aan je interieur. Of je nu een Scandinavisch, landelijk of moderne woonstijl hebt. De latende jaloezie is leverbaar in 14 verschillende lamelkleuren.

Eigenschappen

Verduisterend - 50%
Privacy - 80%
Child Safety - 100%
Geïntegreerde trekbalk - 100%

Voordelen van onze Latende jaloezieën

Productdetails frame

Framekleuren RAL7016 | RAL9001 | RAL9005 | RAL 9010 | RAL9016
Materiaal Aluminium
Maximale hoogte 2000 mm.
Maximale breedte 1600 mm.

Over Latende jaloezieën

Latende jaloezieën vriendelijk voor kunststof kozijnen

Jaloezieën zijn echte sfeermakers in de woning. Of ze nu in de keuken, woonkamer of slaapkamer hangen. Onze Latende jaloezieën monteer je heel eenvoudig en zonder dat je daarvoor hoeft te boren en schroeven! Met een uniek systeem; een aluminium frame dat met een magneet- en staalband wordt gemonteerd. Dat maakt onze Latende jaloezieën speciaal geschikt voor kunststof kozijnen, maar ze zijn natuurlijk ook te gebruiken in combinatie met houten kozijnen. Door deze manier van bevestiging blijven kozijnen altijd mooi en montage gaat bovendien ook nog eens heel eenvoudig. Je nieuwe jaloezieën hangen binnen maar een paar minuten.

Voordelen van Latende jaloezieën

Latende is natuurlijk speciaal geschikt voor kunststof kozijnen, wat al een groot voordeel is. Maar er zijn meer voordelen op te noemen:

  • Perfecte binnenzonwering. Je kunt de lamellen helemaal sluiten of kantelen zoals jij dat wilt. Je kiest zelf hoeveel zon je binnenlaat.
  • Makkelijk schoon te houden en schoon te maken, bijvoorbeeld met een plumeau.
  • Eenvoudige bediening met trekband op de handgreep.

 

Vlakke montage door uniek frame

Het aluminium frame, waartussen de raambekleding zich bevindt, wordt met behulp van magneet- en staalband op de glaslatten van het kozijn gemonteerd. Door deze manier van montage ontstaat een mooi vlak geheel. Het frame is verkrijgbaar in een aantal standaard RAL-kleuren en op aanvraag en tegen kleine meerprijs in de kleur die jij wilt! Dus heb jij een zwart kozijn, dan is een zwart frame gewoon mogelijk! Het is ook mogelijk om Latende te monteren op een draaikiepraam. Het raam kan gewoon in de kiepstand gezet worden en de vensterbank blijft vrij.

Onze adviseur komt graag bij je inmeten

Op zoek naar jaloezieën die écht geschikt zijn voor kunststof kozijnen? Van goede kwaliteit en tegen een betaalbare prijs? Kies Latende jaloezieën! We maken je jaloezie op maat. En om dat perfect te doen sturen we eerst één van onze adviseurs. Ze laten je alle mogelijkheden zijn en meten het jaloezie in. Zo weet je zeker dat het past. We produceren je jaloezie in onze eigen fabriek in Nederland en hebben doorgaans korte levertijden. Zo kun je snel genieten van je nieuwe raambekleding!

En monteren…dat kun je heel eenvoudig zelf. Het systeem hangt al binnen een paar minuten! Natuurlijk leveren we bij je bestelling altijd een duidelijke handleiding.

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte voor u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage. Maak direct een afspraak en één van de specialisten van raamdecoratie kunststof kozijnen komt bij u langs. 

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Meer sfeervolle raamdecoratie:

Splendid Pliss plisségordijn slaapkamer

Splendid Pliss

Splendid Pliss plisségordijn

DAY 'N NIGHT

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen