Latende jaloezie

Jaloezieën voor kunststof kozijnen

Jaloezieën zijn echte sfeermakers voor de ramen. Ze zorgen voor een gezellige uitstraling. Hebben een zonwerende functie en geven de nodige privacy. Speel met lichtinval door de lamellen te kantelen. Onze Latende jaloezieën zijn geschikt voor kunststof kozijnen, want boren en schroeven is niet nodig. Altijd op maat gemaakt en keuze uit verschillende lamelkleuren.

vanaf

€ 200,-

per stuk | incl. BTW

Sfeervolle toevoeging aan uw interieur!

De latende is een sfeervolle en praktische toevoeging aan je interieur. Of je nu een Scandinavisch, landelijk of moderne woonstijl hebt. De latende jaloezie is leverbaar in 14 verschillende lamelkleuren.

Eigenschappen

Verduisterend - 50%
Privacy - 80%
Child Safety - 100%
Geïntegreerde trekbalk - 100%

Voordelen van onze Latende jaloezieën

Productdetails frame

Framekleuren RAL7016 | RAL9001 | RAL9005 | RAL 9010 | RAL9016
Materiaal Aluminium
Maximale hoogte 2000 mm.
Maximale breedte 1600 mm.

Gratis inmeten door een van onze specialisten!

Over Latende jaloezieën

Latende jaloezieën vriendelijk voor kunststof kozijnen

Jaloezieën zijn echte sfeermakers in de woning. Of ze nu in de keuken, woonkamer of slaapkamer hangen. Onze Latende jaloezieën monteer je heel eenvoudig en zonder dat je daarvoor hoeft te boren en schroeven! Met een uniek systeem; een aluminium frame dat met een magneet- en staalband wordt gemonteerd. Dat maakt onze Latende jaloezieën speciaal geschikt voor kunststof kozijnen, maar ze zijn natuurlijk ook te gebruiken in combinatie met houten kozijnen. Door deze manier van bevestiging blijven kozijnen altijd mooi en montage gaat bovendien ook nog eens heel eenvoudig. Je nieuwe jaloezieën hangen binnen maar een paar minuten.

Voordelen van Latende jaloezieën

Latende is natuurlijk speciaal geschikt voor kunststof kozijnen, wat al een groot voordeel is. Maar er zijn meer voordelen op te noemen:

  • Perfecte binnenzonwering. Je kunt de lamellen helemaal sluiten of kantelen zoals jij dat wilt. Je kiest zelf hoeveel zon je binnenlaat.
  • Makkelijk schoon te houden en schoon te maken, bijvoorbeeld met een plumeau.
  • Eenvoudige bediening met trekband op de handgreep.

 

Vlakke montage door uniek frame

Het aluminium frame, waartussen de raambekleding zich bevindt, wordt met behulp van magneet- en staalband op de glaslatten van het kozijn gemonteerd. Door deze manier van montage ontstaat een mooi vlak geheel. Het frame is verkrijgbaar in een aantal standaard RAL-kleuren en op aanvraag en tegen kleine meerprijs in de kleur die jij wilt! Dus heb jij een zwart kozijn, dan is een zwart frame gewoon mogelijk! Het is ook mogelijk om Latende te monteren op een draaikiepraam. Het raam kan gewoon in de kiepstand gezet worden en de vensterbank blijft vrij.

Onze adviseur komt graag bij je inmeten

Op zoek naar jaloezieën die écht geschikt zijn voor kunststof kozijnen? Van goede kwaliteit en tegen een betaalbare prijs? Kies Latende jaloezieën! We maken je jaloezie op maat. En om dat perfect te doen sturen we eerst één van onze adviseurs. Ze laten je alle mogelijkheden zijn en meten het jaloezie in. Zo weet je zeker dat het past. We produceren je jaloezie in onze eigen fabriek in Nederland en hebben doorgaans korte levertijden. Zo kun je snel genieten van je nieuwe raambekleding!

En monteren…dat kun je heel eenvoudig zelf. Het systeem hangt al binnen een paar minuten! Natuurlijk leveren we bij je bestelling altijd een duidelijke handleiding.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Alle stijlvolle raamdecoraties:

Splendid Pliss plisségordijn woonkamer

Splendid Pliss

De Splendid pliss is een uniek plisségordijn verwerkt in een aluminium frame, welke zonder boren of schroeven wordt gemonteerd op het kozijn. Het aluminium frame van de Splendid Pliss is voorzien van magneet- en staalband. Het magneetband wordt bevestigd op de glaslatten van het kozijn, waardoor na montage van het product, er een nagenoeg vlak geheel ontstaat.

Day 'n Night plisségordijnen

Day 'n Night Plissegordijn

Het Day ’n Night duo plissegordijn heeft verschillende mogelijkheden. Naast de zonwerende en privacybeschermende eigenschappen, is dit dubbele plissegordijn een sfeervolle aanvulling op uw woning. Met een aantrekkelijke stoffencollectie is het product vanuit de Splendid Pliss ontwikkeld, ons enkelvoudige plisségordijn.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven.

Maak snel en eenvoudig een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in en geef aan wanneer het voor u het beste uitkomt. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om een definitieve inmeetafspraak te plannen.

Raamdecoratie voor elke ruimte!

We helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte oplossing voor ieder raam!

Kies de ruimte

Voor welke ruimte zoekt u raamdecoratie?
Bijv. keuken, slaapkamer, zolder etc.