Lamella

Fraaie shutter voor kunststof kozijnen

Lamella

Fraaie shutter voor kunststof kozijnen

Shutters geven je de mogelijkheid om met lichtinval te spelen. Door ze naar boven of beneneden te kantelen bepaal jij hoeveel licht je doorlaat. En hoeveel inkijk mogelijk is. Gelijktijdig ontstaat elke keer weer een mooi lijnenspel. Lamella is een shutter voor kunststof kozijnen met een stijlvol en strak design. Op maat gemaakt, met aandacht voor design en kwaliteit. Lamella bestaat uit een slank aluminium frame met daartussen de horizontale lamellen, die ook van aluminium zijn. Dat maakt dat ze geschikt voor in elke ruimte en met name voor smalle en hoge ramen.

vanaf

325,-

per stuk | incl. BTW

Lamella

vanaf

€ 325,-

per stuk | incl. BTW

Verschillende kleuropties frame

Raamdecoratie is op z’n mooist wanneer het perfect past bij je kozijnen. Bij shutters voor kunststof kozijnen gaat het dan niet alleen om de kleur van de lamellen, maar ook om de kleur van het frame. Het aluminium frame is slechts een paar millimeter breed en verkrijgbaar in vijf standaard RAL kleuren. Liever een andere kleur? Ook dat is tegen kleine meerprijs gewoon mogelijk. Je kunt zo de kleur van het frame exact laten aansluiten op de kleur van het kozijn.

Eigenschappen

Verduisterend - 50%
Privacy - 80%
Kantelbaar - 100%
Op maat gemaakt - 100%

Voordelen van onze Lamella

Lamella shutters voor kunststof kozijnen maakt gaten boren overbodig, maar dat is nog niet alles:

Productdetails frame

Framekleuren RAL7016 | RAL9001 | RAL9005 | RAL 9010 | RAL9016
Materiaal Aluminium
Maximale hoogte 2000 mm.
Maximale breedte 1200 mm.

Lamella: Perfecte shutter kunststof kozijnen

De lamellen van de shutters zijn verkrijgbaar in twee breedtes 30 of 40 millimeter breed. De bredere lamel heeft net wat meer body en staat prachtig bij hogere en grotere ramen. Je kunt bij beide breedtes kiezen uit 14 lamelkleuren. Van de neutralere wit- en beigetinten tot meer contrasterende donkere kleuren. Zo wordt het eenvoudig om de kleur te kiezen die past bij jouw smaak en inrichting. Lamella shutters hebben een maximale breedte van 1200 millimeter en een hoogte van maximaal 2000 millimeter. Shutters voor ramen hoger dan 1200 millimeter worden altijd voorzien van een tussenstijl. De shutter lijkt dan uit twee delen te bestaan en het voordeel hiervan is dat je beide delen afzonderlijk kunt bedienen.

Inmeten, maken & monteren

Inmeten doen wij, monteren kun je zelf. Echt waar! Wij maken al onze raamdecoratieproducten op maat. Het inmeten van shutters voor kunststof kozijnen is een nauwkeurige klus. Het frame moet precies tussen de glaslatten van het raam passen. Om te zorgen dat de maten exact kloppen, sturen we één van onze inmeetspecialisten bij je langs. Zij kunnen je meer vertellen over Lamella en laten je de verschillende kleuropties zien. Na het opmeten volgt een prijsopgaaf. Heb die goedgekeurd, dan gaan we voor je aan de slag. We maken onze producten volledig in Nederland, waardoor we snel kunnen leveren. Je ontvangt je nieuwe raamdecoratie, inclusief duidelijke handleiding, per pakketpost. Je bevestigt Lamella eenvoudig met behulp van een magneet- en staalband. De magneetkracht zorgt voor een solide en veilige bevestiging.

Lamella shutters kunststof kozijnen eenvoudig in gebruik

Iets naar boven, of toch liever wat meer naar beneden? De horizontale lamellen van onze shutters bedien je gemakkelijk met een handgreepje. Is je raam hoger dan 1200 millimeter, dan bestaat de shutter uit twee delen die je afzonderlijk van elkaar kunt bedienen. Dankzij het frame is Lamella eenvoudig te verwijderen en weer terug te plaatsen als dat nodig is. En maak je vooral geen zorgen over de magneetkracht; die gaat nooit verloren!

Veelzijdigheid shutters kunststof kozijnen

Met onze Lamella bieden we shutters voor kunststof kozijnen die elke ruimte sfeervol maken en super functioneel zijn. De combinatie tussen lichtinval en privacy regel je simpel. Ze zijn een aanvulling voor elk raam in de woonkamer of keuken, maar ook in de badkamer komt Lamella goed tot haar recht. Bang voor verkleuring of schade door vocht hoef je niet te zijn, want het aluminium frame en de lamellen zijn daar tegen bestand. Stof en vuil verwijder je simpel met een vochtige doek of een speciale lamellenborstel.

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte voor u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage. Maak direct een afspraak en één van de specialisten van raamdecoratie kunststof kozijnen komt bij u langs. 

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Meer sfeervolle raamdecoratie:

Splendid Pliss plisségordijn slaapkamer

Splendid Pliss

Splendid Pliss plisségordijn

DAY 'N NIGHT

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen