Gordijnen dakkapel

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Gordijnen dakkapel

Voor een sfeervolle ruimte

Meer ruimte en licht op zolder dankzij een dakkapel. Ideaal voor een extra slaapkamer of kantoor. Maak de ruimte af met gordijnen voor je dakkapel. Dakkapel gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld als plisségordijn, rolgordijn of de prachtige horizontale jaloezieën uit onze collectie. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Gordijnen dakkapel waar jij blij van wordt!

Plisségordijn Splendid Pliss

Super geschikt als gordijnen dakkapel, ons plisségordijn Splendid Pliss. Speciaal voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Latende Jaloezieën

Geef sfeer aan de ruimte met onze Latende jaloezieën. Past in elk interieur en wordt daarom vaak gekozen als dakkapel gordijnen. Eenvoudig en stevig te bevestigen met speciaal frame en magneetband.
Raambekleding slaapkamer

Day 'n Night Plisségordijnen

Onze Day ’n Night plisségordijnen combineert 2 aparte gordijnen in 1 aluminium systeem. Kies uit 2 verschillende stofsoorten en bepaal zelf welk plisségordijn je op welk moment van de dag gebruikt. Ideaal als dakkapel gordijnen.

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Rolgordijnen zijn praktische en populair als gordijnen dakkapel. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven.

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Gordijnen in je dakkapel zorgen voor sfeer en privacy

Wat voor gordijnen dakkapel?

Bij gordijnen dakkapel kun je denken aan traditionele lange gordijnen, maar vaak staat dit niet echt fraai. Daarom worden rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën of shutters veel vaker gekozen als dakkapel gordijnen. Daarnaast kiezen de meeste mensen vaak voor dakkapellen met kunststof kozijnen en daar boor je liever geen gaatjes in. Je hebt bij ons keuze uit verschillende soorten gordijnen voor je dakkapel die je monteert zonder dat je daarvoor hoeft te boren en schroeven. Ideaal! Bedenk je voordat je gordijnen voor je dakkapel aanschaft ook, aan welke eisen de gordijnen moeten voldoen. Wil je dat de gordijnen de ruimte volledig kunnen verduisteren, of vind je het belangrijk dat je zelf de lichtinval op elk moment van de dag kunt bepalen. Bijvoorbeeld omdat je de ruimte als kantoor gebruikt.

Splendid Pliss – Veelzijdig gordijnen dakkapel

Ze worden gekenmerkt door de fijne plooien in de stof en het harmonica-effect; onze Splendid Pliss plisségordijnen. Dit zijn perfecte dakkapel gordijnen. Door het vlakke aluminium frame lijkt het alsof de plissés één zijn met de kozijnen van het dakkapel. Ze zorgen voor een rustig effect en zijn van boven naar beneden en van beneden naar boven te bedienen. En omdat je dakkapel uit meerdere ramen bestaat kun je een speels effect creëren.

Day ’n Night – Praktisch voor je dakkapel

Twee verschillende soorten plisségordijn in één frame; zo laat ons Day ’n Night plisségordijn zich het beste omschrijven. En vooral heel handig als gordijn in je dakkapel. Vaak wordt de ruimte gebruikt als slaapkamer en dan is het fijn als de kamer ’s avonds en ’s nachts verduisterd kan worden met het Night-gordijn en er overdag voldoende licht binnenkomt met het Day-gordijn. De delen kunnen afzonderlijk van elkaar bediend worden, maar je kunt ze ook gecombineerd gebruiken.

Latende Jaloezieën – Romantisch gordijnen dakkapel

Prachtige aluminium jaloezieën, waarmee je zelf bepaalt hoeveel zon- of daglicht je de kamer binnenlaat. Het zijn dakkapel gordijnen die de ruimte meteen een fijne, gezellige sfeer geven. En eigenlijk kan Latende met elke stijl gecombineerd worden. En is de dakkapel gebruikt om de badkamer te vergroten? Ook dan zijn Latende Jaloezieën ideaal, omdat ze goed bestand zijn tegen vocht.

Rolgordijnen – Tijdloze dakkapel gordijnen

Rolgordijnen kunnen eigenlijk altijd! Dus ook als gordijnen voor je dakkapel. Onze rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Wil je de ruimte graag donker maken? Kies dan voor een verduisterende stof.

Voordelen gordijnen dakkapel

Omdat al onze raamdecoratie zich in een frame bevindt, hangt het nooit in de weg. Veel nieuwe dakkapellen zijn voorzien van draaikiepramen, en die kun je zonder dat er gordijnen in de weg hangen naar binnen toe openen of kantelen. Het aluminium frame is stevig en kan eenvoudig zelf gemonteerd worden.

Altijd op maat gemaakt

Raamdecoratie die altijd past….Dus ook als het gaat om dakkapel gordijnen. Eén van onze specialisten komt bij je langs om de maten op te meten. Dan weet je zeker dat het past. Tijdens dit bezoek adviseren we je ook graag over bijvoorbeeld de kleur van het frame en de verschillende stofsoorten. Zo kun jij de beste keuze maken. Meer weten? Neem contact met ons op, of maak een afspraak.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze raamdecoratie voor de keuken of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Welke soort gordijnen je kiest voor in je dakkapel is natuurlijk een kwestie van smaak. Maar let er bij gordijnen in een dakkapel altijd op dat ze niet in de weg hangen. De meeste dakkapellen zijn voorzien van draaikiepramen die je naar binnen opent. Het is dus aan te raden voor raamdecoratie te kiezen die dan niet in de weg hangt.
De prijzen voor dakkapel gordijnen variëren. De prijs is afhankelijk van de afmetingen van de raamdecoratie. Wij hanteren vanaf prijzen die vermeld staan op onze website. Na de inmeetafspraak ontvang je een offerte met de definitieve prijs.
Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte dakkapel gordijnen. Gordijnen die precies passen. Daarom sturen we altijd kosteloos een inmeetspecialist bij je langs. Hij of zij meet de maten nauwkeurig op en voorziet je van advies. Jij hoeft je zo geen zorgen te maken dat je verkeerde maten hebt doorgegeven.
In kunststof kozijnen boor je liever niet. De boorgaten in kunststof zijn niet meer te herstellen en ontsieren je kozijn. Bovendien kan de garantie op je kunststof kozijnen vervallen als je er in boort. Kies daarom voor gordijnen die speciaal geschikt zijn voor de kunststof kozijnen van je dakkapel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor gordijnen voor jouw dakkapel?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor gordijnen voor jouw dakkapel?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we het product exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!