Duo rolgordijn op maat

INNOVATIEVE ÉN BETAALBARE OPLOSSING IN RAAMDECORATIE VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN

Duo rolgordijn op maat

Creëer privacy en sfeer

Als je op zoek bent naar duo gordijnen op maat, ben je bij Raamdecokunststofkozijnen aan het juiste adres. De Day ’n Night is een uniek soort raamdecoratie voorzien van twee plisségordijnen, die achter elkaar in een frame zijn geplaatst. Dit frame is van aluminium en wordt door middel van magneet- en staalband gemonteerd op het kozijn, zonder boor of schroefgaten te maken in het kozijn. De duo gordijnen worden op de glaslatten van het kozijn gemonteerd, waardoor er op ieder kunststof- en houten kozijn een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Bij een draaikiepraam kan het raam in kiepstand worden gezet, waarbij ook nog eens de gehele vensterbank vrij blijft, waardoor er meer ruimte wordt gecreëerd. Het duo rolgordijn op maat heeft een uniek touw vergrendelingsysteem, waardoor het gordijn in elke gewenste stand kan blijven staan.

Onze unieke duo rolgordijnen op maat

Day 'n Night plisségordijnen

Plisségordijn Splendid Pliss

Voor steeds meer ramen zien we plisségordijnen hangen. Onze Splendid Pliss duo plisségordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Met het smalle aluminium frame is een nagenoeg vlakke montage mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en transparanties.

Rolgordijn op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen en kunststof kozijnen vormen een goede combinatie! Duo rolgordijnen zijn een praktische en populaire raambekleding. Eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. 

Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis

Gratis inmeten aan huis!


Rolgordijn op maat in verschillende stoffen en kleuren

De Day ’n Night is het uitzonderlijke duo gordijn uit ons assortiment en is een sfeervolle toevoeging aan uw interieur. De Day ’n Night is leverbaar in vier verschillende stofsoorten met tien verschillende kleuren per stof. Deze zijn leverbaar in onderstaande stofsoorten:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (licht doorschijnend met zonwerende laag)

In de Day ’n Night is het mogelijk om per gordijn een andere stof te kiezen, zodat je meerdere stofsoorten kunt combineren in één product. Zo is het mogelijk om een decoratieve stof in het ene gordijn te gebruiken voor overdag en een verduisterende stof in het andere gordijn voor in de avond.

Gratis inmeetopdracht

Voordat u de duo gordijnen op maat bestelt, is het nodig om uw kozijnen eerst te meten. Het is uiteraard mogelijk om dit zelf te doen, zodat u de maten aan ons doorgeeft. Het inmeten is een nauwkeurig werkje en moet met een oog voor detail gebeuren, daarom bieden wij een gratis inmeetopdracht aan. Onze vakmensen komen graag bij u langs om u hierbij te helpen. Een specialist kom bij u thuis voor een gratis meetopdracht. De maten van uw kozijn worden genoteerd, samen met uw persoonlijke wensen. Zowel de kleur van het frame als stofsoort en kleuren bepaalt u helemaal zelf. Wij komen bij u thuis met een demo model, stalenkaart en meetlint om de door u gewenste raamdecoratie in te meten. Het inmeten is vrijblijvend en kosteloos.

Offerte duo rolgordijnen op maat

Nadat wij een gratis meetopdracht bij u thuis hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een offerte van de duo gordijnen op maat. Zodra u akkoord gaat met de offerte, gaan wij aan de slag om uw producten te produceren. De duo rolgordijnen op maat worden bij u afgeleverd zodat u deze zelf kan monteren. Wilt u graag weten hoe deze moet worden opgehangen? Bekijk dan onze instructievideo door het ophangen van de raambekleding. Laat u de montage van uw producten graag aan ons over? Dat is mogelijk, wij berekenen hier een prijs van 100 euro inclusief BTW voor.

Contact en advies

Bent u geïnteresseerd geraakt in de Day ’n Night (duogordijnen) van Raamdecokunststofkozijnen? Wij helpen u graag verder. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de raambekleding of laat u zich graag adviseren door een specialist? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Advies en contact

Ontvangt u graag meer informatie over onze duo rolgordijnen op maat of het inmeten van onze producten? Of heeft u product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor duo rolgordijnen?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we de duo rolgordijnen exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor duo rolgordijnen?

We komen graag bij je langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden, meten we duo rolgordijnen exact in en zorgen voor het complete bestelproces. Zo kun je gewoon thuis vanaf de bank het beste product bestellen voor jouw ruimte. Maatwerk!